)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
well,eu pentru maine am de invatat vreo 7 pagini la geogra,si de scris la mate.toate materiile asta,dupa cum zicea moshu,le-am uns cu untura,am incercat sa le manaca....dar mi-au stat in gat. :T
- Catzelusha
monk scrie:ba io va parasesc pt 3 zile ... de acum va transmit un weekend placut celor care or sa imi duca dorul si m@#3 celor care se bucura *p
Adica ce ? Daca eu ma bucur ca ai reusit sa pleci ... imi zici .. de dulce , nu ? Poi hotaraste-te .. ca eu o sa-ti duc si dorul , dar ma bucur si ca ai plecat ... Doamne , ce ti-e si cu copii astia ! -
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Vreau sa aud parerea voastra despre aceste 2 poze...sunt super-mishto,nu?Sunt dintr-un clip de la Dimmu Borgir......
- Fişiere ataşate
-
- 3_Galder%20booklet_jpg.jpg (29.78 KiB) Vizualizat de 3223 ori
-
- 18_jpg.jpg (23.25 KiB) Vizualizat de 3216 ori
- Titina
- Junior Member
Doar maestrul Portnoy isi poate da cu parerea la asa ceva. Noi nu stim ce sa zicem si respectiv nu avem nici o parere.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Hades scrie:zi si mie ce mesaj transmite piesa respectiva, de curiozitate...
Pai...nu prea are versuri...de ex. in mel. "Puritania" : "I am love,I am pain,I am all over you...." chestii d'astea...cauta melodia shi zi ce parere ai...eu mor dupa ea...
PS: Imi spui shi mie de unde pot lua mel. Rage against the machine-Calm like a bomb,Mark Mothersbaugh-Hit me shi Katy Rose-Lemon?K le caut ca disperata sa le downloadez acuma shi nu reushesc...nici prin kazaa...
- Titina
- Junior Member
Hades scrie:are tata piesa pe un cd(pe care nu-l gaseste)... i-am zis sa o caute...(Rage against the machine-Calm like a bomb)
Lolzz...mishto melodia,nu?
Da' zi-mi shi mie un site cu muzica straina,de unde sa downloadezi rpd shi free...plz,dak shti....
- Titina
- Junior Member
Hades..explica-i lu' Rock Chick ce greseala a comis la postul anterior !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Titino, ce incerci sa ne demonstrezi? Crezi ca un subiect despre "blowjobs" , cateva poze, si 2-3 vorbe aruncate-n vant despre Borgir o sa ma(ne) impresioneze? Scuza-ma ca-ti spun, dar "cainele care latra nu musca"... :rolleyes:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
-
dEpEchEmIND - Junior Member
nu se mai da avertisment pentru quote la mesaj precedent?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
ecs-titina aguilera.
ANTI
-
hmmm are cam multe posturi ...
)
astept formula 1 si momentan am o conversatie placuta pe messenger cu denysa_alexandra...guess who?;;)
a sucit cam multe minti desi are putine posturi!

astept formula 1 si momentan am o conversatie placuta pe messenger cu denysa_alexandra...guess who?;;)
a sucit cam multe minti desi are putine posturi!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
Vedeti?De-aia nu mi-a mai placut mie forumul asta.....nu shtiti altceva,decat sa va bateti joc de altii....n-are voie omu' sa puna poze,k toti zic k vrea sa iasa in evidenta shi sa impresioneze....la fel cu acel subiect cu blow-job shi la fel shi cu Dimmu Borgir....nu vreau nimik,Wild Rose,deci nu ma mai baga atata in seama.... ("Titino,ce incerci sa demonstrezi,....")
- Titina
- Junior Member
si d-aia te-ai intors pe el. mititica de tine. apropo, cand o punem si noi?
ANTI
-
titino, intoarce-te la shakira ca macar poti sa intelegi ce canta ea, n-are versuri prea complicate..stiu ca e la moda rockul dar... lasa-ne, lasa-ne!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
---
- Wild Rose
- Junior Member