comentarii impertinente la poze
Rock Chick are manushi de "transexual"(asha cum le-a numit Oribilul Mosh p ale mele),deci uite inca una de`a mea pe Forum.
Rock Chick e sooper dragutza,pacat ca are doar 14 ani ca...:p
Rock Chick e sooper dragutza,pacat ca are doar 14 ani ca...:p
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
Matrasita...Rock Chick are doar manusi de transexual. Tu ai si fatza & corp de transexual. Asa ca nu merge comparatzia.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Moshule,vrei sa spui ca mi-am facut implant de silicon si eu nu stiam?:p
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
[quote="Rock Chick"]Urmatoarele poze sunt facute in aceeashi zi cu cea pe care-a pus-o monk inainte...
adik pot shi mai mult ]
potzi? wow...
Titina s-a transformat in roacheritza suparata: si-a schimbat nick-ul, si-a tras avatar cu ultimul album Dimmu, s-a mascat in blackeritza si cel mai important lucru pentru care tin sa ii multumesc si sa o anunt ca am devenit un fan al ei S-A PENSAT. Vezi Titina, tot la vorba mea ai ajuns ;n
adik pot shi mai mult ]
potzi? wow...
Titina s-a transformat in roacheritza suparata: si-a schimbat nick-ul, si-a tras avatar cu ultimul album Dimmu, s-a mascat in blackeritza si cel mai important lucru pentru care tin sa ii multumesc si sa o anunt ca am devenit un fan al ei S-A PENSAT. Vezi Titina, tot la vorba mea ai ajuns ;n
human being/being human
-
basstard - Junior Member
Subscriu si eu la parerile de mai sus, Diana e foarte dragutza si incomparabil mai buna decat blonda aia care daca e sa o luam dupa podoaba capilara (culoare + freza) ar putea foarte bine sa faca reclama la maturi.
Diana, pe mine nu ma intereseaza daca ai sau nu ai prieten, vreau doar sa stiu daca esti disponibila.
Diana, pe mine nu ma intereseaza daca ai sau nu ai prieten, vreau doar sa stiu daca esti disponibila.
human being/being human
-
basstard - Junior Member
Da Weet-weet intr-adevar la fata nu este frumusetea pamantului si are ceva masculin in ea, dar de urata nu..nici pe departe...de ex mie imi place mult corpul ei..mi-as dori sa-l am asha, fara burtica*p...de vineri ma duc la sala, sper sa-mi treaca obsesia parului taiat..ma bate gandu asta si hmm sunt in dubii..sper sa nu fac prostia..ma mai gadesc:)..
Muah:)
Muah:)
-
Nanuka - Mesaje: 1510
Hello! Thanx a lot, sunteti f draguti, si acum sa va raspund si la intrebari: am facut poza acolo fiindca acolo m-am intalnit cu tipa (ne-am intalnit in oglinda chiar). Nu sunt virgina *p , nu am prieten (am doar iubit) si nici nu vreau unul. Poate o prietena... *p. Va pup pe toti! ;v
"Imi este calauza oricine-i mai nebun decat mine."
-
diana_bo2002 - Junior Member
A, si sunt de acord cu Nanuka referitor la tipa blonda!
"Imi este calauza oricine-i mai nebun decat mine."
-
diana_bo2002 - Junior Member
Nanuka ce faina e ultima poza pusa de tine...... erai super dulcica!! }{muah
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722