C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
baicsu te sun cand intru in bolidu rosu ca cica s-ar putea s-o shutes mai de devreme
cata , ne vedem in biblioteca , cand poti veni noi suntem acolo
danone, va gasim printre rafturile de carti. vezi sa merjeti la sectionea de cultura scandinava ca de-obicei
cata , ne vedem in biblioteca , cand poti veni noi suntem acolo
danone, va gasim printre rafturile de carti. vezi sa merjeti la sectionea de cultura scandinava ca de-obicei
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
ba lume io va las. io inca nu stu daca maine sunt fraer sau nu, dar cred ca sunt...
deci hai pa si lecturare placuta.
deci hai pa si lecturare placuta.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
pai tarantulo io mi-s sau miss ca nu conteaza asa ca facem chat cu filu si basu si chiar cu cuacavetele daca apuca azi sa se divizeze sa-i ramana siun cuacavete acasa sa doarma
-

SI diseara
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Ba sa vina toata partea cuacavetica,cu tot cu alea 4 k de vin care nu sa mai termina odata!Io aduc neshte tzuica,...sarbatorim intrarea-n NATO ca nishte adevaratzi romani,prin munca shi alcool! shtraiasshca orgasminatzcia antarttcica dinrod ha^c!;M
Later: ba ce oamini!Au plecat cu totzii!Pa spaidare,sa ai o seara minunata,stropita din belshug cu tzuica,companie placuta shi tot ce vrei tu!
Later: ba ce oamini!Au plecat cu totzii!Pa spaidare,sa ai o seara minunata,stropita din belshug cu tzuica,companie placuta shi tot ce vrei tu!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
alaleo la carcotasii care este
sa-mi bag pula in berganbiru vietii ca ma duare damijana de parca am o raboteza in ia
care iejti bre la munci davash bani de buzunar?
sa-mi bag pula in berganbiru vietii ca ma duare damijana de parca am o raboteza in ia
care iejti bre la munci davash bani de buzunar?
-

bani? io!!!
deci acelash ser`us de evridei!
io credeam ca bergenbier face tricouri pt nationala de folbal! face ashtia shi bere?
unde guru meu suntetz bah? v-atz beut mintzile asara sau numa io shi aiu n-avem liber azi?
deci acelash ser`us de evridei!
io credeam ca bergenbier face tricouri pt nationala de folbal! face ashtia shi bere?
unde guru meu suntetz bah? v-atz beut mintzile asara sau numa io shi aiu n-avem liber azi?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
Azi am primit o veste buna shi una proasta rau de tot!
Aia buna, cica vine Cargo in Ploieshti!
Aia rea,vine in ziua de Pashte.
Poi sa zicem prin absurd ca ajung la concert.Mai rau ma oftic dupa aia,ca nu o sa-ntzeleg nimic,ba poate o sa ma iau la cearta cu jandarmii(e obishnuintza de la un timp incoa).Nimica nu ie corect! Nici macar ce-am scris acilea!
Aia buna, cica vine Cargo in Ploieshti!
Aia rea,vine in ziua de Pashte.
Poi sa zicem prin absurd ca ajung la concert.Mai rau ma oftic dupa aia,ca nu o sa-ntzeleg nimic,ba poate o sa ma iau la cearta cu jandarmii(e obishnuintza de la un timp incoa).Nimica nu ie corect! Nici macar ce-am scris acilea!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

hai mah, nu fitz fraieri:)! tre sa vedem partea buna a lucrurilor, adica nu marsham la reactzia pur balcanica a guvernului, care da la popor paine shi circ cu ocazia marii realizari pesediste a intrarii in NATO!:)
bucuratzi-va, ca vad ca n-a remarcat nimeni ca totushi azi e VINERI!
bucuratzi-va, ca vad ca n-a remarcat nimeni ca totushi azi e VINERI!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

ola.
bah ce ma bucur c-am intrat in nato. acu dorm mai bine. mai ales ca tre sa le punem la dispozitie 1 miliard de euroi. cine pula mea ii plateste? prostii care munceste. de aia ma bucur.
ochila, LMA !
bah ce ma bucur c-am intrat in nato. acu dorm mai bine. mai ales ca tre sa le punem la dispozitie 1 miliard de euroi. cine pula mea ii plateste? prostii care munceste. de aia ma bucur.
ochila, LMA !
-

SOD - Mesaje: 6035
bah frate da ie ceva fraieri azi , credeam co sa cetuiesc duar cu tarantula pacilea da vaz ca ie mai multi , lucru caremi umple inima de bucurie si pancreasu de fiere ca totusi tzara asta se afla pe maini bune.
mersi fluturas
wotpot: in conditiile astea putem so punem si deun rebus
mersi fluturas
wotpot: in conditiile astea putem so punem si deun rebus

-

bre, iel vorbea de bucur obor. are p-acolo o tziganca care ii mai suje pula cand ie pa janta cu malaiu
-

unu la mana / deci da, nu vorbeam de bucur_os, da ?
doi la mana / deci da cu tiganca
trei la mana / deci cred c-o sa ninga azi sau maine. ceea ce ma bucur_os foarte mult.
patru la mana / mi-e lene rau de tot
doi la mana / deci da cu tiganca
trei la mana / deci cred c-o sa ninga azi sau maine. ceea ce ma bucur_os foarte mult.
patru la mana / mi-e lene rau de tot
-

SOD - Mesaje: 6035
da' ce-ai patzit mai draga de ai numa 4 la mana? Ti-ai taiat un degetzel?
Io tz-am zis sa nu incerci sa iti mai faci salata de cruditati dupa ce bei ca o sa mananci si carne (proprie) da' tu nu ma bagi in seama
Sa conpletez dejetzelu nr shinshi:
5 la mana sunt bucur_os pe imeu ca in bolentin sunt numa bucur
Io tz-am zis sa nu incerci sa iti mai faci salata de cruditati dupa ce bei ca o sa mananci si carne (proprie) da' tu nu ma bagi in seama
Sa conpletez dejetzelu nr shinshi:
5 la mana sunt bucur_os pe imeu ca in bolentin sunt numa bucur
human being/being human
-

basstard - Junior Member
pai tarantulo , daca era si cuacavetele bagam da din cate optservai iejti duar matale cu cheshu pe tzava , macar 3 sa fi fost si bagam
libelula deci da. baicsu vine la mine la birou la o cafea pe la 13 . te baji?
libelula deci da. baicsu vine la mine la birou la o cafea pe la 13 . te baji?
-

duma zilei: cica ce-au facut romanii dupa ce-au intrat in NATO? s-au odihnit!:)
de unde rezulta ca dupa ce-om intra in UE, om sta o spatamana(sau or sta o saptamana aia de stau sh-amu`!)
de unde rezulta ca dupa ce-om intra in UE, om sta o spatamana(sau or sta o saptamana aia de stau sh-amu`!)
-

da zarzarica mea cu tine vorbeam. mai jtii fro alta libelula pe forum?
-

Baga bre unu asha antiplictiseala, fara punctaj(ca cu punctaj n-ar fi corect)!ramanea danone-n urma!
Nemernic cuacavetele asta!Ieri zicea ca vine cu vinu,sunt duar io cu tzuica.Asta precis e la parada pa undeva!
Nemernic cuacavetele asta!Ieri zicea ca vine cu vinu,sunt duar io cu tzuica.Asta precis e la parada pa undeva!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-