de Nanuka » Joi Apr 01, 2004 8:47 am
Nope,
Nema neregularitati din fericire:yD....nu ma mai trimite la culcare pt ca nu vreau*p..cu toate ca sunt in patutz, n-am chef de nanica..deci sorry Mr. Bursuc..
PS: Fahitas face parte din bucataria mexicana si este foarte simplu de facut..
Iti trebuie carne de vita sau de pui, o ceapa si un ardei gras...astea se taie in bucatele si ardeiul respectiv in felii, dupa care le rumeneshti la foc mediu..umm iti trebuie un parf special pt a amesteca continutul, carnea etc, pt ai da un gust special, acea iuteala specifica..
Dupa care...se ia o pita...speciala bineteles pt Fahitas sau Tortillas...si incepe sa se umple cu urmatoarele....se unge prima data cu un sos special, Oldelpaso, Salsa picante, ceva de genu asta...cu smantana....dupa care pui un pic din continutul de carne rumenit cu celelalte legume, cat sa umplii pita, se pune branza rasa, d-aia cumparata la punga gata facuta, roshii taiate in cubulete..si ahh am uitat o foaie de salata si gata ti-ai facut o bunatate...miam miam, sa incerci sa faci pt ca nu e greu deloc.....
Ador mancarea mexicana si umm bucataria chinezeasca..acea ciorba tonkinoise este o nebunieeeeeeee.....poate mergem sa papam una la resturantul chinezesc in Buc..
:yD