OMBLADON - albumul de debut (infos)

Forumul asociat fanclubului Parazitzii

Mesajde jah man » Vin Mar 26, 2004 11:23 pm

dupa mine va ganditii prea mult la miscare ( nu zic ca parazitii sunt nulii ) si nu destul la sensu vostru practic...
chestia cu cumpara pe net daca nu stiati, din ro in franta nu ajung albumele, am prierdut bani cu fasa asta si in rest trimisu prin posta ia mult timp.
ganditiva mai mult inaite de a judeca lumea...

pace
jah man
Junior Member

Mesajde TheSmoker » Vin Mar 26, 2004 11:31 pm

da frate...ok...avetzi si voi problemele voastre,stiti ce zicetzi,si noi la fel...numa bine...ne descurcam noi...fiecare cu ai lui cum poate mai bine...iertatzi-ne pt tupeu,indrazneala si un gram de dreptate si adevar...done!
Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
TheSmoker
Junior Member

....

Mesajde n3aGabitz » Sâm Mar 27, 2004 4:26 am

ptr cei dragi din franta, nu aveti nici o scuza oamenilor la faza cu cd-urile. daca eu care sunt peste OCEAN pot face rost de cd-uri originale ROMANESTI cred ca voi care sunteti la doua zile distanta de romania puteti si mai usor nu? Binenteles ca si eu am albumele intai "virtual" de pe internet de multe ori dinainte sa apara pe piata sau chiar in ziua lansari. dar asta nu ma opreste sa nu cumpar si originalele...care oricum ma costa de 3-4 ori mai mult calculand taxele postale. de la http://www.cd.ro nu cred v-ati luat vreodata tepe, si daca nu v-a venit inseamna ca a fost o greseala si e de vina posta pe care oricum am boala...futemas in ei de postasi. Sindromu tourrett, sud stil si loop records le-am avut exact dupa 2 saptamani originalele...de exemplu Codu Penal pe care sunt si eu...inca nu il am original, Cabron stie ca am piesele de pe net si il doare in cur, mi-a trimis deja de vreo 2 ori prin posta albumu dar de 2 ori consecutiv posta s-a facut ca ploua. nu e nimic poate a 3 oara il primesc....mai nou am comandat mafia, baxter, si numai stiu ce...tre sa le primesc (sper). Chestia e ca...daca respecti munca omului mai devreme sau mai tarziu cand iti permiti ii cumperi si cd-ul original.

peace
n3aGabitz
Junior Member

La obiect.

Mesajde EL_ConTe » Sâm Mar 27, 2004 7:59 am

Ombladon spune ca in weekendu 27 28 martie apare clipu la TV cu Raku iar de pe 5 aprilie gasim albumu in magazine, io cre ca macar el tre sa shtie nu? Decifiti cu okii pe tv, Peace
EL_ConTe

Mesajde vali » Sâm Mar 27, 2004 8:08 am

clipul a aparut deja
i-am trimis lui gabi un preview si v-as ruga sa nu scrieri aici linku direct catre fisier
some people deserve to die
vali

Mesajde vali » Sâm Mar 27, 2004 8:23 am

vali

Mesajde vali » Sâm Mar 27, 2004 9:00 pm

ingeniozitate marca atomic: atunci cand ai exclusivitate asupra unui clip...sa il difuzezi din 12 in 12 ore. clipul a fost difuzat azi dimineata la 7.50am si apoi peste 12 ore, adica la 8 si un pic. excelent. traim in romania :(

asta ca sa stiti de ce nu exista inca un clip pe siturile de profil ;f
vali

Mesajde PerF_UZZI » Sâm Mar 27, 2004 9:00 pm

Am incercat sa iau cdu cu Mafia de pe cd.ro. L-am adaugat in cos, a fost totu bine...iar cand sa platesc am zis sa mai verific odata datele si ce sa vezi...in cos era adaugat albumu cu Voltaj. Imaginati-va surpriza care as fi avut-o daca nu mai verificam odata. M-am enervat, le-am spart siteu si am intrat in baza de date. Cu alte cuvinte e un site de cacat, intretinut de amatori, securitate pula. Sa nu mai vorbesc de mp3-urile care se vand pe sub mana de asa zisi administratori. Eu unu nu as recomanda pe nimeni sa cumpere de acolo. Cel mai bine e daca ai pe cineva in ro sa-ti trimita, daca nu asteptati pana mergeti in tara si cumparati-le voi.
Bafta.
PerF_UZZI
Junior Member

Mesajde Uncle Boggy » Lun Mar 29, 2004 11:12 am

Bag picioarele in Atomic stau cu ochii cat pot pe ei si nu reusesc sa prind clipul. Odata am deschis televizorul si l-am prins exact cand mai erau 3 secunde din el.
Uncle Boggy
Junior Member

Mdea...

Mesajde killah » Sâm Apr 03, 2004 1:24 pm

Bai... ce p***a mea va tot certati? In definitiv fiecare face ce vrea...
Cat despre clip... l-am vazut.. nu e cine stie ce dar melodia e una din cele mai tari bucati pe care le-am uzit vreodata... In afara de faza cu filmatu ca-n matrix(lucru ce cred ca a costat o carca) videoclipu nu execeleaza...

Mesajde Drkev » Lun Apr 05, 2004 1:25 am

Videoclipul este nota 10 pe orice linie vreti voi!!!
dar nu de asta am postat....

As vrea sa stiu ce melodie este piesa de pe backgroundu de la Egali din nastere [care este aceeasi cu cea de la C.T.C - Terapie de soc]
Listen carefully
Viata-i frumoasa in ritm de Hip-Hop
Drkev
Junior Member

Mesajde MonsterSnatch » Mie Apr 07, 2004 5:38 pm

"..Bah, noi vroiam sa cantam cu copii, NU SA-i FUTEM!!!"

Ombladon ownez!!! Excelent albumu'!
\\Plus ca change, plus c`est la même chose ...
\\a.karr
MonsterSnatch
Junior Member

Mesajde MonsterSnatch » Mie Apr 07, 2004 8:27 pm

MonsterSnatch scrie:Ombladon ownez!!! Excelent albumu'!

..rectific: a depasit cu mult asteptarile pe care le aveam! E imho cel mai bun material produs in Romania secolul acesta! :B
\\Plus ca change, plus c`est la même chose ...
\\a.karr
MonsterSnatch
Junior Member

Mesajde Drkev » Mie Apr 07, 2004 8:34 pm

original da?
l-am luat din mall k chitrele alea de la sony nu il bagasera!!!!

<<Daca pozele ar vorbi>> cea mai tare piesa a tuturor timpurilor din toate domeniile muzicale
Drkev
Junior Member

Mesajde CBS » Joi Apr 08, 2004 12:17 am

Confidential = super tare
Albumul de departe cel mai tare scos vreodata in romania!!!
CBS
Junior Member

Mesajde muffinass » Joi Apr 08, 2004 10:11 am

...nu contest, albumul e demential...
da' ma tot apasa melodiia cu Uzii: oare Ombladon l-a invitat stiind ca se va face de ras, sau chiar era o invitatie amicala, unde Uzzi a-njurat in stanga si dreapta fara rost.
Oricare optiune, melodiia arata pe fata cat de penibil si redus poate sa fie vocabularul lu' Uzzi comparat cu cel a lui Ombladon.
Si o mica intrebare: cine e mai in varsta, Uzii sau Ombladon (eu pun banu' pe Uzzi).
"sunt inzestrat cu- deosebita putere,
ce poate lasa kiar si bolta cereasca fara stele..."
/
tehnica ta....este minunata
muffinass
Junior Member

Mesajde Drkev » Joi Apr 08, 2004 11:24 am

Stiluri diferite ....minti diferite...
Drkev
Junior Member

Mesajde ckride » Joi Apr 08, 2004 11:26 am

trebuia s-apara un oagar care sa manance cacat, in fine, imi place albumu.
ckride
Junior Member

Mesajde CBS » Joi Apr 08, 2004 3:21 pm

Drkev scrie:Videoclipul este nota 10 pe orice linie vreti voi!!!
dar nu de asta am postat....

As vrea sa stiu ce melodie este piesa de pe backgroundu de la Egali din nastere [care este aceeasi cu cea de la C.T.C - Terapie de soc]
Listen carefully

Am observat si eu asta...este o asemanare dar nu 100%...
CBS
Junior Member

Mesajde muffinass » Joi Apr 08, 2004 4:19 pm

neamtzu scrie:trebuia s-apara un oagar care sa manance cacat, in fine, imi place albumu.

auzi nea jeane, oricat de diferit ar fi stilul lor (Uzzi si Ombladon) dao-n masa ca e evident ca uzzi a dat-o cu mucii-n fasole la prestatie.
Stiu ca lumea cu 'fan pan' la moarte' da' nici chiar asa. Sa stii ca si mie imi place mafia la nebunie, dar suna oribil melodiia, si scuze ca nu ma apuc sa aduc cuvinte frumusele sa nu supar lumea. Spune-mi, zicand ca Uzzi e la nivelul lui Ombladon (cand e vorba de lexic), de ce naiba a dat-o cum a dat-o, cand suna asa simplu si repetitiv? Si nu repetitiv acceptabil, ci d-ala cu poola-n masa cum o da el pe albumele Mafia. Sa zicem ca ar fi ok, da' cand domnu' Bip ia la muie pe "Cand va umplem de flegme" pe cei care injura fara rost (si stiu ca mafia erau 'exclusi') te simti si tu sa te ridici macar la nivelul lui (sau, dragilor mei fani neclintiti, sa se coboare la nivelul lui).
La urma urmei, nu stiu de ce trebuie eu sa ma explic, atat timp cat tu nici macar nu ti-ai acordat sansa (si crede-ma ca ar fi fost in avantajul tau) sa tii o discutie...idem fratilor Mafia ai dato-n atacuri. Da' nu-ti fa griji ca n-am pus botic.
Pentru restul lumii care vor sa discute (asta fiind cuvantul cheie) go ahead. Pentru ceilalti, va rog ramaneti pe forum-ul Mafia unde puteti sa sariti ca piscati de cur la fiecare atac mafia.
Numa' bine.
/
muffinass
Junior Member

Mesajde Drkev » Joi Apr 08, 2004 5:29 pm

Frumos....ce sa mai zic ...in mare parte ai dreptate ... k uzzi atata cam stie dar ...sa tinem cont k are si el o istorie in Hip-Hop ....nu una stralucita da are....
Drkev
Junior Member

Mesajde ckride » Joi Apr 08, 2004 5:57 pm

calm. inghite-n sec. si taci.
ckride
Junior Member

Mesajde muffinass » Joi Apr 08, 2004 6:00 pm

de cand sunt pe site-ul asta mereu am luat apararea la mafia, si le acord tot respectul pentru ce au facut pana acum, si pentru Baietii Buni care mi se pare un album aproape de bun ca Dupa Blocuri. Deci fan mafia sunt, insa am si rationamentul sa ii pun pe mafia si parazitii in doua colturi opuse si sa-mi dau seama ca ce au unii, altii n-au.
Ma rog, nu schimb eu parerile oamenilor, asa ca...
/
muffinass
Junior Member

Mesajde ckride » Joi Apr 08, 2004 6:02 pm

lasand la o parte aberatiile lui muffinass, de lansare ce se stie ? a fost ? cand ? o sa fie ? cand ?
ckride
Junior Member

Pardon.

Mesajde EL_ConTe » Joi Apr 08, 2004 6:30 pm

Albumul ie de mare clasa, piese de piese ombladon super bun...poate ca este kiar cel mai tare album scos la noi vreodata, super bun a picat bine dupa albumul lui Cheloo cam asta este shio ordinea a lu Ombladon pare mai bun deshi shi a lu Cheloo a fost jmekerie mare. Despre piesa cu uzzi ma surprins shi pe mine ca shi pe majoritatea dar dupa cum se shtie shi cheloo a tras cu mafia pe de cartier acu sa intors roata mie mi se pare reushita piesa shi ideea, fiecare o da in stilul caracterisic ba chiar ash putea spune ca uzzi o da mai bine decat pe albumele mafia (aici ma refer la tehnica nu la cuvinte pentru ca ei oricum fac ceva diferit). Cred ca shi piesa asta merita un clip. Nu sunt mai deloc fan Mafia dar n-am cum sa nu apreciez pe cineva care face hip hop din 92 cand majoritatea de pe formumul asta shi in general din romania nici nauzise de hip hop. Peace
EL_ConTe

album de *****

Mesajde Neddy » Joi Apr 08, 2004 9:35 pm

am cumparat albumul ieri (ORIGINAL) si am fost lasat masca
album de album
parerea mea e ca e la egalitate cu cheloo sau parca al lui cheloo e putin mai bun
ce sa mai vorbim, asta da trupa deabia astept si albumul lui freaka
melodia care ma atinge asa la inima este cea cu freaka care parca se numeste Lacrimi
si prestatia lui uzzi nu este chiar catastrofala
atzi vazut ce fel da uzzi pe refren? belea de tot chiar daca versurile nu sunt de calitate mare in schimb tehnica lui este buna
melodia cu cheloo e super; razi de te pisi pa tine; are si ritmul ala mai rapid
ce sa mai toate melodiile sunt tari pana si spoturile publicitare
o trupa care zice ,tace si face
mafia la fel au facut si ei un album bun
au ieshit si cei de la urban cu proiectu' care e si ala tare
ce sa mai,recunoasteti si voi ca a inceput treaba sa se miste k lumea
Neddy
Junior Member

Superb

Mesajde gizzo » Vin Apr 09, 2004 9:21 am

De 3 zile de cand mi-am cumparat albumul numai asta ascult. De mult nu am mai asteptat atat un album de hip-hop romanesc si tot de atat timp nu a mai fost un album care sa nu'mi insele cu ceva asteptarile. Un album de nota 9.5 singurul minus fiind instrumentalele care nu au fost niciodata exceptionale la Parazitii. Oricum e ceva neglijabil....nu asta fiind important.
Uzzi o da super bine pe "Noi vs Ei"....are un flow excelent..pe refren cel putin e super tare. Versurile sunt slabe da' e salvat de flow si de instrumentalul de pe spate...care e cel mai bun de pe album.
gizzo
Junior Member

Mesajde Drkev » Vin Apr 09, 2004 2:47 pm

Intr-adevar a fost cel mai asteptat album de Hip-Hop pe care l-am luat vreo-data....ma rog ...si Irefutabil...Nu exista cuvinte sa descriu genialitatea versurilor puse pe acest album....
In contiunuare ii urez succes lu FDD pentru albumul lui care urmeaza sa iasa...daca stie cineva ceva despre el...titlu, cand o sa iasa...etc bagati un post!
Drkev
Junior Member

...

Mesajde n3aGabitz » Vin Apr 09, 2004 5:51 pm

Albumul lui FDD va iesii la toamna....lucreaza la el.
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde Unregisteredd » Vin Apr 09, 2004 9:04 pm

luati de aici albumul lui Ombladon:

http://www.chip.ro/forum/viewtopic.php?p=285159#285159
Unregisteredd

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Parazitzii