Am dat si eu cu nasu' de astia de la Atmosphere, si mi se par pe acelasi stil cu parazitii: versuri haioase candva, alteori politice si sociale, si negative facute foarte bine, da' nimic 'complex'. De fapt, stau si ma gandesc ca s-ar potrivi mai mult la un parazitii de pe vremea categoria grea sau chiar si nici o problema.
Ma rog, asta asa, ca stateam si ma gandeam la copia trupelor romanesti din state/afara.
Da' chiar, cu cine ati compara Jedi Mind Tricks? (gandind-uma la CTC-Secretul din atom, s-ar cam potrivi).
cam atat.
Parazitii = Atmosphere?
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Parazitii = Atmosphere?
"sunt inzestrat cu- deosebita putere,
ce poate lasa kiar si bolta cereasca fara stele..."
/
tehnica ta....este minunata
ce poate lasa kiar si bolta cereasca fara stele..."
/
tehnica ta....este minunata
-
muffinass - Junior Member
imho :: nu mi se pare ca au multe in comun. ce-i drept, am ascultat doar ultimul lor album 'Seven's Travels'..
..ce vrei sa spui cu "copia trupelor romanesti din state/afara"?!
..ce vrei sa spui cu "copia trupelor romanesti din state/afara"?!
\\Plus ca change, plus c`est la même chose ...
\\a.karr
\\a.karr
-
gutza36 - Junior Member
..intre timp am ascultat discografia atmosphere si definitiv nu se poate compara stilul cu cel al parazitiilor. anyway, ultimul album (You Can't Imagine How Much Fun We're Having) aparut in 2005 e foarte bun - slug si-a cizelat flowul, negativele sunt complexe si versurile sunt mai bune ca oricand..
\\Plus ca change, plus c`est la même chose ...
\\a.karr
\\a.karr
-
MonsterSnatch - Junior Member
6 mesaje
• Pagina 1 din 1