Pirateria in masa pe NET

Mesajde TheSmoker » Joi Mar 25, 2004 11:04 pm

bah buna sintagma...sa o punem in rama!
Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
TheSmoker
Junior Member

conte...:)

Mesajde Koma » Mar Mar 30, 2004 3:25 pm

gang starr e format din guru + dj premier..d'aia nu era gang starr feat. guru
;)
Where were you the day HIP HOP died ? Is it too early to mourn, is it too late to ride ?
Koma
Junior Member

...

Mesajde EL_ConTe » Mie Mar 31, 2004 10:15 am

M-ai prins aici :P, ma inshelat shi faptul ca dj-ul nu canta shi nu prea apare so...oricum flagelatima:)
EL_ConTe

Mesajde Koma » Mie Mar 31, 2004 10:34 am

sincer..? nu cred ca e vreun clip gang starr sa nu apara si premier p'acolo
iar pe "peace of mine" omu care zice la inceput "hey yo, what tha fuck it's this shit y'all listening nowadayz to the radio man...you call that shit hiphop ?
that's some fagget bitch shit y'all listening to..." etc etc....e chiar premier :)
chiar daca nu da strofe precum Dj HiTek. omu e destul de prezent, nu numai prin productie & scratch/cut/transform-ing etc... :)

dupa cum poate ai observat imi place gang starr :U
Where were you the day HIP HOP died ? Is it too early to mourn, is it too late to ride ?
Koma
Junior Member

Pt Koma

Mesajde EL_ConTe » Mie Mar 31, 2004 3:42 pm

IO recunosc ca nu cred ca am ascultat gang starr inainte sa vad aceasta asemanare dintre ei shi proiect (de fapt shtiam duar full clip) , mia sarit in oki cand am vazut clipu la yo, dar de atunci imi place shi mie shi ascult the ownerz mereu :) in special discipline care imi place mult. Vad ca eshti informat in ce priveshte gang starr nam ce zice zici ca vocea de la inceputu piesei aleia e Dj-u? pai mai sus ziceai ca ie guru...:P Nu yte supara pe mine sunt sigur ca shtii da aici te-ai incurcat shi tu nitel:))
EL_ConTe

Mesajde Koma » Joi Apr 01, 2004 7:51 am

deci...
1. "Discipline" nu e pe "the ownerz"....piesa e pe albumu "Full Clip - A Decade Of Gang Starr" (1999)

2. introu' piesei "Peace O Mine" de pe The Ownrez cu "hey yo, what the fuck ya'll listening" e PREMIER !!!.. bucata de la refrenul lui ombladon cu "fuck that that ain't hip hop it's something else" care e tot de pe "Peace Of Mine" in prima strofa ii apartine lui GURU !!!

si ti-as recomanda sa asculti gang starr de la inceputurile lor de prin 1989. nu doar ultimu album plus jazzmatazz-urile solo ale lui guru... desi mi se pare curios sa asculti hip hop fara sa auzi de gang starr
Koma
Junior Member

Mesajde zodiak » Joi Apr 01, 2004 10:25 am

e curios... e scandalos... e rusinos...
dar tre sa recunoastem ca e amuzant!
ce de featuring-uri! gang starr feat dj premier & guru!
zodiak
Junior Member

Da

Mesajde EL_ConTe » Joi Apr 01, 2004 12:39 pm

Ascult mult hip hop romanesc, aka de prin 95 incoace, ransu...tuata miscarea care a fost..shtiu cam tot ce miska de la noi, din afara am decat cativa preferati in rest ii am pe cd-uri shi cam atat...
EL_ConTe

Mesajde Koma » Joi Apr 01, 2004 4:37 pm

cel putin ciudat sau cel putin ...pacat
mi se pare cam artificial totusi ce faci tu..ca si cum construiesti ceva fara fundatie
asculti hh din 95 ?!? sau tot ce a aparut din 95 incoace ?
daca e prima varianta, inseamna ca de pe la 12-13 ani tu asculti hip hop...no offence dar...parca scartie ceva
Koma
Junior Member

...

Mesajde EL_ConTe » Joi Apr 01, 2004 9:27 pm

Da pe la 12 13 imi placea mult ce era pe vremea aia..mc hammer, vanilla ice..nu shtiam exact ce ie aia musica imi placea musica rap...inca nu shtiam atunci de hip hop...dr imi p0lacea muzica pe care o faceau negri asha o defineam eu atunci (inca imi mai amintesc) shi imi aduc aminte clar cum ascundeam de mama shi tata casetele cu bug mafia :)) sau parazitii care abia se lansau cu piesa aia ce pula mea injur...:) bine poate ca atunci le ascultam din teribilism dar cu timpul mi-au intrat in sange, am inceput cu racla , getto dacii delikt inspectoratu..ransu..mafia a inceput sami displaca..., am ascultat shi piese dinaitne de 95 grand master flash, beastie boys, run dmc..care aveau o piesa cu aerosmith pe vremea aia care imi placea mult...so poate suna ciudat dar kiar ascultam hip hop shi mia placut de mic genu asta de muzika...care mai era prin 96....nana papa bear astea..:)) copilaria mea:) ASta nu insemna ca shi shtiam eu la vremea respectiva cu ce se mananca hip hopu...probabil ca nici acum nu shtiu oricum, deshi am cantat shi io prin multe locuri. Ma crezi, acum? SHi da ascult muzica in general de dupa 95, pt ca deja ie prea old school sa ascult ce era inainte...poate duar 2pacsa zicem.
EL_ConTe

Mesajde Koma » Vin Apr 02, 2004 8:05 am

nu stiu ce inseamna pt tine old school...
intre anii 90-96 nu-ti mai zic de gang starr...in schimb iti zic de A Tribe Called Quest, Jeru The Damaja, Blahzay Blahzay sau Das Efx...etc...p'astia i-ai auzit cum suna ?..ar putea sa-ti schimbe conceptia asta despre "old school" sau "nu ascult domne ce "ie" prea vechi, care este"...
Koma
Junior Member

Pt Koma

Mesajde EL_ConTe » Vin Apr 02, 2004 11:47 am

Hai ca am vazut ca hip hop shtii bine, nu pot sa comentez tema asta, dar nu trage in mine ca nu scriu pe net cu diagrame shi liniute de dialog pt ca o fac sa scriu mai repede. Nus genu care spune nu ascult cas prea veki, ci duar nu ascult ca nu imi place in mod deosebit. Oricum nus genu care asculta numai ce ie nou, sau care asculta jay z, eminem shi nelly shi ma duc in blue bar sa dansez pe muzica de futut femei urate., sau sa ma duc sami arat ce tuale saut pol miam mai luat cu bani de la mama.
EL_ConTe

Mesajde Koma » Vin Apr 02, 2004 12:54 pm

pai tu sa nu ma intelegi gresit , nu incerc sa-ti arat ca "vezi domne ce stiu yo"...dar daca nu ai auzit de blahzay blahzay de ex, iti recomand sa asculti piesa "Pain I Feel " sau "Danger"...de jeru nu mai zic, desi cu ultimele 2 albume s-a cam stricat in opinia mea...ce am zis mai sus sunt clasici si e pacat sa treci pe langa ei..si crede-ma o sa-ti placa..sper..cauta si tu...ca decat sa asculti nana, papa bear & stuff din anii respectivi, un fel de rap-euro-kaka, astialati au scris istoria hip hop-ului
daca ai fi ascultat si nu ti-ar place, ar fi o treaba, dar cred ca NU ai ascultat asa ceva si zici ca nu-ti place....deci e cam aiurea
...a....si nu-l baga pe jay-z in aceiasi oala cu nelly...il consider un mare emcee...nu judeca doar prin prisma unei piese cu beyonce sau mai stiu eu ce...ia-l cu totu', cu tot ce a scos de-a, lungul timpului...dar totusi, stiu la ce te-ai referit :)

si...cand m-am luat de tine ca nu scrii cu "diagrame si liniutze" ?
Koma
Junior Member

Pt Koma...

Mesajde EL_ConTe » Vin Apr 02, 2004 3:41 pm

"ie" prea vechi, care este" - aici am considerat io ca te-ai luat "agramaticalitatile" mele daca nu ie asha scuze.
Am auzit de toti pe care miai inshirat shi chia am scultat blahzay blahzay, mai putin de a jeru the damaja, dar nu iam ascultat. (Vina mea tre sa recunosc), dar totushi in 96 97 cand am zis io ca ascultam nana shi papa bear chiar nu erau cel putn pentru mine conditiile de a asculta tuata game de trupe de care miai zis, io ascultam la mtv nu shtiam io la 12 ani de unde sa ma duc sa mai casete cu rap old school, daca eram mai maricel atunci poate da..., intre timp bineinteles ca mi se pare acum varza papa bear sau nana dar nici nu am reluat sa ascult ce era inainte de 95, ti-am mai zis decat vanila tupac sau rundmc , intre timp am devenit fan dmx, cypress, la un moment dat chiar puff daddy, wu tang shi nu m-am mai intors in timp, oricum imi recunosc vina ca nu mam documentat destul asha ca tine ca sa shtiu tot ce a miscat in miscare din 79 incuace.
Deja trag de pe dc++ piesele de care miai zis.., a ieshit un lucru bun shi din asta nu?
Pace.
EL_ConTe

Mesajde Koma » Vin Apr 02, 2004 6:35 pm

ok...e bine :) la jeru the damaja doar albumele din 94' - The sun rises in the east si din '96 - wrath ot the math sunt baza...
eu aici vroiam sa ajung..sa nu critici sau sa spui ca nu iti place din moment ce nu ai ascultat..nu ma refer neaparat la tine ci in general
dar artistii mentionati nu prea i-as categoriza ca old school..pur si simplu "clasici".
oricine poate fi "fan" dmx, cypress, wu-tang..dar trebuie cautat mai adanc d'atat.
sa-mi zici parerea dupa ce asculti

anyway..mi-am dat seama ca am deraiat rau de la topic :z
Koma
Junior Member

lol

Mesajde n3aGabitz » Vin Apr 02, 2004 10:45 pm

El Conte, tu nu ai dansat niciodata pe Jay-Z sau pe orice cantec hip hop comercial, cu nici o femeie nu?

ce bate in ochi v-as da la astia grozavi care pe net va dati preoti hip hop, dar in particular sunteti niste tarfe, ca sa numai vorbim de manelele pe care ai dat din cur dupa 3-4 beri la chefu lu nustu care. STOP BEING A BITCH.

cat despre piraterie....nu o sa moara niciodata, putem sa ne punem noi si in cap.
n3aGabitz
Junior Member

Pt Gabitz

Mesajde EL_ConTe » Sâm Apr 03, 2004 10:00 am

Pai mie imi place sa fut femeile nu sa dansez cu ele..., hip hopu asta in care un repar canta cu o bunatate nu prea-mi place pt ca mi se prea jeluit. Chiar ma surprins busta ca a facut piesa aia cu mariah carrey, da ma rog.
Cat despre manele am sati zic ca nus unul din aia care daca aude manele baga capun pamant ca strutu ca nu frate cum sa ascult io asha ceva nu se poate, daca lumea din jurul meu vrea manele io nu am nimic impotriva sa bage manele nu se pune problema sa mor din cauza asta, asta nu inseamna ca imi plac. Pt tine ie mai ushor sa spui ca nu suporti manelele ca prin state nu prea ai unde sa le auzi.
EL_ConTe

Mesajde Onu@Pac » Vin Iul 30, 2004 2:45 pm

frate din moment ce aveti bani sa veniti la net si sa va luati tzoale marfa (in cazu unora ) poti sa pui si tu cate 10 mii si sa iti iei in mai putin timp cd-u dupa piata ... In felu asta se duc si pe pula majoritatea trupelor care sunt furate la maxim ...
I was born not to make it , but i did
Onu@Pac
Junior Member

Mesajde Flash aka Shady » Vin Iul 30, 2004 2:56 pm

Da frate va luati Pele Pele , Ecko , Mecca si alte toale si va doare curu sa dati 200.000 pe un CD original nu zic strain ca ala e peste 600 dar romanesc.Inseamna ca nu respectati hip-hop-ul , degeaba va cacati pe voi!
That's all I got to say! That's my word!
Flash aka Shady
Junior Member

Mesajde Fiyah^Man » Vin Aug 06, 2004 5:28 pm

sa dau bani pe cd-uri romanesti mi se pare normal, un fel de chestie partiotica, dar chestia e ca io ascult mai mult reggae, sizzla are vreo 34 de albume, Anthony b are si el vreo 17 si capleton vreo 10, acu faceti voi socoteala cam cati bani ar trebui sa scot io din buzunar???? Daca calculam in haine, cred ca sunt hainele pe vreo 10 ani, daca nu ceva mai mult. Asa ca prefer sa fac rost de ele cum pot
A De Joy Dem Cyan Destroy!!!
Fiyah^Man
Junior Member

Anterior

Înapoi la Hip-Hop