riverflow ---> 1/4 secol
22 mesaje
• Pagina 1 din 1
riverflow ---> 1/4 secol
La multzi ani, multa sanatate si vezi ce faci cu papusha stricata. 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Vai, va multumesc din suflet, sa aveti si voi parte numai de bune, sufletele curate si sa fiti mereu frumosi, asa cum va stiu eu...
Va multumesc inca o data,
cu multa dragoste azi, pentru toata lumea
river
cu multa dragoste azi, pentru toata lumea
river
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
river, river, river, riverflow, riverflooooooooooow, riverfloooooooooooooooow.
asa ar scanda galeria. da cum nu sunt galerie, itz spun La multzi ani.
ps: river, river, river, riverflow, riverfloooooo....
asa ar scanda galeria. da cum nu sunt galerie, itz spun La multzi ani.
ps: river, river, river, riverflow, riverfloooooo....
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Multi ani si de la mine (hai, ca 25 nu-s asa multi...
), sanatate, fericire, alea-alea (toate numai de bine) si cand s-o intregi secolul sa fii tot prin preajma cu o vorba frumoasa... pentru cei care or mai apuca acele zile :lol:

If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
-
b0nechina - Mesaje: 673
-
monk - Mesaje: 2747
riverano, si de la mine un lamutzeani si-un folk de calitate
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Multumesc din suflet! Chiar va multumesc si sa aveti parte, la randul vostru, de tot atatea ganduri bune, ba ceva in plus...
Imi face tare bine sa primesc mesajele voastre, pe private sau aici, pentru ca sincera sa fiu, de cate ori implinesc anii ma deprim cumplit. Si asa, cu voi alaturi, imi mai trece.
Pentru cei de mai sus, va asigur ca: Dorintzele toate mi se vor implini pentru ca o mare voce a folkului de calitate imi spune mereu ca "You've gotta catch your dreams before they runaway" (Ruby Tuesday- /Rolling Stones/Melanie); ca voi avea mereu o galerie care sa-mi strige "river, river, riverfloooow" (pt. ca am multi prieteni); ca desi sunt babba am sufletul tanar; ca sunt iubita (in vara voi avea si nunta- aviz Portnoy
); ca Moshu imi e dator cu o cafea de cand mi-a provocat o mare "precipitare" din cauza ceaiului de cozi de cirese; ca voi gasi mereu o vorba frumoasa pentru voi, chiar si la implinirea veacului!
A, era sa uit! Nu-mi voi lasa balta Papusa stricata stiti voi de ce...
river
Imi face tare bine sa primesc mesajele voastre, pe private sau aici, pentru ca sincera sa fiu, de cate ori implinesc anii ma deprim cumplit. Si asa, cu voi alaturi, imi mai trece.
Pentru cei de mai sus, va asigur ca: Dorintzele toate mi se vor implini pentru ca o mare voce a folkului de calitate imi spune mereu ca "You've gotta catch your dreams before they runaway" (Ruby Tuesday- /Rolling Stones/Melanie); ca voi avea mereu o galerie care sa-mi strige "river, river, riverfloooow" (pt. ca am multi prieteni); ca desi sunt babba am sufletul tanar; ca sunt iubita (in vara voi avea si nunta- aviz Portnoy

A, era sa uit! Nu-mi voi lasa balta Papusa stricata stiti voi de ce...
river

"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
-
river - Junior Member
...la multi ani riverflow!
Sa ai parte de sanatate, iubire, fericire... si tot ce-ti mai doresti tu!
Sa ai parte de sanatate, iubire, fericire... si tot ce-ti mai doresti tu!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Multumesc, trandafirash, asemenea si tzie, multumesc sly...
Io nu sunt din Iasi, am stat pe acolo in timpul facultatzii, acum mai bantui in cate un sfarsit de saptamana, dar cine stie, poate vom avea ocazia sa ne cunoastem intr-o zi, nu zic nu
Io nu sunt din Iasi, am stat pe acolo in timpul facultatzii, acum mai bantui in cate un sfarsit de saptamana, dar cine stie, poate vom avea ocazia sa ne cunoastem intr-o zi, nu zic nu

-
river - Junior Member

-
river - Junior Member
iertare, iertare! am intarziat cumplit, dar totush: LA MULTI ANI, PAPUSO! (vrui sa scriu stricato dar nu-mi permit ;n)
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
22 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii