)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
Nato rulez!!
De azi o sa avem toti salam pe paine si carne in frigider!! Nu o sa mai cumparam "cingo cu omu´ lu´ paianjen" de la tziganca din colt ci de la Grant!
Si o sa se desfiintzeze armata! Ca nu mai avem nevoie de ea. O sa ne apere NATO de rushi, de acum incolo!
I LOVE NATO!
De azi o sa avem toti salam pe paine si carne in frigider!! Nu o sa mai cumparam "cingo cu omu´ lu´ paianjen" de la tziganca din colt ci de la Grant!
Si o sa se desfiintzeze armata! Ca nu mai avem nevoie de ea. O sa ne apere NATO de rushi, de acum incolo!
I LOVE NATO!
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Acum ca mi-ai adus aminte..am visat un caine latrind. Ce inseamna oare? Latra ca nebunu, cu spume la gura!
-
depeche, esti plictis, sa mor io
mi se pare normal ca voi sa nu apreciati . Un artist adevarat ar vedea ceva in schitzele alea.

-
dEpEchEmIND - Junior Member
cauta-ma pe YM sa iti dau filmu dorit de atata vreme de tine !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Crazy Babe scrie:pe 27 apr ma operez la genunchi.. azi mi-am facut programarea ... asta ca urmare a unor cazaturi cam nasoale trase mai in tinerete:))
Da... eu m-am operat marti, facusem o operatie mai demult si a aparut o infectie, si, naiba sa-i ia, n-a existat alta solutie se pare, a trebuit sa ma operez din nou... Ce sa-ti zic... sa te faci bine cat mai repede...
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
Nicholas pentru a iti sari in ajutor am cautat pe net oameni cu probleme similare cu a ta. Uite ce am gasit !
Este un forum acolo. Iti potzi da si tu cu parerea sau cere sfaturi !
Eu iti doresc multa sanatate ! :yD
Este un forum acolo. Iti potzi da si tu cu parerea sau cere sfaturi !
Eu iti doresc multa sanatate ! :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
hahaha..piatra la rinichi my ass. Va multumesc oricum. Sinteti foarte saritori. Chiar nu mai tine nimeni minte filmul ala cu autobuzul...hahaha..am piatra la rinichi..hahaha.
Moshule, vrei sa-ti fac cunostinta cu nana?
Moshule, vrei sa-ti fac cunostinta cu nana?
- Fişiere ataşate
-
- nana.jpg (25.91 KiB) Vizualizat de 3510 ori
-
cine e nana ? de unde ai mai adunat-o si pe scursura asta ? :yD
-
:yD ...
azi am fost la liceu si am facut incredibilul ... ati incercat vreodata sa mancati 200 de grame de piper GOL direct din pumn ? ... ei bine eu am incercat si acum borasc din 2 in ore ...
azi am fost la liceu si am facut incredibilul ... ati incercat vreodata sa mancati 200 de grame de piper GOL direct din pumn ? ... ei bine eu am incercat si acum borasc din 2 in ore ...
-
monk - Mesaje: 2747
Remind me never to take public transportation in a skirt ;i
In alta ordine de idei deabea am ajuns la scoala,am ajuns exact in timpul lunchului si ma plictisesc,mai bine ramaneam acasa,ori ma duc sa incerc si eu sa fac ce a facut monk,dar nu cu piper ci cu ciocolata ;D
In alta ordine de idei deabea am ajuns la scoala,am ajuns exact in timpul lunchului si ma plictisesc,mai bine ramaneam acasa,ori ma duc sa incerc si eu sa fac ce a facut monk,dar nu cu piper ci cu ciocolata ;D
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member