C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
care este.
in primu rand vreau sa zic LMA la cine trebe care shtie shi singuri carea fost shi dece. iar in al doilea rand vreau sa va zic ca ie najpa sancepi ashea de lunea cu trebile, mai ales daca nai niciuna de facut.
pentru cei care na primit meilu de dimineu, vreau sa va zic shi punctu trei de pe ordinea de zi:
deci eo opishnuiesc sa ma uit la lume cum pune azfaltu. cum se eradicheaza printro lupta sustzinuta gropile shi mizeria. deci ie bine.
in sfarshit am intzeles shi eo az cum devine treaba cu intratu in nato. so fi hodinit rumanu viner, da az a loato de dimineatza devreme. vreau sa zic ca loato de acolo de unte era (adica jos pe azfalt) shi mia aruncato mien oichi. este evident vorba de praful ridicat cu nejte trebi care sufla aier repede shi inprashtie jeg in tot orashu. sa facut bre o ciatza din cauza la jegu asta de nutz vedeai nici retina, damite mana, portofelu, ciasu... canpu de batalie ziceai ca ie in statzie le tranvai. de unte rezulta canceput pregatirile de razboi shi nato ne antreneaza.
venind inspre biuro, ma uitam de la inaltzimea otobuzului la oaminii care tuate saptamanile trecute a pus azfalt pe strada. am urmarit cu fuarte mare atentzie mersul lucrarilor shi pot sa declar, cu mana pe oichii care ma ustura, ca sunt destul de multzumit. repede shi... (era sa zic eficient). care az de dimineatza, opserv aliniatz langa bordula grupur-grupur de muncitori cu picamare, tarnacuape shi lopetz care facea gaur in azfaltu nou noutz.
mam gandit ca ie un nou fel de greva, da dupaia mam gandit din nou ca greva prin munca suplimentara nam auzit nici la japoneji, damite la nejte oamini seriosh ca rumanii, deci nu.
dupaia mam gadit co fi perdut ceva subt a azfalt shacuma vreasal ia inapoi. deci asta erea, da nu vorbim de portofel, ci de canal. deci sa perdut canalele subt azfaltu asta nou, shacuma il gaureshte in scop ca sa le gaseasca. din cate am vazut eo, din trei incercari, numa doo sa soldat cu succes. la a treia gruapa erea nejte muncitori shi un tip co serieta care se scarpina nedumerit in creshtet.
dabia ajtebt sa ma duc spre casa ca sa vad cea mai facut.
deci defabt eo asta vroiam sa zic: az vreau sa plec mai repede acasa.
in primu rand vreau sa zic LMA la cine trebe care shtie shi singuri carea fost shi dece. iar in al doilea rand vreau sa va zic ca ie najpa sancepi ashea de lunea cu trebile, mai ales daca nai niciuna de facut.
pentru cei care na primit meilu de dimineu, vreau sa va zic shi punctu trei de pe ordinea de zi:
deci eo opishnuiesc sa ma uit la lume cum pune azfaltu. cum se eradicheaza printro lupta sustzinuta gropile shi mizeria. deci ie bine.
in sfarshit am intzeles shi eo az cum devine treaba cu intratu in nato. so fi hodinit rumanu viner, da az a loato de dimineatza devreme. vreau sa zic ca loato de acolo de unte era (adica jos pe azfalt) shi mia aruncato mien oichi. este evident vorba de praful ridicat cu nejte trebi care sufla aier repede shi inprashtie jeg in tot orashu. sa facut bre o ciatza din cauza la jegu asta de nutz vedeai nici retina, damite mana, portofelu, ciasu... canpu de batalie ziceai ca ie in statzie le tranvai. de unte rezulta canceput pregatirile de razboi shi nato ne antreneaza.
venind inspre biuro, ma uitam de la inaltzimea otobuzului la oaminii care tuate saptamanile trecute a pus azfalt pe strada. am urmarit cu fuarte mare atentzie mersul lucrarilor shi pot sa declar, cu mana pe oichii care ma ustura, ca sunt destul de multzumit. repede shi... (era sa zic eficient). care az de dimineatza, opserv aliniatz langa bordula grupur-grupur de muncitori cu picamare, tarnacuape shi lopetz care facea gaur in azfaltu nou noutz.
mam gandit ca ie un nou fel de greva, da dupaia mam gandit din nou ca greva prin munca suplimentara nam auzit nici la japoneji, damite la nejte oamini seriosh ca rumanii, deci nu.
dupaia mam gadit co fi perdut ceva subt a azfalt shacuma vreasal ia inapoi. deci asta erea, da nu vorbim de portofel, ci de canal. deci sa perdut canalele subt azfaltu asta nou, shacuma il gaureshte in scop ca sa le gaseasca. din cate am vazut eo, din trei incercari, numa doo sa soldat cu succes. la a treia gruapa erea nejte muncitori shi un tip co serieta care se scarpina nedumerit in creshtet.
dabia ajtebt sa ma duc spre casa ca sa vad cea mai facut.
deci defabt eo asta vroiam sa zic: az vreau sa plec mai repede acasa.
-

neatza - Mesaje: 5820
bah voi chiar munciti au va prefaceti?
auzita ieri , siliconu face tzatza ca bidonu.
auzita ieri , siliconu face tzatza ca bidonu.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
bah incoierentule, dupe ca ca-s muta de somn si am si trebi care ma vor tzine departe creca si de rebusu vietzii, mai vii si tu cu reabilitari de-astea ieftine. te urasc
jvdgh: nu pe tine, pe neatza
jvdgh: nu pe tine, pe neatza
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
ma bucur sa opserv ca sunt capabil sa trezesc sentimente in oamini taman luni de dimineatza.
ajdori shi eo sa shtiu ceam facut de ma urashte lumea?
ajdori shi eo sa shtiu ceam facut de ma urashte lumea?
-

bre matinale, in loc sati cheltui enerjiile creatuare cu nushce porcarie pe care tu o califici drept munca mai bine povestene de tzapinarii si mirifica lor muzica
-

aiule, zi, ma, chiar te lasi de cetit pana dupe Pashte?
vorbeste lumea
vorbeste lumeaANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
aaaaaaaaa, da mah neatzule ca nu ne-ai povestit de "concertu" tzapinarii decat ce mi-ai zis mie la telefon ceia ce nu pot sa reproduc ca senrosheshte ecranu'
auz aiu, stii ce voia neatza sa faca? sa cunpere un merluciu viu mah
si se mira ca se uita vanzatori-ntro dunga la iel
ascult muzici si le si aud, ie bine
auz aiu, stii ce voia neatza sa faca? sa cunpere un merluciu viu mah
si se mira ca se uita vanzatori-ntro dunga la iel
ascult muzici si le si aud, ie bine

- gaga
baicsu, nu raspund la provocari
danone, mie mila bre de matinal , uneori ie asa de naiv...
danone, mie mila bre de matinal , uneori ie asa de naiv...
-

tanti prezidenta, ca sa nu zici cas rau, tzeatrag atentiunea aciulea, nu pe lanu secí£rii. stiu ca uneori tie iti e greu sa faci unele treburi, dar mai arunca un ochi (eventual nu asa de tare, ca sa-l poti lua inapoi) pe cel din urma post alu matale de pe threadu ala cu povestirile lu nenea SODy din cenaclul flacara.
ANTI
-

uare de ce incep meilurile lu neatza asha?
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
io am postat pe threadu ala? cand, cand? pe bune?
bah bloodhound gang ajtia is cam ciudatz
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
io am postat pe threadu ala? cand, cand? pe bune?
bah bloodhound gang ajtia is cam ciudatz
- gaga
nasualo, acu te crezi si prezidenta?
ANTI
-

baicsule, vezi cai pusesi o suta de punte in plus airtonului pe divizia a. bea o bere sati revi.
danone, colega matale are si ea trebi? ca puatei dai iei rebusu daca matale te spetesti
danone, colega matale are si ea trebi? ca puatei dai iei rebusu daca matale te spetesti
-

bah, dupe ce ca nu mai prididesc cu trebile, vreau de az dimineatza sa pun de pashte pe forum da' tre sa fac alte angarale io-te ca mai patz si patzanii.
taman ce stateam eo la buroi suna telefonu si io, ca un om de buna credintza raspund, la capatul celalant al firului, departe sau apruape, abar n-am, o voce blanda de femeie in varsta care ma intreaba:
- suntetz firma cutare?
- dap
- care avetz la teveu o reclama cu un animal?
- dap
- care zice celelante animale de iel c-a inebunit?
- dap
- domnishuara (presupuse ia), fitz dragutza si scuatetz reclama aia de la teveu, de ce va batetz joc de saracu' lup si-l facetz nebun? asta inseamna ca va batetz joc de uameni si de animale, va rog io nu mai datz reclama ....
in acest punct am inchis. credeam ca is aia de la posturi de radio care face mijto de uamnei. de juma de ora ma uit in gol intrebandu-ma daca, la fatza sparta pe care o am az, luni, trebe sa inpartashesc esperientza cu colegii din firma. am facut-o si m-am linishtit, cica femeia suna in fiecare luni si pana acu' nimieni n-a putat s-o convinga ca nu se puate scuate reclama aia de la teveu. ie bine.
taman ce stateam eo la buroi suna telefonu si io, ca un om de buna credintza raspund, la capatul celalant al firului, departe sau apruape, abar n-am, o voce blanda de femeie in varsta care ma intreaba:
- suntetz firma cutare?
- dap
- care avetz la teveu o reclama cu un animal?
- dap
- care zice celelante animale de iel c-a inebunit?
- dap
- domnishuara (presupuse ia), fitz dragutza si scuatetz reclama aia de la teveu, de ce va batetz joc de saracu' lup si-l facetz nebun? asta inseamna ca va batetz joc de uameni si de animale, va rog io nu mai datz reclama ....
in acest punct am inchis. credeam ca is aia de la posturi de radio care face mijto de uamnei. de juma de ora ma uit in gol intrebandu-ma daca, la fatza sparta pe care o am az, luni, trebe sa inpartashesc esperientza cu colegii din firma. am facut-o si m-am linishtit, cica femeia suna in fiecare luni si pana acu' nimieni n-a putat s-o convinga ca nu se puate scuate reclama aia de la teveu. ie bine.
- gaga
hai bre chiar nu puteti ca sa scoateti reclama cu lupu nebun? urat din partea vuastra.
in alta oridine de idei io azi MUNCESC, da, nu e gresala de tiparire io chiar muncesc mai ales cu scopul declarat de a ma cara, de la locul asta mizer unde ma pune astia sa muncesc, pe la orele 14 trecute fics
in alta oridine de idei io azi MUNCESC, da, nu e gresala de tiparire io chiar muncesc mai ales cu scopul declarat de a ma cara, de la locul asta mizer unde ma pune astia sa muncesc, pe la orele 14 trecute fics
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
bondiminee
az e zi de sictir, ce ma mai mangaie pe ochi este sprancenele pensate ale Titinei (Io i-am zis sa se penseze acu vrun an, si acu ne-a spart cu noul look care bineinteles are la baza sprancenele pensate)
az e zi de sictir, ce ma mai mangaie pe ochi este sprancenele pensate ale Titinei (Io i-am zis sa se penseze acu vrun an, si acu ne-a spart cu noul look care bineinteles are la baza sprancenele pensate)
human being/being human
-

basstard - Junior Member
Care va sa zica, Cupa Presii La Cantat. Panaicia tuate brune. Nushtu cat trebuia sa tzina shouu vietzii shi cred ca niminea nu shtia de lanceput treaba asta. Nici organizatorii, nici invitatzii, da asta nu conteaza pentru ca apruape niminea na facut gat. Zic apruape niminea pentru ca a fost shi esceptzie.
Deci era trei categorii de oamini acoleasha: una categ care venise sa faca gat la propiu in scop ca sa cante, a doa categ care venise sa faca gat la tuborgu strong care ierea din belshug.
A treia categorie ierea reprezentata din doi/trei. Care incerca sa faca parte din prima categorie shi se pusese in contra lu cea da doa. Dupe cum bine vatz dat seama, este vorba de Tzapinarii.
Mai intai sa suparat la greu ca “Adica ne chematz aicia sa cantam shi nu ne lasatz sa cantam, pai cat sa mai ajtebtam...â€Â
Deci era trei categorii de oamini acoleasha: una categ care venise sa faca gat la propiu in scop ca sa cante, a doa categ care venise sa faca gat la tuborgu strong care ierea din belshug.
A treia categorie ierea reprezentata din doi/trei. Care incerca sa faca parte din prima categorie shi se pusese in contra lu cea da doa. Dupe cum bine vatz dat seama, este vorba de Tzapinarii.
Mai intai sa suparat la greu ca “Adica ne chematz aicia sa cantam shi nu ne lasatz sa cantam, pai cat sa mai ajtebtam...â€Â
-

LOOOOOOOOOL bah, nu se puate mah neatzule, tu ejti abnormal, eo dupe telefonu cu lupu si Foo Fighters credeam ca nimic nu ma mai salveaza si vii tu ce povestea, bah neatzule, nesecsual declar in fatza lumii ca TE IUBESC, pt postu de mai sus meritzi pulitzeru' sa muara bibi.
gata cu laudele, itz ajunge
peseu, itz pastrez tecstu cu sfintzenie in word ca paciulea cine stie cine mai da iama
gata cu laudele, itz ajunge
peseu, itz pastrez tecstu cu sfintzenie in word ca paciulea cine stie cine mai da iama
- gaga
ce amatori bre? amatorii ie aia care are o chitara in rucsac in scop ca sa sperie animalele salbatice pe munte. da ajtia ce scuza are?
-

stai bre, ca eo nu pentru iei mam dus. fabtu ca erea shi iei acolo a fost prajitura de pe tort. ca acuma shtiu ce sa ocolesc pe viitor.
-