Ce filme ati mai vazut ?
Dawn of The Dead cu Angelina Jollie... 7/10 e primu film horror care imi place cat de cat..
Hidalgo bazat pe o poveste reala... 10/10
Monalisa Smile cu Julia Roberts si Kirsten Dunst-2/10... tampenie de film... nimic interesant
Hidalgo bazat pe o poveste reala... 10/10
Monalisa Smile cu Julia Roberts si Kirsten Dunst-2/10... tampenie de film... nimic interesant
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
pai tocmai ce am vazut ultimul episod din Sex and the city.
Happy end...Carrie, dupa o tentativa de viata in Paris cu Barashnikov(sau cum l-o chema), ramane tot cu Mr Big. Charlotte reuseste sa adopte un copil chinez. Samantha se trateaza de cancer de san si ramane cu playboy-iu ei Smith. Miranda se face femeie de casa...cu barbat, copil plus soacra si se muta in Brooklyn.
pacat ca s-a terminat... [-(
Happy end...Carrie, dupa o tentativa de viata in Paris cu Barashnikov(sau cum l-o chema), ramane tot cu Mr Big. Charlotte reuseste sa adopte un copil chinez. Samantha se trateaza de cancer de san si ramane cu playboy-iu ei Smith. Miranda se face femeie de casa...cu barbat, copil plus soacra si se muta in Brooklyn.
pacat ca s-a terminat... [-(
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
Dogville - un film care pe cat de plicitisitor si de fad pare la inceput pe atat de consistent si de incitant este la final. Este clar un film de vazut si mestecat... mai greu pt unii.
Respekt!
Respekt!
-
Lord Barty - Junior Member
the rundown - the rock e un actor bun, scenele de lupta sunt nemaipomenite 

some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
jersey girl cu ben affleck comedie siropoasa... foarte foarte asemanator cu gigli noroc ca nu apare si in asta cu jeniffer lopata...
the alamo.... based on a true story.... kinda boring anyway.... ce nota ii dau 7/10... macar are o poveste ceva... toata actiunea se petrece undeva intr-un desert si localnicii unei zone incearca sa-si protejeze tot ce au.... si cam asta e toata actiunea lor...
am sa va mai zic cand mai vad ceva interesant!!:))

the alamo.... based on a true story.... kinda boring anyway.... ce nota ii dau 7/10... macar are o poveste ceva... toata actiunea se petrece undeva intr-un desert si localnicii unei zone incearca sa-si protejeze tot ce au.... si cam asta e toata actiunea lor...
am sa va mai zic cand mai vad ceva interesant!!:))
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
Big fish - 7/10 la inceput nu mi-a placut , pentru ca nici nu vroiam sa il vad , dar e interesanta ideea si povestea e tare frumoasa
L'effet papillon - nici la asta nu stiu traducerea in engleza ... poate ca nici nu are ? Mi-a placut foarte mult , nu cred ca am mai vazut ceva de genul asta ... este deosebit si m-a tinut in suspans .. nu am avut timp sa casc , desi muream de somn 9/10

L'effet papillon - nici la asta nu stiu traducerea in engleza ... poate ca nici nu are ? Mi-a placut foarte mult , nu cred ca am mai vazut ceva de genul asta ... este deosebit si m-a tinut in suspans .. nu am avut timp sa casc , desi muream de somn 9/10
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Runaway Jury - un film dupa o carte de Grisham. Adica avocati, procese, jurii, etc. Dar cu 2 actori de 5* - Hoffman si Hackman. 7.5/10
Majestic - cu Jim Carey intr-un rol serios. un film care il prinde si care arata inca o data, daca mai era nevoie, ca Jim Carey poate fi si actor cand este nevoie 7/10
School Of Rock - o comedie mai reusita decat ma asteptam. Cu niste pusti simpatici rau de tot. 7/10
Majestic - cu Jim Carey intr-un rol serios. un film care il prinde si care arata inca o data, daca mai era nevoie, ca Jim Carey poate fi si actor cand este nevoie 7/10
School Of Rock - o comedie mai reusita decat ma asteptam. Cu niste pusti simpatici rau de tot. 7/10
Tough ain't enough!
-
aspyrin - Junior Member
Am mai vazut o gramada de filme in ultimele doua saptamani remarcabile fiind numai: "Dead Man Walking" si " Gothika" primul as zice eu 7.5/10 iar al doilea... hm! Impresionabil oricum: sa fie 8.5/10...
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
- Delphyna
Ladykillers - 8/10. Nu se ridica la inaltimea asteptarilor insa in acelasi timp nici nu putem avea pretentia ca fratii Coen sa scoata la fiecare cativa ani un Big Lebowski sau un Oh brother...
O comedie extrem de reusita ce trebuie vazuta neaparat. (in special de catre cei ce au savurat filmele mai sus amintite)
O comedie extrem de reusita ce trebuie vazuta neaparat. (in special de catre cei ce au savurat filmele mai sus amintite)
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
something's gotta give - exceptand partile cu keaton nuda sau in sutien (care au fost absolut gratis) filmul este un recital nicholson, asa cum ne-a obisnuit de cativa ani incoace. aceleasi mutre, aceeasi grimasa recunoscuta in toata lumea...
imagini din film gasiti aici
imagini din film gasiti aici
-
Nu merge linkul cu pozele.
cum apare Diane Keaton nuda ?! la peste 50 de ani ? arata bine ?
Am incercat sa vizionez Johnny English, cu celebrul "Mr.Bean". O porcarie colosala. Am renuntat dupa 25 minute.
cum apare Diane Keaton nuda ?! la peste 50 de ani ? arata bine ?
Am incercat sa vizionez Johnny English, cu celebrul "Mr.Bean". O porcarie colosala. Am renuntat dupa 25 minute.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Lost in traslation 9.5/10 (ca sa nu ii dau chiar 10). genul de film care te bine dispune, un scenariu misto, nenea Bill joaca super, fatuca arata super bine (chiar daca are un pic de burtica). ce nu mi-a placut si a costat 0,5 puncte :D in timpul filmelor se vad microfoanele (lucru intamplat si la A biutiful maind), ceea ce ma face sa cred ca exista mai multe seturi de filme: cele pentru tarile occidentale- retusate, aranjate si cosmetizate, si cele pentru tarile de mana a II-a - cu microfoane si alte magarii. sunt curios cum or fi alea pentru tarile de cat a III-a.
POILER, mancatzas
ca tot va ziceam de microfoane, e o faza super tare: tipa intra la radiografie, iese si in momentul ala se vede microfonul in fata ei. si ea spune : "Uau, este pentru mine?"...abia dupa cand il arata si pe Bill se observa ca era vorba de un urs de plus si nu de microfon
iend SPOILAR
POILER, mancatzas
ca tot va ziceam de microfoane, e o faza super tare: tipa intra la radiografie, iese si in momentul ala se vede microfonul in fata ei. si ea spune : "Uau, este pentru mine?"...abia dupa cand il arata si pe Bill se observa ca era vorba de un urs de plus si nu de microfon
iend SPOILAR
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
sunt neplacut surprins ca la "lost in translation" care a fost amintit de fro 3-4 useri pana acum , in afara de filu, care a mai punctat una doo chestii , v-ati rezumat duar la : tipa ie mijtou si juaca bine, bill juaca bine si scenariul ie bun. ati mai pleznit si-o nota si gata . sincer, ma asteptam la mai mult mai ales ca unii care posteaza aici au chiar veleitati de critici . nu glumesc.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Schindler's List . 8/10
Foarte bine realizat. Un film ce arata din plin ororile razboiului, in cazul nostru vazute prin prisma evreilor, in al doilea razboi mondial.
Monster . 4/10
Filmul pentru care Charlize Theron a cucerit Oscar 2004 pentru cel mai bun rol principal feminin. Adevarul este ca a avut o prestatie actoriceasca deosebita, dar nu stiu daca neaparat de Oscar. A reusit sa intre foarte bine in pielea personajului, o prostituata de mahala. In rest subiectul filmului nu mi-a placut deloc. Din punctul meu de vedere e cam apa de ploaie. Poate de aceea i-am dat doar 4 stele, comparativ cu cele 7,5 cat are pe imdb.com
Un film pe care nu-l voi praji pe cd.
Spoiler Alert !
Deobicei in filme am tendintza sa tin cu personajele negative. Cu marii criminali, banditzi sau talhari. Adica cu totii cred ca suntem oarecum bucurosi cand la sfarsit in Tacerea Mieilor ...il vedem pe Anthony Hopkins liber. E..in Monster...m-am bucurat cand la sfarsit....Charlize este data in gat de prietena ei...si pana la urma condamnata la moarte.
Filmul este inspirat din caz real. Cea pe care a interpretat-o Charlize cica a stat 12 ani in celula condamnatilor la moarte...si dupa astia 12 ani a fost executata. Asa zice la sfarsitul filmului.
End of Spoiler Alert !
Foarte bine realizat. Un film ce arata din plin ororile razboiului, in cazul nostru vazute prin prisma evreilor, in al doilea razboi mondial.
Monster . 4/10
Filmul pentru care Charlize Theron a cucerit Oscar 2004 pentru cel mai bun rol principal feminin. Adevarul este ca a avut o prestatie actoriceasca deosebita, dar nu stiu daca neaparat de Oscar. A reusit sa intre foarte bine in pielea personajului, o prostituata de mahala. In rest subiectul filmului nu mi-a placut deloc. Din punctul meu de vedere e cam apa de ploaie. Poate de aceea i-am dat doar 4 stele, comparativ cu cele 7,5 cat are pe imdb.com
Un film pe care nu-l voi praji pe cd.
Spoiler Alert !
Deobicei in filme am tendintza sa tin cu personajele negative. Cu marii criminali, banditzi sau talhari. Adica cu totii cred ca suntem oarecum bucurosi cand la sfarsit in Tacerea Mieilor ...il vedem pe Anthony Hopkins liber. E..in Monster...m-am bucurat cand la sfarsit....Charlize este data in gat de prietena ei...si pana la urma condamnata la moarte.
Filmul este inspirat din caz real. Cea pe care a interpretat-o Charlize cica a stat 12 ani in celula condamnatilor la moarte...si dupa astia 12 ani a fost executata. Asa zice la sfarsitul filmului.
End of Spoiler Alert !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Boat trip-Cuba Gooding Jr, Vivica A. Fox - comedie lejera, de vazut in lipsa de altceva
Knockaround boys - John Malkovitch, Denis Hopper shi Vin Diesel in roluri secundare intr-un film cu mafiotzi. celebrul conflict intre generatzii in mafia americana. Nu m-a incantat in mod deosebit, dar nici nu mi-e parut rau ca l-am vazut.
Knockaround boys - John Malkovitch, Denis Hopper shi Vin Diesel in roluri secundare intr-un film cu mafiotzi. celebrul conflict intre generatzii in mafia americana. Nu m-a incantat in mod deosebit, dar nici nu mi-e parut rau ca l-am vazut.
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
Something's Gotta Give . 7/10
Subiect mai mult decat pueril. Jocul actorilor insa este carismatic si compenseaza. Diane Keaton mi se pare excelenta. De Nicholson nu mai zic. Un film reconfortant ce pune punct unei zile frumoase.
Subiect mai mult decat pueril. Jocul actorilor insa este carismatic si compenseaza. Diane Keaton mi se pare excelenta. De Nicholson nu mai zic. Un film reconfortant ce pune punct unei zile frumoase.
-
The Recruit - Al Pacino shi Colin Farrel - master and apprentice. Subiect clasic, in care maestrul se lupta cu ucenicul shi urma invinge cine trebuie. Desi u final asteptat, mi-a placut!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
The General's Daughter . 7/10
Un film clasic despre o ancheta referitoare la o crima din cadrul armatei. Evident, ca in toate filmele de acest fel, un final neasteptat la care ne asteptam. Prestatie buna din partea lui John Travolta. Un film nici rau, dar nici bun.
Un film clasic despre o ancheta referitoare la o crima din cadrul armatei. Evident, ca in toate filmele de acest fel, un final neasteptat la care ne asteptam. Prestatie buna din partea lui John Travolta. Un film nici rau, dar nici bun.
-
Rundown - Welcome To The Jungle - amuzant. au trecut 3 zile si nu-mi mai aduc aminte prea bine despre ce era vorba. misto scurtul "cameo" al lui mr. Terminator. 5/10
U Turn - Ca orice film al lui Oliver Stone, misto. Sau despre ce inseamna sa ai o zi cu adevarat proasta. Cu niste meseriasi de actori: Sean Penn, J Lo, Nick Nolte, Billy Bob Thorton, Joaquin Phoenix - 7.5/10
U Turn - Ca orice film al lui Oliver Stone, misto. Sau despre ce inseamna sa ai o zi cu adevarat proasta. Cu niste meseriasi de actori: Sean Penn, J Lo, Nick Nolte, Billy Bob Thorton, Joaquin Phoenix - 7.5/10
Tough ain't enough!
-
aspyrin - Junior Member
Ultimele...
The Medalion: Cu Jackie Chan si Lee Evans. Un film foarte prost de al lui Chan, poate cel mai prost de pana acuma, datorita faptului ca Evans face un rol mai bun decat Jackie.3/10
Secondhand Lions: Cu Michael Caine, Robert Duvall, shi tipul ala din 6th sSense(pustiu). UN film destul de reusit, despre un baiat, care merge sa isi petreaca vara la ferma unchilor lui, renumiti veterani de razboi shi mafia hitmen.6.2/10
Secondhand Lions: Cu Michael Caine, Robert Duvall, shi tipul ala din 6th sSense(pustiu). UN film destul de reusit, despre un baiat, care merge sa isi petreaca vara la ferma unchilor lui, renumiti veterani de razboi shi mafia hitmen.6.2/10
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
ed wood - 8/10 burton are momente bune
rules of attraction - o porcarie fara seaman, van der beek arata ca draq, burtos imbecil, plus ca ma seaca mimia lui suparata juma de film, sossamon o ia sus si poarta rochii din alea lalii cum purta bunica inainte de primu razboi, de la biel nu asteptam mare lucru, iar dunaway este absolut penibila
rules of attraction - o porcarie fara seaman, van der beek arata ca draq, burtos imbecil, plus ca ma seaca mimia lui suparata juma de film, sossamon o ia sus si poarta rochii din alea lalii cum purta bunica inainte de primu razboi, de la biel nu asteptam mare lucru, iar dunaway este absolut penibila
-
Oribilul Mosh scrie:The General's Daughter . 7/10
Prestatie buna din partea lui John Travolta. Un film nici rau, dar nici bun.
moshule aia numesti tu prestatie buna? io mai aveam un pic si spargeam monitorul io nu i-as da mai mult de 3/100
Aseara vazut pe HBO Jucatorii de biliard (cred ca asa se chema filmu) comedie simpatica despre 3 maniaci ci biliardului care intra intr-un concurs "underground"...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-
memetshot - Mesaje: 7050
fiica lu don jeneral mi-a ramas in memorie duar pentru cateva piese din coloana sonora in special de pe genericele de inceput si sfarsit. ca actiune ,se remarca prin lipsa acesteia 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220