C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
danone, ca vezi nui bai alea nu ie stresante ca poti citi din 6 in 6 randuri,totu ie sa nu dai clic pe empeg ca sa si auzi ce ataseaza nebunu acolo , rishti sa ia foc pisiu de la spanu incandescent.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
danone scrie:poi mai stii pe cineva care sa asculte cubanate in afara de tine
pai ia intreabatz printzul consort
-

neatza - Mesaje: 5820
-

auzi bre matinale , daca printzu consort sa coborat o data la mintea lu matale acu crezi ca si va ramane acolo? nu fii bre naiv...
-

-

auzi bre canalizeazate pe industriale si pe la periferii unde nui canalizare si lasa chestiile astea cu hinduizmu ca iejti paralel ca daca zici de shiva in contest cu buda atunci mai bine ramai sati cotezi loboda la bursa din obor
-

merluciu: aiule chestia ce trebuie s-o rezolv azi o las mai pe seara sau pe maine. acum n-am timp
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
bah dacai spuneam io zicea porma cam ceva cu iel...
-

bre, io am revenit shi am o intrebare: daca s-a trecut la ora de vara, tot patru zile fara asta mai sunt pana-n uichend? sau ie mai putzine?
in alta ordine de idei, ierea sa va anuntz(de parca n-atz shti!) ca aberatz la greu, da` atata noroc ca am vizionat(ierea sa zic "citit"!) mailu de la animaloo shi m-am shokat! uare prin divizare cuacervatelor li se divizeaza shi neuronu? cuacaveteeee, cate grade avea lichidele ce te-a lovit in uichend de ne jicneshti in halu ala?
in alta ordine de idei, ierea sa va anuntz(de parca n-atz shti!) ca aberatz la greu, da` atata noroc ca am vizionat(ierea sa zic "citit"!) mailu de la animaloo shi m-am shokat! uare prin divizare cuacervatelor li se divizeaza shi neuronu? cuacaveteeee, cate grade avea lichidele ce te-a lovit in uichend de ne jicneshti in halu ala?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
am duar umbrela de la iel cu iel nam nica ie ca si ineczistent
-

ia uitatz bre aicia ca sa puate! ma unge pe sufletzel de bucurie, ca duar eo lam crescut, eo lam hranit, ie cash copii mei:
15:38 Delphyna Viewing Thread
Industrial Live
15:38 Delphyna Viewing Thread
Industrial Live
-

tre scrie:desi ma simt oarecum flatat
eh, in fine, poate-n 2009...
tzin sanuntz shi paceasta cale ca in prima shedintza a comitetului consumator din cemeu, se va loa in discutzie candidatura la nejte oamini care este. panatuncia activitatea acestora va fi monitoruizata temeinic.
rezultatele dezbauterii se va aduce eventual la cunoshtintza lamomomendat.
-

-

pai da bre cacand santrunit comitetu cemeist in sedinta de urjenta matale iereai in locanta banduti mintile sacu vii cu propuneri indecente in necunostintza si inconstienta de cauza
-

merluciu: aiule, daca ai cum si nu iti schinbi azi drumu spre casa, ne putem vedea comtabitiud la orele 18.00 piem in fata la TNB sam recuperez ceam uitat.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
baicsule obectu nu ie la mine la birou ci acasa
tzam mai spus sau trebe sa fac o schita?
tzam mai spus sau trebe sa fac o schita?
-