La Multi Ani !
Moderator: anjin-san
La multi ani, Evelinne ! Iti doresc mult noroc, multa sanatate mintala si sa ajungi in top 100 cu siteul lui Bait.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
La multi ani, batrane Merlucius !
"batrane" e doar asa un mic epitet metaforizat. In mare nu exista pesti batrani ! *p
"batrane" e doar asa un mic epitet metaforizat. In mare nu exista pesti batrani ! *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Buna dimineatza cafengii, buna dimineatza primavara...
mi-a fost dor de cafelutza alaturi de voi!
mi-a fost dor de cafelutza alaturi de voi!
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
Doresc sa ii adresez un sincer la multi ani....bunului prieten a lu' monk....inteleptul Dzeu.
monk, te duci la ziua lui ?
-
Oribilul Mosh scrie:
m-a invitat dar eu sambata plec in excursie .... oricum maine ma vad cu el sa imi dea o bere ...

-
monk - Mesaje: 2747
la multi ani ^mistique, sa ai parte de dragoste, sanatate, fericire si tot ce-ti mai doresti tu!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
mistique,ti-am urat deja "Lamulti ani!!!'' ,dar cu toate asta iti dau o felicitare frumosa...cadou de ziua ta...care sa-ti aminteasca de mine.
p.s. imi pare rau ca n-am putut ajunge la Vaslui. :cry: http://www.00fun.com/dogyears.shtml
p.s. imi pare rau ca n-am putut ajunge la Vaslui. :cry: http://www.00fun.com/dogyears.shtml
- Catzelusha
La multi ani, bhuttu-le, multa sanatate, si ce-ti mai doreste inimioara. Distractie la maxim!
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
-
river - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma