dana nalbaru

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

dana nalbaru

Mesajde covergirl^^^ » Sâm Mar 27, 2004 10:30 pm

Astept pareri despre noua melodie "Zbor".

Personal, cred ca a evoluat, desi melodia mi se pare ca seamana (putin) cu Evanescence-Bring me to life.
Nush`...voi ce parere aveti?
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Mesajde bogdanovici666 » Dum Mar 28, 2004 1:45 am

melodia e foarte optimista si de readucere la viata..fata de majoritatea 99% care au un subiect comun: dragostea.

e tare melodia..o sa-mi iau albumul ei sa-l ascult...
bogdanovici666
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Mar 28, 2004 10:41 am

mie mi se pare ca piesa Zbor, cel putin pe refren, seama cu o bucata dintr-o melodie (imi scapa numele acum) a trupei The Cranberries. oricum, e ceva nou, asta este evident. imi plac si celelalte melodii de pe album. astept s-o vad pe Dana cum se comporta intr-un concert in fata a mai multi oameni decat 450 cati au fost la lansarea albumului.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde gabuba » Dum Mar 28, 2004 11:47 am

cred ca m-am mai exprimat in legatura cu melodia, da-mi place sa ma repet :D
vocea ei e data prea tare, mesajul e prea comun, fondul muzica e dat prea incet, iar vocea ei nu-i buna de muzica d-asta. recunosc ca-mi placea pasajul de final al piesei. mi0ar place toata piesa daca ar fi mai in forta, dar ar fi alte versuri si alta voce.

am auzit pe site-ul ei si celelalte piese si sunt de un infantilism ce ma dezmageste. pacat, ma asteptam la altceva.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde baixinho© » Dum Mar 28, 2004 1:37 pm

as dori sa precizez ca pe site-ul Danei este doar varianta "demo" a melodiilor, nu piesele in totalitatea lor. in concluzie, cei care doresc sa asculte melodiile ar trebui sa-si cumpere albumul.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde covergirl^^^ » Vin Apr 02, 2004 9:23 pm

Am ascultat d p site o singura melodie, "Baiatul Rock", care mi-a placut destul de mult.
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Mesajde Catzelusha » Sâm Apr 03, 2004 7:28 am

melodia nu mi se pare deosebita,dar imi place ca transmite un mesaj optimist,si nu abordeaza acelasi subiect ca mai toate trupele:dragostea.Vocea danei nu e deosebita,dar e placuta si merita ascultata...in rest..videoclipul e dragutz,dar as vrea sa stiu unde a fost filmat.
Catzelusha

Mesajde A|exandra » Sâm Apr 03, 2004 9:01 am

:nope: Mie nu mi se pare ca seamana cu Bring me to life...am stat acum sa ascult ambele melodii...shi liniile melodice mi se par foarte diferite...
Oricum,versurile care m-au determinat sa-mi placa melodia au fost acelea cu "Ce ai acum nu-i tot ce poti primi" :rolleyes: ... In plus...mesajul intregii piese e unul extrem de optimist...are puterea de a-ti ridica moralul...
Melodia chiar seamana cu o alta piesa...mai ales atunci cand accentueaza ea cuvantul "zbor"...Acum ca tot a zis baixinho (daca nu ma inshel) ca seamana cu o melodie de la The Cranberries...parca aduce putin cu "Zombie"... :confused:
...I've...Become so NUMB...I can`t feel you there...Become so tired...So much more AWARE...
A|exandra
Junior Member

Mesajde baixinho© » Sâm Apr 03, 2004 5:31 pm

A|exandra, este alta. am incercat sa dau de ea, dar nu am reusit sa o gasesc.

sper sa mai am ocazia vreodata sa o ascult pe Dana in duet cu Calin Goia. am ascultat-o o singura data (logic, avand in vedere ca a sustinut un singur concert, la lansarea albumului) si chiar mi-a placut ce am auzit.
ANTI

baixinho©

forum Dana

Mesajde haifi » Sâm Apr 03, 2004 5:50 pm

nu stiu de ce discutati la "colt de forum" barfoteca online cand aveti pe acesti forum un subiect dedicat in intregime Danei,puteti afla mai multe de acolo si aveti posibilitatea de a-i pune intrebari si de a primi raspunsuri (forum onor moderat de baixinho,sly si catharsis)
sau pentru o si mai mare acuratetze a inforamtiei,pe site-ul http://www.dana.ro
:wazzup:
Ireversibil,Irecuperabil,Iremedial,Ireal,Ireverenţios,Ireconciliabil,Ire...
haifi
Junior Member

Mesajde kris » Lun Apr 05, 2004 10:40 am

baixinho © scrie:mie mi se pare ca piesa Zbor, cel putin pe refren, seama cu o bucata dintr-o melodie (imi scapa numele acum) a trupei The Cranberries

si mie mi se pare ca seamana cam tare cu Cranberries. si nu ma refer numai la linia melodica ci si la... atitudine, la atmosfera din videoclip. in plus incearca chiar si inflexiunile vocii... incearca.. nu prea ii iese :) ;B
"cata luciditate atata drama; cata prostie atata melodrama"
kris
Junior Member

Mesajde I`m With You » Sâm Apr 10, 2004 4:10 pm

Imi place piesa,chiar e bunicik,dar nu-mi place clipul...se vede ca are multa voce Dana,dar ar trebui sa mai lucreze si la clip.aaa!si nu`mi place ca se indreapta spre rock
I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
I`m With You
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Apr 10, 2004 8:36 pm

e bine ca se VREA rock pur, macar e o tentativa...iar dana nu are voce "multa". voce "multa" au angel, andra etc. sa nu incurcam borcanele.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Catzelusha » Sâm Apr 10, 2004 10:36 pm

e incorect sa spui ''multa voce'',deoarece vocea nu se poate cantari,sau masura....dar din partea lui Im with ma-ta ma astept la orice .
Catzelusha

Mesajde Black Eyes » Lun Apr 12, 2004 4:34 am

Catzelusha....se referea ca ele(Andra, Angel, si care or mai fii) au un timbru vocal puternic, nu vezi ghilimelele?!
Si ca sa fiu si eu on topic, cred ca Dana are inclinatie spre rock, cel putin mie mi-a placut cat de cat , ce a iesit din noua ei schimbare.Nu stiu cum sunt celelalte piese, dar asta a iesit binisor, poate pe viitor o sa iasa ceva mai klumea.
[font=Times New Roman]No one knows what it's like to be the bad man , to be the sad man , behind black eyes[/font]
Black Eyes
Junior Member

Mesajde Catzelusha » Lun Apr 12, 2004 10:17 am

eu vorbeam despre mesajul monosilabic al ''domnisoarei' im with u.
Catzelusha

Mesajde Black Eyes » Lun Apr 12, 2004 4:14 pm

Aaa....daca e o problema mai veche, atunci nu ma bag! Sorry! :D
[font=Times New Roman]No one knows what it's like to be the bad man , to be the sad man , behind black eyes[/font]
Black Eyes
Junior Member

Mesajde dadius » Mar Apr 27, 2004 8:41 am

M-am saturat de idioti care cand nu mai stiu ce sa faca in muzica se refugiaza intr-un gen pe care ei il numesc rock. Ceea ce face aceasta Dana (HQ) este o minciuna si o face probabil ca i-a spun cineva ca "ar da bine" sa cante rock ca ar merge.Rezultatul: O PORCARIE

Respect
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Mesajde Zgubilici » Mar Apr 27, 2004 10:16 am

Mie mi se pare destul de sincera noua atitudine a Danei, am avut ocazia sa si dscut de cateva ori cu ea si stiu ca isi dorea sa faca asta de multa vreme!
Albumul ce-i drept e putin mai timid decat ma asteptam, dar cel putin doua piesa: Zbor si La la la, sunt chiar reusite! Poate ca nu e chiar rock, si ce?
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii