Noapte buna, Wild Rose...oriunde te-ai afla !
Moderator: anjin-san
Inainte de a uita ...
Noapte buna Necko , OM , Love , Gabuba , Monk , Hades , Nicholas , Jadore , Catharsis , Oana , Aliosha , Catze , Depeche , Delphyna , WR , Crazy , Vali ( poate ai mila de mine si nu ma trezesti maine ... ) , Mig , Bass , Portn ... noapte buna forumisti !
It's good to be back home :yD
Noapte buna Necko , OM , Love , Gabuba , Monk , Hades , Nicholas , Jadore , Catharsis , Oana , Aliosha , Catze , Depeche , Delphyna , WR , Crazy , Vali ( poate ai mila de mine si nu ma trezesti maine ... ) , Mig , Bass , Portn ... noapte buna forumisti !
It's good to be back home :yD
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
noapte buna tuturor! somnik pufos! vise placute! sunteti multi tare asa ca nu va enumar hahahah...
:kiss: :kiss:
:kiss: :kiss:
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
Noapte buna tuturor prietenilor mei care ma iubesc, sustin si apreciaza !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Noapte buna Necko , OM , Gabuba , Monk ( mai dormi cand nu trebuie? ;h ) , Love , Jadore , Delphyna , Mig , Catze , Crazy , Hades , Catharsis , Ilinca , Bass , Nanuka , Oana , Aliosha .. noapte buna forumisti !
Buna dimineata forumisti :p
:kiss:
Buna dimineata forumisti :p
:kiss:
Anti pro-ana
-
Noapte buna dragii mei,sa visati frumos!!!Alexandra :kiss: ,mistique,wild rose,nightmare,weet-weet,scorpy,necko, :love: ,gabizzu.
nite,nite!
nite,nite!
- Catzelusha
Cum nuosa va mai ureste Nuapte Buna uo periuada,din muotive ca uo sa fiu plecat(nu,Moshule,nu ma retrag de pe forum,n-ai muotive sa deschizi cutia aia de bere inca:j),va urez Nuapte Buna acuma pentru nuaptea asta shi pentru nuoptzile care or sa vie dupa asta:D
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Cand mergeam cu Scooby in tabere, el la culcare niciodata nu spunea noapte buna. Intotdeauna spunea : "hai noroc ! ".
Asa va zic si eu acum : hai noroc!
Asa va zic si eu acum : hai noroc!
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
hai noroc porcushorul meu scump....
pt restul ( adica cei normali ) Noapte buna si multi pupici !
later edit :mai putin lui gabizzu pe care sunt inca suparata
pt restul ( adica cei normali ) Noapte buna si multi pupici !
later edit :mai putin lui gabizzu pe care sunt inca suparata
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
Noapte buna, pui !
-
Noapte buna Necko , OM , Love , Monk , Gabuba , Jadore , Mig ( mutley , whatever ) , Poke , Delphyna , Oana , Aliosha , Ilinca , Crazy , Depeche , Catze , Scorpi , Nanuka , Spider ... noapte buna forumisti !
:kiss: and see ya !
:kiss: and see ya !
Anti pro-ana
-
Noapte buna ....Hades , Sydney , Oana (cei cu care m-am intalnit azi) , Weet-weet (cea care ma aminteste mereu...dar din pacate doar pe pozitia 2 :p ) , Wild Rose (cea care ma sufoca cu atata iubire :yD ) , Matrashita (care a slabit foarte mult. are 50 de kile. arata bine. nu...nu m-a pus ea sa scriu aici. am bagat de la mine) , monk (se aud tot felul de zvonuri legate de el) , Love2Fly (de nerecunoscut prestatia sa pe forum in ultima vreme) , Nicholas & Mutley (viitorii mei anfitrioni) , Necko (mi-e dor de povestile ei) , Gabuba (sper ca nu-l mai doare proteza asa tare) ...........
Noapte buna tuturor !
Noapte buna tuturor !
-
Nopate buna pt oameni ;t...Eu mai stau nitzel
...

Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
Weet-weet,mi-ai adus aminte de vremurile bune...cat te urasc!
Noapte buna tuturor celor care ma iubesc! :love:

Noapte buna tuturor celor care ma iubesc! :love:
- Catzelusha
noapte buna, gabuba ! bafta in excursie. sa ti-o pui cu darky !
-
am reusit insfarsit sa mai intru si eu pe forum,din pacate nu pot sta mult deci va spun de acum noapte buna!v-am pupat pe toti!
-
Riana_Duffy - Junior Member
Nopate buna , Shaki Devil ! Inca o data...multumesc.
Sarut cu limba ? *p
Sarut cu limba ? *p
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma