)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
ca tot vb de a mea draga vara ... ce s-a intamplat cu threadul ala in care zice ca face bot ... ?
btw ... nush cum sa va zic dar io in week endul asta plec la munte in tabara si donshoara rock chick nu cred ca vine la intalnirile forumiste fara mine :yD ... asa ca s-ar putea sa mai asteptati *p
btw ... nush cum sa va zic dar io in week endul asta plec la munte in tabara si donshoara rock chick nu cred ca vine la intalnirile forumiste fara mine :yD ... asa ca s-ar putea sa mai asteptati *p
-
monk - Mesaje: 2747
tot ce imi vine aucma in minte e ca urasc scoala and so on!!! m-am saturat de tot!!!
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
Ceea ce-mi vine in minte acum e ca sunt de acord cu crazy babe,in ceea ce priveste scoala.Maine iar ma duc sa frec...menta prin jurul scolii cu toate ca-s racita bocna si-mi curge nasul ca la catzei.
- Catzelusha
sly?voi,astia mai mari luati vacanta mai devreme.noi,astia mai mici maine ne caram la scoala si pe deasupra mai dam si lucrare.
chiar sunt curioasa daca va veni macar juma' de clasa.
chiar sunt curioasa daca va veni macar juma' de clasa.

- Catzelusha
-
monk - Mesaje: 2747
zoso scrie:daca tot e la noi pe forum, il rog si eu pe "moshu" sa imi dea o bere
Pana acum nu m-a mai rugat nimeni sa dau o bere. Toti imi cereau de la obraz. Dar pentru ca tu m-ai rugat asa de frumos...la urmatoarea intalnire forumista, daca vei iesi din barlog, iti voi da o bere.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
nici nu iti dadeam , fraiere ! era gluma de 1 aprilie. ce ? mi-a luat Dumnezeu mintile sa dau beri ? :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
in sora lu ailanta.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
concitadinu lu Alex, daca erai inconfundabil cuacavetele nu te mai intreba, facea o afirmatie.
io cre ca in amandoo in acelaj tinp ie mai greu.
io cre ca in amandoo in acelaj tinp ie mai greu.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Bai animalule,io te rog frumos sa itzi corijezi limbaju cand il fuolosejti cu mine,ca unu la mana caine inca mai sunt,doi la mana mutley nu ie javra,ie un caine desjtept,ie cainele lu dick dasterdley shi trei la mana,tu iejti un animal la fel ca shi mine,deci suntem iegali.Ai inteles ceva?:D
Pese: am inteles ca v-au batut cainii mah?Da nu pot sa cred.Asa ie?:j
Pese: am inteles ca v-au batut cainii mah?Da nu pot sa cred.Asa ie?:j
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
2. apai a zis cineva de matli ca ie javra
3. iegali, da ios mai iegal
raspuns la pese: ba pa mine nu m-a batut nimeni...

3. iegali, da ios mai iegal
raspuns la pese: ba pa mine nu m-a batut nimeni...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
hmmm am luat 8 la simulare la istorie
sa fie o pacaleala de 1 aprilie?;)
e tragic k sunt note mici la simulare la romana, mate, fizica pe cand la istorie, geografie sunt note acceptabile...
mai sunt 3 luni pana la bac

sa fie o pacaleala de 1 aprilie?;)
e tragic k sunt note mici la simulare la romana, mate, fizica pe cand la istorie, geografie sunt note acceptabile...
mai sunt 3 luni pana la bac

The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
Uh,ce grea a mai fost ziua asta! :hehe: Ne-au pus baietii din alte clase laxative in cola si ne-au dat sa bem...eu nu stiam la inceput de ce se uitau amuzati la noi,dar dupa-aia am aflat de fapt ce au facut.Gluma asta cretina nu m-a amuzat deloc,dar totusi fara ea n-as fi putut sa ma invoiesc de la ore:''Doamna profesoara,stiti?au pus copii laxative in suc si ...vreau sa merg acasa""
''Bine,dar sa nu cumva sa te gasesc in curtea scolii jucand fotbal, ca te manac!!!" :hehe:
''Bine,dar sa nu cumva sa te gasesc in curtea scolii jucand fotbal, ca te manac!!!" :hehe:
- Catzelusha
Catzelusha....vezi ca e un nou caine pe forum. El se numeste Mutley. Poate vrei sa-i transmitzi ceva !
-
Mi se pare hilar sa-l intrebi cati ani are...din moment ce scrie si sub avatar. :p
-