Parazitii la premiile MTV Romania

Forumul asociat fanclubului Parazitzii

Parazitii la premiile MTV Romania

Mesajde Al Bengosso » Lun Mar 29, 2004 9:45 am

Credeti ca Parazitii vor lua premiu la Mtv anul acesta?Cica se cam apropie data si ard de nerabdare sa vad nominalizarile, da cu siguranta nu vom fi dezamagiti.Mafia nici nu cred ca are sanse.
Al Bengosso

Mesajde Uncle Boggy » Lun Mar 29, 2004 11:09 am

Sa fim seriosi! In fiecare sunt acolo pe baricade si de fiecare data castiga niste poponari de 3 lei. Ultima data au castigat terminatii aia de AB4 care nu mai auzise nimeni de multa vreme.
As vrea sa se intample dar din pacate nu cred ca se va intampla.
Uncle Boggy
Junior Member

Mesajde gutza36 » Lun Mar 29, 2004 11:24 am

..ar fi misteaux sa ia Para vreun premiu, dar tare ma tem ca la MtV-R0 awards premiile nu se dau pe merit :moon:
\\Plus ca change, plus c`est la même chose ...
\\a.karr
gutza36
Junior Member

Mesajde Uncle Boggy » Lun Mar 29, 2004 10:30 pm

Sa fi seriosi. MTV Music Awards are mai multe blaturi la activ decat divizia noastra de fotbal.
Uncle Boggy
Junior Member

Ma baieti

Mesajde Al Bengosso » Mie Mar 31, 2004 11:37 am

eu ma refeream sa ia premiu la categoria lor, sau la cel mai bun clip, etc.Hai sa fim seriosi, cred ca va fi bine
Al Bengosso

Mtv ?

Mesajde OCTO` » Joi Apr 01, 2004 7:57 pm

Al Bengosso scrie:eu ma refeream sa ia premiu la categoria lor, sau la cel mai bun clip, etc.Hai sa fim seriosi, cred ca va fi bine

Ma bucura interesul asta al tau pentru premiile MTV dar sunt sigur ca pentru Parazitii nu reprezinta mai nimic chestiile astea pentru ca ei au ajuns asa comerciali nu pentru ca asa au vrut , ci pentru ca asa a fost sa fie. Probabil de-aia s-a intors in underground Cheloo pe "Sindromul Tourette".
OCTO`
Junior Member

om vedea....

Mesajde sadox » Lun Apr 05, 2004 12:22 am

Klar c-o sa fie shi parazitzii la kategoria hh nici nu se pune problema,sau poate o sa fie parazitzii "dezmembratzi"?? in sensooh c-o sa fie cheloo ku al sau klip shi ombladon cu raku cu alt klip sau...vor fi together cine mai shtie,om vedea.Sper sa fie pe merit cu varf shi indesat:).
Singur cu mine
sadox
Junior Member

Mesajde Al Bengosso » Lun Apr 05, 2004 8:31 am

Daca tot se dau premii pt astia mai tari, eu zic ca e dreptul lor sa ia, acum ma itreb care are priza mai mare la public:Cheloo sau Ombladon.Pt mine sunt egali, amandoi o dau bine, ramane sa vedem cum o sa iasa la MTV.
Al Bengosso

Mesajde CBS » Joi Apr 08, 2004 12:22 am

Daca nu ia unul dintre ei premiul pentru cel mai bun hh inseamna ca MTV sux
Intrebarea ar fi care dintre ei merita mai mult?
CBS
Junior Member

Mesajde yummy » Sâm Apr 24, 2004 3:07 pm

si nu a luat nici cheloo nici parazitii...io cred ca din cauza k fanii s-au impartit si desi e genial ca fiecare si-a scos album soolo cand e vb de premiii e naspa pt ca unii voteaza cu cheloo altii cu parazitii...probabil la anu' cand o sa fie si ombladon nominalizat o sa se intample la fel.....sau poate a fost blat...oricum pty faza asta k nu aluat cheloo nici un premiu mtv sucks
yummy
Junior Member

Mesajde Dorinescu » Sâm Apr 24, 2004 10:42 pm

MTV ? astia cu cine voteaza ? sa fim seriosi...baa...mortaciunilor....nu cred ca MTV le-ar acorda vr`un premiu...blatu e in floare...am vazut secventze..cand am vazut ca blonda aia de loredana a luat premiu....am schimbat canalu...penal.
Stiati ca parazitii si-au luat drepturi de autor...pt coloana sonora a unui film ? (de afara...nu de la noi)
Dorinescu
Junior Member

Înapoi la Parazitzii