)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
Rock Chick scrie:Vedeti?De-aia nu mi-a mai placut mie forumul asta.....nu shtiti altceva,decat sa va bateti joc de altii....n-are voie omu' sa puna poze,k toti zic k vrea sa iasa in evidenta shi sa impresioneze
Alta data sa pui poze cu tine in care esti imbracata cu fusta pana la glezne si o bluza fara decolteu...cu gatul acoperit.
In prima propozitie ai dreptate....
-
Love2Fly - Junior Member
stimate domnisuare, nu trebuie sa va certa-ti pentru mine. este loc pentru amandoua. haide-ti sa rezolvam problema intrun mod placut (eventual, inpreuna).
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
offffffff, bine. dar i-ti place de mine, asa analfabet?
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
roc cic, permite-mi sa-ti spun ca IMI PLACE SA CRED ca ai pus pozele alea din dorinta de a epata si nu pentru ca asa esti tu, noua xtina, metamorfozata de noile sale gusturi muzicale...si nu o lua ca pe o ofensa.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
de ce dai cancel cand te sun pe mobil ?
ce a-ti facut in Cotroceni ?
ce a-ti facut in Cotroceni ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Mutley scrie:Pese: nu-s acasa.Aiciea in deplasare n-am yahu:D
Intrebare : chiar nimeni nu stie ce e ala " yahoo web " ? sau varianta beta a yahoo ? Nu trebuie sa-l instalezi nicaieri .. si e destul de util ;-)
Unii oameni ma uimesc cu prostia lor dar uneori sunt folositori si prostii

Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Mutley scrie:Weet-weet io`s mai de la tara de felu meu...de aia nu stiu sa folosesc varianta beta de la yahu sau varianta web sau mai stiu shi io care.Sau puate n-am chef de yahu...
Da si daca ieshti de la tzara ce ? Io am propus , ca am mai vazut ca unii se plangeau ca nu au yahu ... asha ca am zis , nu am dat cu paru'
Shi nici nu ie greu de folosit ... in fine , daca nu vrei , na , io ce sa-tzi fac ?
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Moshule, monk , hades am si io o rugaminte la voi dak se poate...
as dori sa ma ajutati cu salvarile la Mafia deoarece am ajuns la cursa si nu reusesc sa trec...dak imi puteti trimite pe messenger jocul salvat dupa cursa ...sau nush cum sa fac ...
astept un semn de la voi
as dori sa ma ajutati cu salvarile la Mafia deoarece am ajuns la cursa si nu reusesc sa trec...dak imi puteti trimite pe messenger jocul salvat dupa cursa ...sau nush cum sa fac ...
astept un semn de la voi

The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Ieri m-a muscat un caine!!!Nu, nu era dinamovist..poate era vreun liverpoolian :j
Refuz sa cred ca am trait 25 de ani in Romania unde, deh, caini cu merdeneaua in coada peste tot....si nu m-a muscat niciunul. Si a trebuit sa vin in Anglia sa ma pape unul....si urat...si prost...si dalmatian si cel mai grav...englezesc.
Dar a fost interesant ca managerul magazinului in fata caruia animalul a atentat la viata mea mi-a oferit un ou de Paste (da, era de ciocolata!!), m-a dus la politie sa fac reclamatie si apoi la spital pt 'check the leg', apoi la un caffe. Misto zi pana la urma...as vrea sa ma mai pape catelul ala :yD
Refuz sa cred ca am trait 25 de ani in Romania unde, deh, caini cu merdeneaua in coada peste tot....si nu m-a muscat niciunul. Si a trebuit sa vin in Anglia sa ma pape unul....si urat...si prost...si dalmatian si cel mai grav...englezesc.
Dar a fost interesant ca managerul magazinului in fata caruia animalul a atentat la viata mea mi-a oferit un ou de Paste (da, era de ciocolata!!), m-a dus la politie sa fac reclamatie si apoi la spital pt 'check the leg', apoi la un caffe. Misto zi pana la urma...as vrea sa ma mai pape catelul ala :yD
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981