C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
bre, eo vam salutat shi eo care va zic haipa shi ma duc ca maine ie zi grea shi trebe sa iau nejte beri preventive az, ca sa nu ma prinda maine nepregatit.
-

neatza - Mesaje: 5820
bre danone, lasal bre pe tarantula ca abia a scos 16 punte azi si dute bre de vezi asta :
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=247611#post247611
io nu mai am pishat in mine bre deatata ras
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=247611#post247611
io nu mai am pishat in mine bre deatata ras
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
nu plecai mah, mai am cateo treaba doo paici (nu cea deaseara de pe usa din spatele meu) si porma iau azimut bdul tei...
nuti fa griji, tarantula ie departe, ieri sia dat duhu, de azi a intrat in normal
nuti fa griji, tarantula ie departe, ieri sia dat duhu, de azi a intrat in normal
-

bre io inca mai am trebi firar sa fie
merlucius ala ie om serios bre, cand zice ceva aia ie
merlucius ala ie om serios bre, cand zice ceva aia ie
-

monin hez brouchen la truditorii elitisti si carcotasi
bah vroiam sa pacalesc pe unu azi da la pacalit destul natura asa ca nu mai are farmec
care ie liber maine sa scrie in convocator
la 3 rebus, pe cine intereseaza normal
bah vroiam sa pacalesc pe unu azi da la pacalit destul natura asa ca nu mai are farmec
care ie liber maine sa scrie in convocator
la 3 rebus, pe cine intereseaza normal
-

ser`us truditori shi arahnide!
az pentru majoritatea ie vineri, cea mai mare realizare a romaniei prin intrarea in neitou! raman catzva fraieri pt care az ie din pacate joi!
eu sunt un fraier!:)
az pentru majoritatea ie vineri, cea mai mare realizare a romaniei prin intrarea in neitou! raman catzva fraieri pt care az ie din pacate joi!
eu sunt un fraier!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
spaidere, nu striga ca poate te-aude altzii sh-o ia de buna! las ca-tz zic eo ca fraieri ie aia de nu lucra maine, ca n-o sa faca nimica deosebit, or sa frece menta sh-o sa multzumeasca lu iliescu ca i-a bagat in nato(aiu, ie o generalizare care suporta eshceptzii!:)).
a, shi spaidere ce ziseshi de putzia lu cuAKAVT?:)
a, shi spaidere ce ziseshi de putzia lu cuAKAVT?:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

alaleo
io sunt liber maine.
io sunt liber maine.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
care este!
ca sa fiu mai esplicit, care este ultima zi de munca pe zioa de az, fabt pentru care ie bine. contrar celor afirmate de imvidiosu de filmicu, vreau sal anuntz ca eo maine, daca az va decurge totu comform planului dinainte prestabilit, nu voi fi in stare de nici un frecat de menta, da pe la dooshpe promit sam iau o bere sa ma dreg.
deci ie bine. shi va fi la fel.
ca sa fiu mai esplicit, care este ultima zi de munca pe zioa de az, fabt pentru care ie bine. contrar celor afirmate de imvidiosu de filmicu, vreau sal anuntz ca eo maine, daca az va decurge totu comform planului dinainte prestabilit, nu voi fi in stare de nici un frecat de menta, da pe la dooshpe promit sam iau o bere sa ma dreg.
deci ie bine. shi va fi la fel.
-

neatza noua truditorilor.
shi tu de unde shtii? nu cred nimica pana nu vad dovezi.
az e 1 aprilie, sa ne ashteptam la ceva nashpa?
neatza scrie:cu parere de rau o anuntz p tanti naituish ca vineri o sa fie urat shi o sa ma duara capu dimineatza.
shi tu de unde shtii? nu cred nimica pana nu vad dovezi.
az e 1 aprilie, sa ne ashteptam la ceva nashpa?
-

nocturna - Mesaje: 8725
merluciu: aiule, tutz inchiz telefonu nuaptea?
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
desi is in greva am o dedicatzie pt dragutzu' care a loat nota mica la servici(u)
Cum sa fii imposibil la serviciu
Esti un amploiat model. Ei si? Mori de plictiseala. Ca sa mai tensionezi atmosfera inspira-te din ideile de mai jos si devii un amploiat nesuferit.
Vei rade singur, dar vei rade la urma !
· Ignora primii cinci colegi care iti dau „buna dimineataâ€Â
Esti un amploiat model. Ei si? Mori de plictiseala. Ca sa mai tensionezi atmosfera inspira-te din ideile de mai jos si devii un amploiat nesuferit.
Vei rade singur, dar vei rade la urma !
· Ignora primii cinci colegi care iti dau „buna dimineataâ€Â
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 7 (6 membri si 1 vizitatori) zoso, nocturna, Oribilul Mosh, neatza, The Spider, animaloo how lame
some people deserve to die
-

vali - Mesaje: 5729
Adresează-te cat mai incoerent poti unui subordonat si sfarseste fraza intrebandu-l „Ai inteles ? N-as vrea să fiu nevoit sa-ti spun a doua oara
desi mi-am pierdut un pic din calitati puteti sa ma abordati in legatura cu orice tip de discutie incoerenta? atz intzeles? nu prea vreau sa ma repet
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
io ma tot intreb cine ie iuzeru how lame, da` probabil ca ie fro pacaleala ocazionata cu ocazia zilei care este azi.
...ceea ce-mi amintejte de meciul de mare angajament de-aseara(scuze activia!)
...ceea ce-mi amintejte de meciul de mare angajament de-aseara(scuze activia!)
-

Bre, deci nushtu dacatz vazut lecrama la iaurtu danone care contzine bifidus esensiz. Deci acolo scrie ca daca iesht balonat, mananci dintrala shi se rezolva treaba. IN 14 ZILE!!!!!
Adica itz ia doo sabtamani sa tragi o bashina!
Adica itz ia doo sabtamani sa tragi o bashina!
-

lol neatza, am vazut, da` sa mor io daca m-am gandit la varianta asta! vez ca iear te pune aiu la panou de onuare!
-