Guitar Pro 4

Totul despre tehnologia sunetului

Guitar Pro 4

Mesajde svengali » Vin Oct 10, 2003 11:57 am

As vrea sa incep acest thread cu precizarea ca subiectul in cauza de adreseaza in special amatorilor de chitara (fie ea cu 4, 6, 7, 12 sau cate corzi mai aveti p-acasa :p).
Este vorba despre un software de chitara, cu care puteti edita/compune, asculta, invata piese de chitara (si alte instrumente !!!). Exista o baza de date care contine cam 25000 de cantece din toate genurile (e adevarat, cam putine romanesti). Notatia e atat de tip tabulatura cat si standard (partitura), astfel incat nu tre sa fiti neaparat chitarist ca sa-l folositi, e deajuns sa cantati la un instrument si sa stiti notatia. Mai mult, notele apar si pe un grif de chitara in paralel cu o claviatura, deci... mura in gura :p
Softu are o groaza de utilitati... poti importa midi, poti transpune in alta gama, poti selecta numai instrumentul dorit, etc. Mi se pare mai bun decat PowerTab sau TablEdit.
As vrea sa stiu daca ati auzit de el, si daca va intereseaza. Daca da, putem continua discutia pe mai departe :p
svengali

Mesajde guitarman » Dum Noi 02, 2003 1:22 am

salut..sa stii ca am avut versiunea 2-a si e misto..
am gasit pe net si versiunea 4 dar numai demo
trimite-mi daca ai crackul si o baza de date...ca m-ar interesa...
Music is the most fun I had... with my clothes on...
guitarman
Junior Member

Mesajde svengali » Vin Noi 14, 2003 2:58 pm

am crackul cu pricina... daca te intereseaza te rog sa-mi raspunzi aici si luam legatura prin email. S-ar putea sa fie o problema cu transferul programului (are vreo 4 MB).
Baza de date exista pe http://www.mysongbook.com, eu am ceva dar nu stiu in ce masura te intereseaza. Oricum, descarcarea de cantece e free :o
svengali

Guitar Pro 4

Mesajde Nagualul » Mar Ian 06, 2004 4:40 pm

Svengali, vreau si eu softul asta cu librarii cu tot, daca poti pe un CD trimis prin posta.
Se poate ?
merci
Nagualul
Junior Member

Re: Guitar Pro 4

Mesajde svengali » Dum Ian 18, 2004 8:43 pm

se poate :) da-mi o adresa de mail la care te pot contacta
Într-o baltă neagră,
Patru ochi luceste.
Ce să fie oare?!
Cred că ie doi peste.
svengali

Re: Re: Guitar Pro 4

Mesajde Nagualul » Lun Ian 19, 2004 1:57 pm

Initial trimis de svengali
se poate :) da-mi o adresa de mail la care te pot contacta

billygaf@yahoo.com sau adig@torent.ro
Iti dau si adresa pentru cazul in care vrei sa-mi trimiti CD-ul.

Gerlan Florin Adrian
str. Poporulu, bl. P10, sc. A, ap.11
Medgidia, cod 8650
jud. Constanta
tel. 0721994424

Timite cu plata ramburs.
multumesc mult
raman dator...
Nagualul
Junior Member

Mesajde 7vies » Sâm Mar 27, 2004 4:48 pm

am si eu GP4 ,l-am descarcat de pe oDC si mi se pare f.bun...
prin faptul ca poate importa midi-uri, poti invata practic orice melodie...
7vies
Junior Member

Mesajde Philips » Dum Mai 02, 2004 7:19 pm

Cel mai bine e sa luati tablatura de pe http://www.mxtabs.net pentru chitara, bass sau tobe, si sa aveti melodia care vreti sa o cantati disponibila, astfel urechea, in timp, se va 'antrena' pentru a recunoaste fiecare nota... Nu am incercat GP4, poate e misto, nu zic nu, dar prefer metoda clasica.
Philips
Junior Member

Mesajde andreistoica » Joi Sep 08, 2005 10:05 pm

svengali scrie:As vrea sa incep acest thread cu precizarea ca subiectul in cauza de adreseaza in special amatorilor de chitara (fie ea cu 4, 6, 7, 12 sau cate corzi mai aveti p-acasa :p).
Este vorba despre un software de chitara, cu care puteti edita/compune, asculta, invata piese de chitara (si alte instrumente !!!). Exista o baza de date care contine cam 25000 de cantece din toate genurile (e adevarat, cam putine romanesti). Notatia e atat de tip tabulatura cat si standard (partitura), astfel incat nu tre sa fiti neaparat chitarist ca sa-l folositi, e deajuns sa cantati la un instrument si sa stiti notatia. Mai mult, notele apar si pe un grif de chitara in paralel cu o claviatura, deci... mura in gura :p
Softu are o groaza de utilitati... poti importa midi, poti transpune in alta gama, poti selecta numai instrumentul dorit, etc. Mi se pare mai bun decat PowerTab sau TablEdit.
As vrea sa stiu daca ati auzit de el, si daca va intereseaza. Daca da, putem continua discutia pe mai departe :p

Salut! Tabulaturi romanesti ai? Daca da, poti sa-mi trimiti si mie cateva la andrei_stoica2000@yahoo.com
andreistoica
Junior Member

Mesajde whatever » Vin Sep 09, 2005 12:53 am

si eu am programul de juma' de an sau ceva ... e destul de ok.
pentru tabulaturi, cautati aici : http://www.mysongbook.com gasiti o droaie
whatever

Înapoi la Home Recording