Sitchin si anunnaki

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Tanase » Mar Mar 23, 2004 7:41 pm

Despre annunaki am aflat citind cartea Ian VAn Helsing: Organizatiile secrete si puterea acestora in secolul XX. O carte foarte interesanta. Dar care vorbeste cam mult despre suprematia poporului german. De la Annunaki se trece la pactul lui El Shaddai (fratele cel rau dintre extraterestrii aia ai lui Sitchkin) cu evreii sin in continuare cu teoria despre Sarpe care este bun si de la Sitchkin si Annunaki se ajunge la Fratia Sarpelui si de acolo la iluminati. poate sunt incoerent. Dar asta si vreau, ca sa va fac sa cititi cartea. RAul e bine si binele e rau, iar cei acre cunosc adevarul manipuleaza lumea.
Tanase

Mesajde eyewitness » Mie Mar 24, 2004 8:18 am

Tanase scrie:. poate sunt incoerent.

fara comentarii ca n-am voie
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde ghionoiul » Mie Mar 31, 2004 9:47 am

Cu o mana pe inima, o alta pe cravata de pionier iar cu cealalta pe Constitutie declar ca nici un alt thread de pe fanclub nu m-a distrat mai tare decat acesta, pe care l-am citit de la cap la coada ! Pacat de retragerea lu' madam Cristina, ca facea toti banii, si in plus aveam si io o intrebare (oricum va ramane o intrebare retorica, din cate am vazut pana acum).
In pozele alea cu Nibiru si soarele, pe langa inadvertentele deja semnalate de antevorbitorii mei mai experti ca mine in probleme de lensflareologie, mai e o chestie care m-a impresionat pana la lacrimi: obiectul cu pricina se afla, in mod clar, IN FATZA Soarelui ! Adica e un fel de eclipsa partiala de Soare provocata de Nibiru ! Orice cioban cu 4 clase, din care 2 de a-ntaia, poate deduce de aici ca la momentul respectiv comeata aia sau ce-o fi se afla mai aproape de Pamant decat Soarele !!! Pai sa fie asa aproape si sa nu o observe decat initiatii, inseamna ca suntem o rasa de tampiti si retardati cu totii, ne meritam distrugerea cu prisosinta...
ghionoiul

Mesajde tre » Joi Apr 01, 2004 3:25 am

s-a zis. :D
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde ghionoiul » Joi Apr 01, 2004 8:10 am

Tot asa fain cum am zis-o eu ? :p
ghionoiul

Mesajde tre » Sâm Apr 03, 2004 1:31 am

asta nu stiu.
tre
Junior Member

Mesajde Cristina_rock » Mar Apr 13, 2004 4:44 pm

Zeronechino, casca ochii! "Lensflare"-ul tau este in spatele catargului. Si tu care credeai ca ai scapat. Da-te bine pe langa Hampu, poate te primeste la el in cabana.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Cristina_rock
Junior Member

Mesajde b0nechina » Mar Apr 13, 2004 5:33 pm

Cucoana, ai intrecut orice limita a ridcolului si din pacate pentru mata nu mai ai nici haz. N-ai decat sa te desfasori in voie cu colectia dumitale de fotografii spectaculoase (apropo, una fara soare in centru n-ai gasit, nu?), eu promit sa te las in pace.
Ghionoiule, uite, bre, ca s-a intors distractia!

PS Apropo, madam Cristina, de ce ati revenit? Sa-nteleg ca nici nea Tampu nu v-a facut fatza?

PPS In spatele catargului, auzi... vai de capu' nostru! ;a
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
b0nechina

Mesajde tre » Mar Apr 13, 2004 10:43 pm

cristina_rock lasand glumele de orice fel la o parte, te rog sa-mi raspunzi la intrebarile mele. in caz ca nu le mai gasesti le mai postez o data.

- de unde conturul negru in anumite poze postate de tine?
- de ce pata e orientata radial cu soarele in toate pozele?
- de ce pata/biluta nu e rosiatica cum am citit, urmand unele linkuri postate de tine?
- niste poze cu nibiru inainte de rasaritul sau dupa apusul soarelui, eventual nuaptea, posezi?

astea sunt intrebari strict legate de partea tehnica a fotografiilor. nici de nibiru nici de nimic. explica-mi logic te rog fenomenele din fotografie/fotografii.
tre
Junior Member

Mesajde ghionoiul » Mie Apr 14, 2004 8:45 am

Bey, asa niste oameni rauvoitori io n-am vazut in viata mea ! Pai va da cucoana niste poze de nu se poate mai clar de atat, iar voi tot nu sunteti multumiti ! Ce dreq, chiar nu vedeti ca e Nibiru cocotat pe trinchetu' mic ?! Aveti orbu' gainilor sau ce ? Cristina, oamenii astia nu merita ceea ce le oferi ! Eu zic nici sa nu mai postezi poza aia cu Nibiru in carutza la asfintit, cu un annunaki micutz tinand calu' de capastru, ca astia tot o sa vada lensfleruri si alte minuni...
ghionoiul

Mesajde gaga » Mie Apr 14, 2004 9:16 am

OOOOO a revenit cu o noua "dovada" cu care ne coseste nimicitor, in poza fiind pontonul din filmul cu Michael Douglas, pe care ponton chiar moare actorul cu un pistol de plastic in mana.

offtopic: tampu nu o baga in seama pe hanu' ancutzei si se plictisea :)

explica-mi logic te rog fenomenele din fotografie/fotografii.

buna gluma, buna, e de aberatzia zilei, imediat o sa iti explice lojic cum e cu reflectarea norului care iese din piramida dupa ce egipteanu' mason si-a facut incantatzia :D
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde memetshot » Mie Apr 14, 2004 11:05 am

ba in iahtul ala e doi homosecsulai care si-o trag. asta trebuia sa vaz?

si care catarg ca e mai multe?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde tre » Mie Apr 14, 2004 6:32 pm

ba eu am incercat. daca nu se poate nu se poate, aia e...
tre
Junior Member

Mesajde Cristina_rock » Joi Apr 15, 2004 5:13 pm

Tre
Fotografiile sunt luate de pe un webcam si nu sunt eu raspunzatoare de felul in care arata. Eu doar constat existenta unui obiect in dreapta soarelui. Ce pot sa-ti spun cu certitudine este ca are lumina proprie, ca poate fi vazut doar la rasaritul si la apusul soarelui, ca are reflexie in apa si ca poti sa-l vezi si tu in fiecare zi daca intri pe http://www.instacam.com pe la ora 2.45 si cauti la Texas - Pleasure Island.
Eu nu am de gind sa pierd timpul pe aici, prefer forumurile americane unde pot sa aflu lucruri interesante, nu ineptiile unor handicapati.
Cristina_rock
Junior Member

Mesajde MiG29 » Joi Apr 15, 2004 9:09 pm

In sfarsit.Da uare pleci pe bune sau iar ne amenintzi degeaba?:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde tre » Joi Apr 15, 2004 11:09 pm

cristina-rock esti batuta-n cap la greu! vai de capu tau de experta pulii, nu esti in stare sa raspunzi concret nici la intrebari simple si faci pe altii handicapati. du-te invartindu-te la prietenii tai celenterati idioato, poate-tz dau aia si-o muie americana in chip de argumente bine fondate. piei!

imi cer scuze da atata tampenie rar mi-e dat sa vad!
tre
Junior Member

Mesajde ghionoiul » Vin Apr 16, 2004 9:06 am

Tre', fa-mi un serviciu: nu o mai injura pe cristina stanca. In primul rand ca nu e frumos. In al doilea rand ca s-ar putea sa se supere definitiv si sa nu mai dea pe aici. Si atunci s-a dus naibii toata distractia. Fara ea ce o sa ne facem ? O sa inventam noi argumente pro-Nibiru ? N-ar avea nici un fel de haz... ;e
ghionoiul

Mesajde gaga » Vin Apr 16, 2004 9:13 am

Fotografiile sunt luate de pe un webcam si nu sunt eu raspunzatoare de felul in care arata.

bla bla blablabla blabla blabla blablabla

Eu nu am de gind sa pierd timpul pe aici, prefer forumurile americane unde pot sa aflu lucruri interesante

blablabla bla bla bla bla bla blablablabla
====
ala a fost raspuns pt cristinuca, pe linba dumisale, rog mozii sa nu se supere, daca vor pot sa fac si traducere pt restul lumii :D
gaga

Mesajde ghionoiul » Vin Apr 16, 2004 9:29 am

danone, in principiu n-are decat sa injure cine vrea pe cine pofteste, eu vreau doar atat: sa nu ramanem fara distractie :lol:
ghionoiul

Mesajde gaga » Vin Apr 16, 2004 10:52 am

stai linishtit ca ie gaina batrana, se intoarce mereu de unde a plecat, in fapt a mai plecat de cateva ori la americanii cei cultzi si inteligentzi.

p.s. io zic sa cauti si sa ii citesti toate posturile ca sa te lamuresti ce si cum, pe scurt iti zic io, a mai plecat "definitiv" de cateva ori si ie sectanta.
gaga

Mesajde ghionoiul » Vin Apr 16, 2004 11:07 am

Ei, m-am mai linistit daca zici tu ca se intoarce :cool:
Poti sa fii convinsa ca i-am citit toate posturile, altfel cum crezi ca puteam sa vorbesc in cunostinta de cauza despre distractie ? :hehe:
ghionoiul

Mesajde zapacitu » Vin Apr 23, 2004 1:10 pm

unde se pot vedea fotografiile?
mersi mult
zapacitu
Junior Member

Mesajde ghionoiul » Vin Apr 23, 2004 1:45 pm

zapacitu, cauta in paginile anterioare posturi semnate cristina_rock care au atasate fisiere jpg. Distractie faina !
ghionoiul

Mesajde zapacitu » Vin Apr 23, 2004 3:07 pm

ghionoiul scrie:zapacitu, cauta in paginile anterioare posturi semnate cristina_rock care au atasate fisiere jpg. Distractie faina !

gata...am terminat si de citit...m-am si lamurit...:P
zapacitu
Junior Member

echipa de mondiale

Mesajde thesoulline » Vin Apr 30, 2004 4:36 am

dan one, aphexele, animalo o, samd, ma omorati cu rasul, mai! Umoru' cocoshyatsu pa umere la rhomani, punct meridian pipota si cinci stele, io va dau votu', dar sa nu intrati in politica....Chiar am ras periculos de mult, aveti de grija!
thesoulline
Junior Member

Mesajde ghionoiul » Vin Apr 30, 2004 2:46 pm

Da, e cel mai umoristic thread de pe fanclub. Il recomand cu caldura tuturor celor care vor sa rada cu pofta. Ma gandesc chiar ca ar putea fi mutat pe Kterinca si Aberatii. Desi atunci orgoliul cristinei_rock ar fi grav ranit, si sigur nu ne-ar mai onora cu prezenta. Asa, mai avem de doi bani speranta.
ghionoiul

e bine

Mesajde thesoulline » Sâm Mai 01, 2004 10:16 am

Mai, e shi cu omuletzii ashthia ceva, ca nu iese fum fara foc, parca asa era?
Am citit shi mai rau, ca practic rasa actuala de oameni contine gene de la cateva sute de rase extraterestre. Cele mai cunoscute raman micutzii gri shi marii blonzi, rase in conflict extins galactic. Se bat shi pe la noi, shi dak iei la ochi ceva salturi inexplicabile din shtiintza, parca, parca, parca...
MAi tre' sa shtii ca unul din preshedintzii americani a demisionat din pricina unui scandal legat de un tratat cu o civilizatie extraterestra, fapt facut public la un post de radio shi verificat pe teren, ca nu cre' ca demisiona ala doar ca zic io, ashe ? Iar JFK a fost cica ucis ca venea de la o baza unde vazuse un alien shi voia sa faca publica treaba, iar ciudat... Mai ia Roswell-u', cercurile din lanuri (10-15 % sunt imposibil de explicat sau realizat cu mijloacele da acum!), cazurile de mutilari ale animalelor shi povestirile oamenilor rapitzi...
Deh, deh, lumea e mare....ceva, ceva, parca tre' sa fie!
IAr in 2012, se spune de inversia polilor, de salvari de neinteles pentru mintea oamenilor shi legendele lu' Hopi care pusca la fix shi peste ocean cu Sumeru', o dam la pace ? Lasa ominhii, hai, sa dea argumente...
thesoulline
Junior Member

Mesajde ghionoiul » Joi Mai 06, 2004 9:15 am

Bre linie de suflet, aicea era vorba si anume de sus-numita planeta Nibiru, a carei existenta incontestabila e sustinuta de unii neni si unele tanti, printre care pomenita cristina_rock. Acuma, drept sa-ti spun, mie argumentele alea "incontestabile" mi s-au parut de cascadorii rasului. Tu vorbesti despre cu totul altceva: omuleti verzi, gri, sau draq mai stie ce culori, care l-au omorat pe JFK, l-au rasturnat pe Ceausescu si au modificat pretul hamsiilor pe piata caraibiana. Daca tii musai sa discutam despre chestiile astea, fa un nou thread, ca abia astept sa ma mai distrez oleaca ! :ham:
ghionoiul

drept ai

Mesajde thesoulline » Vin Mai 07, 2004 3:51 am

Se numeste argument indirect, adica daca exista un omulet, devine mult mai posibil sa mai existe si al doilea, iar din punct de vedere al campului informational, unde imaginatizia shi obiectele reflectate de simtzuri devin aproape echivalente, totul este posibil! Baza unui astfel de fenomen este rezonantza, destul de simplu de inteles dpdv fizic...
IAr datele despre cele doua rase pot fi gasite relativ usor, fata de datele cam recente despre Nibiru. O parere, se poa', nu-i asha ?
Pentru cultura generala, in Tibet se gasesc shi yantras (constructii geometrice complexe, care au la baza teoria undelor de forma) speciale (!) pentru comuniunea telepatica cu civilizatzii extraterestre . Da' e bun shi rasul la ceva, asha zic tibetanii... Succes, nibiru-eni !
thesoulline
Junior Member

Mesajde ghionoiul » Vin Mai 07, 2004 8:25 am

Vezi ca au bagat Distonocalmu' pe compensate !
ghionoiul

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma