C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
anhimalee? ce facush bre uichendu asta? teai prostit de tot? pai intai dai in lume cu semne de punctoatzie shacuma vii sa ne otravesht cu ozon? parca vad ca maine o sa ne espici cat de daunator ie consumu escesiv de alcool!
haidi bre animalee, vinotz in fire, ce dracu!
haidi bre animalee, vinotz in fire, ce dracu!
-

neatza - Mesaje: 5820
bre matinale , inteleje si matale cai perioada cand cuacavetii isi lasa oole ,saturnu ie in linie cu jupiteru si damijana cu 4 kile de vin ie guala
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
-

ba n-am terminat-o cum dracu sa termini 4 kile de vin in mai putin de 1 an?
apai neatza io credeam ca tu care ai radacini haiducistice o sa te incante ca sa vezi ce succes are moldovenii. parca iera si un fanclup ozon pacilea.
merluciu: neatza mai ai ceva melodii de la negresses vertes ?
apai neatza io credeam ca tu care ai radacini haiducistice o sa te incante ca sa vezi ce succes are moldovenii. parca iera si un fanclup ozon pacilea.
merluciu: neatza mai ai ceva melodii de la negresses vertes ?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
bre, am un uom in vizita cu nejte trebi in birou care de o uora vorbeshte in continuu shi nu se mai opreshte! broblema ie ca pe mine nu ma intereseaza deloc ce zice shi nuj cum sa fac sa vada ca n-am chef de iel. tot dau din cap ca un caine d-ala din spatele unor dacii 1310 imbunatatzite:). politetzea ma omoara!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
-

sapidare tin sa itz spun cum ca stirea aia este proaspata scoasa de la tiparu virtual al lu evenimentu lu ziua asta.
neatza: baietii aia au super sait
neatza: baietii aia au super sait
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

danone, vazushi mama ce frumos zice nanuca peaberatzie shi kterinca? totu-i fromos pana la sfarshit, unde-shi da cu ferma-n cap shi pune virgula inainte de etc, greshala destul de des intalnita(scuze aiu!:))
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

-

bah, o sa radetz da' merluciu forbind martzea ie ziua in care munc si pt ca am pleznit matizu si am intarziat (antemerluciu ca intarziam si daca nul plezneam) ma luara ajtia in colimator, deci munc.
asa ca o sa rezum:
1. aiule, sa stii ca mie neatza mi se pare fuarte dragutz degeaba te oftici
2. naie, am fazut ce a zis tante, ie mai multe decat virgula aia da' n-am vreme sa ii dau in cap plus ca mi s-a atras atentzia sa o icnor ceia ce voi proceda dupe o reclamatzie da mai incolosha
3. nush de ce forpitz voi in rest ca nam vreme de lincurile alea, puate careva sa faca rezume?
5. aiu, confirmi orl 15 pt rebusu vietzii? binentzeles daca ieshi din shedintz (vrajeli d'astea ieftine aud zilnic, da hai sa zic ca ofticosu de tine)
4. (ca-l sarisem) noi nu mai citim decat in particoler?
asa ca o sa rezum:
1. aiule, sa stii ca mie neatza mi se pare fuarte dragutz degeaba te oftici
2. naie, am fazut ce a zis tante, ie mai multe decat virgula aia da' n-am vreme sa ii dau in cap plus ca mi s-a atras atentzia sa o icnor ceia ce voi proceda dupe o reclamatzie da mai incolosha
3. nush de ce forpitz voi in rest ca nam vreme de lincurile alea, puate careva sa faca rezume?
5. aiu, confirmi orl 15 pt rebusu vietzii? binentzeles daca ieshi din shedintz (vrajeli d'astea ieftine aud zilnic, da hai sa zic ca ofticosu de tine)
4. (ca-l sarisem) noi nu mai citim decat in particoler?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
apropou neatza, vazushi ca=l condamnara pe solistu ucigash de prietene a lu noar dezir? aratara ejtia de la proteveu vietzii asara!
-

danone scrie:aiule, sa stii ca mie neatza mi se pare fuarte dragutz degeaba te oftici
nu mah io unu nu ma oftic, stiu insa ca baicsu s-ar putea oftica ca de cand asteapta si el...
-

-

Acest subiect este vizionat in acest moment de : 3 (3 membri si 0 vizitatori)
danone*, nae cinefil, Peacecash
asta cine mai ie?
si neatzo, stau mah, crez ca merg untefa? am scaun cu rotile da daca nul impinge nime nu merg niciunde. si nul impinge.
bah apropos de porcaiala aia, mie mi-ar place sa fie admin paianjenu, pe bune.
asta cine mai ie?
si neatzo, stau mah, crez ca merg untefa? am scaun cu rotile da daca nul impinge nime nu merg niciunde. si nul impinge.
bah apropos de porcaiala aia, mie mi-ar place sa fie admin paianjenu, pe bune.
- gaga
yaurta, uite te rog eo: dute pana jos shi vez daca nare nejte bere. spune ca ie caz de emergentza shi trebe sa consumi fro cinci.
-

matinale, daca da telefon la urjenta la bugatti ,vine dan bibliotecaru sef sii face perfuzie la locu de munca in vena derect
-

are mah, are, da ie 30k una de 33 ... desi cunosc io unu sinpatic foc da fraier ca nuaptea care a dat lomomendat 40k pe una bere la 33, in concluzie: neatzule, dai matale o fuga pana acilea sa imi dai o bere?
bah cat imi lipseshte nocturna, cum invatzase ia sa le zica mai bine ca mine
http://www.fanclub.ro/search.php?searchid=17773
bah cat imi lipseshte nocturna, cum invatzase ia sa le zica mai bine ca mine
http://www.fanclub.ro/search.php?searchid=17773
- gaga
danone scrie:Acest subiect este vizionat in acest moment de : 3 (3 membri si 0 vizitatori)
asta cine mai ie?
danone, ia cetejte matalutza cu voce tare shi cu accent de oxford shi afli!
ei? ring za bel?
-

Lol bah danone!
-

pentru cine intereseaza atashamentu
cand am rugat un admin sa ma ignore, nu l-am rugat sa abuzeze de functia pe care o detine si sa imi stearga toate mesajele, am destul timp la munca sa le pun la loc, precum si acasa.
de ce nu respecti bah promisiunea?
cand am rugat un admin sa ma ignore, nu l-am rugat sa abuzeze de functia pe care o detine si sa imi stearga toate mesajele, am destul timp la munca sa le pun la loc, precum si acasa.
de ce nu respecti bah promisiunea?
- Fişiere ataşate
-
- Presentation1.jpg (73.46 KiB) Vizualizat de 2236 ori
- gaga
hai ca m-am plictisit, criogenia salveaza romania, ia sa lom o hotarare, pe acest thread posteaza numa cine vrea popou' meu. de ce? c-asha vrea iel.
ce apare ulterior se shterge.
de ce? d'aia.
case closed aciulea ca am trebi si vine rebusu vietzii, oricum m-am plictisit si ce am avut de zis am zis. punct
ce apare ulterior se shterge.
de ce? d'aia.
case closed aciulea ca am trebi si vine rebusu vietzii, oricum m-am plictisit si ce am avut de zis am zis. punct
- gaga
danone scrie:bah apropos de porcaiala aia, mie mi-ar place sa fie admin paianjenu, pe bune.
Hi!Hi!Hi!Hi!Hihohohihihahahahahehihoooooo!Du-te shi baga-tzi afirmatzia la caterinca zilii, daca nu o bag io!Hiyhihihihihihihihihohoohohiiii!:D:D:D:D:D:D:D:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
apai daca ar fi sapidaru admin trimete la contravenienti si infractori una din pozele lui artistice cu mesaj, ba viu la tine....sa vedeti atunci liniste si pace pe feceu
-