Buna dimineatza, Necko !
Moderator: anjin-san
Pentru ca e trecut de doua dimineatza...va urez si buna dimineatza . :p
Sa fiu primul pe ziua de azi.
river...ce facusi ieri ? te-ai sculat ametita si ne-ai urat buna dimineatza pe subiectu de la multzi ani ? :yD
Sa fiu primul pe ziua de azi.
river...ce facusi ieri ? te-ai sculat ametita si ne-ai urat buna dimineatza pe subiectu de la multzi ani ? :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Buna dimineatza cafengii, sa aveti o zi buna si, pentru cei ce nu lucra azi, chef la maxim!
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
M-am trezit in dimineata asta cu o pofta nebuna de viata deci BUNA DIMINEATA TUTUROR! [fara exceptii...dar numai azi.
]. :sal:
VA IUBESC PE TOTI!!!!!!!!!!

VA IUBESC PE TOTI!!!!!!!!!!

- Catzelusha
Buna dimineatza lume !
Sa aveti un inceput de saptamana cat mai frumos !
Buna dimineata doamnelor , domnishoarelor si domnilor !
Parca asha zice nenea Octavian Vintila , nu Moshule ? Mi-e dor de el shi de Paul Grigoriu .. si de nenea celalalt ...
Buna dimineatza ! ( de poimaine o sa va spun buna dimineatza ca si Crinutza , la amiaza :yD )
Sa aveti un inceput de saptamana cat mai frumos !
Buna dimineata doamnelor , domnishoarelor si domnilor !
Parca asha zice nenea Octavian Vintila , nu Moshule ? Mi-e dor de el shi de Paul Grigoriu .. si de nenea celalalt ...
Buna dimineatza ! ( de poimaine o sa va spun buna dimineatza ca si Crinutza , la amiaza :yD )
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
`Neata oameni...Sa ma salutati si pe mine dak ma trezesc... ;t
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
hai noroc, edd !
ce draq faci ? si cand m-am culcat eu...tot pe net erai. ai abonament pe viatza la sala ?
buna dimineatza tuturor ! :yD
ce draq faci ? si cand m-am culcat eu...tot pe net erai. ai abonament pe viatza la sala ?
buna dimineatza tuturor ! :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
N-am bah abonament pah viatza...l-am luat cu suspendare...
Sunt in Bucuresti la Leo mah...
Sunt in Bucuresti la Leo mah...
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
Deja e dimineatza?Damn it!Hai Norok dak...
-
Sydney - Junior Member
dupa 3 zile de nedormit fiind plecat in excursie am placerea sa va zic traditionalul ... buna dimineatza !
-
monk - Mesaje: 2747
neata natiune!:)) eu abia am facut ochi:)) mai degraba v-asi fi urat dupa-masa placuta da whatever
)

Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
Buna dimineata, dragi copii!
Ce bine e si pe acasa! gata vacanta... acum va las ca-s obosita. vorbim mai tirziu. somn usor.
Ce bine e si pe acasa! gata vacanta... acum va las ca-s obosita. vorbim mai tirziu. somn usor.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
Buna sa va fie inima precum cautatura, copiii forumului!
cineva, in spatele meu, adica dincolo de fereastra din spatele meu, bate cu zel albusurile spuma (se aude vertiginos bataia telului in castron) pentru cine stie ce prajitura delicioasa din care eu sigur nu voi gusta. pe scara deja a inceput sa miroasa a cozonaci copti si a vopsea de oo - la Severin oole se vopsesc in Vinerea Mare.
voi incerca si eu azi sa-mi fac datoria de mamacarelefacepetoate (mai putin cozonacul pe care l-am primit deja) si sa pregatesc frumoase si traditionale specialitati de Pasti.
si nu uitati ! azi e Vinerea Mare. Fiti buni !
cineva, in spatele meu, adica dincolo de fereastra din spatele meu, bate cu zel albusurile spuma (se aude vertiginos bataia telului in castron) pentru cine stie ce prajitura delicioasa din care eu sigur nu voi gusta. pe scara deja a inceput sa miroasa a cozonaci copti si a vopsea de oo - la Severin oole se vopsesc in Vinerea Mare.
voi incerca si eu azi sa-mi fac datoria de mamacarelefacepetoate (mai putin cozonacul pe care l-am primit deja) si sa pregatesc frumoase si traditionale specialitati de Pasti.
si nu uitati ! azi e Vinerea Mare. Fiti buni !
aizzz&co
-
Cristos a inviat !
Buna dimineata, o zi buna si petrecere frumoasa, dragi copii ! aveti grija sa nu mincati prea mult sa nu va doara burta, ca se supara Duhul Burtii. Cit sa faca si el fata la abuzurile voastre culinare !?!
Buna dimineata, o zi buna si petrecere frumoasa, dragi copii ! aveti grija sa nu mincati prea mult sa nu va doara burta, ca se supara Duhul Burtii. Cit sa faca si el fata la abuzurile voastre culinare !?!
aizzz&co
-
buna dimineatza ...
necko cum dracu sa te scoli ma la 6 juma ... io deabia m-am trezti la 10 juma si cred ca ma duc sa ma culc la loc
necko cum dracu sa te scoli ma la 6 juma ... io deabia m-am trezti la 10 juma si cred ca ma duc sa ma culc la loc
-
monk - Mesaje: 2747
buna dimineatza !
e normal sa te scoli la sase juma...daca te culci la 7 seara in prealabil...iar toata ziua nu muncesti, nu faci nimic....ci doar mananci. :yD
eu am dormit intre 4 AM si 10:30 AM.
e normal sa te scoli la sase juma...daca te culci la 7 seara in prealabil...iar toata ziua nu muncesti, nu faci nimic....ci doar mananci. :yD
eu am dormit intre 4 AM si 10:30 AM.
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma