)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
Crazy Babe, dar ce ti-a facut mam' mare ?
Nicholas....as vrea sa fiu si eu ca tzestoasele din Finding Nemo ! *p
Nicholas....as vrea sa fiu si eu ca tzestoasele din Finding Nemo ! *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Gad bles za Disi++! Imi pun deja lista de-un CD cu Clan of Xymox. Asta-i unul din cadourile de ziua mea, si inca unul frumos!
Si tot zilele astea o sa-mi iau scanner, alt cadou!
Si tot zilele astea o sa-mi iau scanner, alt cadou!

-
dEpEchEmIND - Junior Member
in anglia o tanti a fost condamnata la inchisoare fiindca fii-sa a avut multe absente la scoala. hehehe...daca chestia ar fi valabila si in Romania, inchisorile ar fi pline de parinti ;m
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
-
cutuma© - Mesaje: 3047
1-0 pentru Dinamo
cred k Bostina ar trebui sa fie schimbat deoarece nu mi s-a parut in apele sale...oricum spre sfarsitul reprizei steaua si-a revenit.. Forza Steaua!!!

cred k Bostina ar trebui sa fie schimbat deoarece nu mi s-a parut in apele sale...oricum spre sfarsitul reprizei steaua si-a revenit.. Forza Steaua!!!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
fuck !! ;a tocmai descoperisem si eu metoda de a asculta meciurile Stelei pe net....si...s-a lasat fara victorie... ;P
iar pentru dinamo :
iar pentru dinamo :

I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
ma mir de ce trece asa de greu timpul la ora asta.
imi fac poze cu webcamu si toate ies cu purici.
ma pish pe toate sondajele alea cu miss fanclub.
leitar edit: si iete ca dupa 11:59 pm se facu 1:00 am.... :limba:
imi fac poze cu webcamu si toate ies cu purici.
ma pish pe toate sondajele alea cu miss fanclub.
leitar edit: si iete ca dupa 11:59 pm se facu 1:00 am.... :limba:
-
dEpEchEmIND - Junior Member
MiG-ule...anu' asta Timisoara va decide lupta pentru titlu ! sa vezi tu ca Steaua va pleca cu 3 puncte din Banat...iar Dinamo cu 0 puncte. Iar pe voi va vor bate si tiganii !
Asa ca te bucuri prematur !
Asa ca te bucuri prematur !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
sandsi bagse sspoilla .... aaaaam s fostty la o ptrecfeetr si am baut 1 lllllaitrsu de tchiaukla ..... ma dsaitare capul !
-
monk - Mesaje: 2747
traducere--> sa-mi bag pula...am fost la o petrecere si am baut 1 litru de tequila...ma doare capu'.
Monk, nu mai intra beat pe forum :p
Monk, nu mai intra beat pe forum :p
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
pe 27 apr ma operez la genunchi.. azi mi-am facut programarea ... asta ca urmare a unor cazaturi cam nasoale trase mai in tinerete:))
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
MiG29 scrie:Ce a facut?:D
a egalat in minutul 88. da stiu ca meciu s-a terminat dupa ultimul fluier al albitrului. am inchis televizorul prin minutul 92 si fo 30 de secunde. mai erau fo 30 de secunde de prelungiri si refuz sa cred ca echipa de traditie a fotbalului romnesc din cartierul unde acum vreo 40 de ani era un lan de porumb (in timp ce altii jucau prin cupele europene) a primit gol in juma de minut. sau chiar asa a fost?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
NATIONAL, FC NATIONAL !
-
da...si Brasovu a pierdut tot cu National. etapa trecuta. ai dreptate.
-