Telesport / TV Sport
Moderator: baixinho©
Din nou s-a anuntat in Prosport transmiterea unui meci din Olanda in direct
si anume Waalwijk-Ajax pe Telesport si din nou nu a fost transmis......
Pe langa ca programul Telesport nu se poate afla decat din ziar , acesta nu
corespunde deloc cu realitatea ( au transmis inregistrarea unui meci de volei)
Oare cand se va termina cu aceste DEZINFORMARI???????????????
si anume Waalwijk-Ajax pe Telesport si din nou nu a fost transmis......
Pe langa ca programul Telesport nu se poate afla decat din ziar , acesta nu
corespunde deloc cu realitatea ( au transmis inregistrarea unui meci de volei)
Oare cand se va termina cu aceste DEZINFORMARI???????????????
- raduivo
- Junior Member
VOTATI PE FORUM TV SPORT PENTRU NBA????????MAI PUTIN IMPORTANT!!!
Cred canu va adresati unde trebuie!pai ce treaba au aia de la tv sport cu nba-ul?atata timp cat drepturile sunt la telesport cred ca mai bine ne adresam cablistilor sa-l bage mai repede!
pentru mine e mai usor pentru ca asa cum v-am mai zis CVR-ul il are in grila!
Pana una alta duminica am vazut L.A. Lakers vs New Jersey in direct si luni in reluare iar miercuri inregistrarea meciului Boston vs New York .
Cred canu va adresati unde trebuie!pai ce treaba au aia de la tv sport cu nba-ul?atata timp cat drepturile sunt la telesport cred ca mai bine ne adresam cablistilor sa-l bage mai repede!
pentru mine e mai usor pentru ca asa cum v-am mai zis CVR-ul il are in grila!
Pana una alta duminica am vazut L.A. Lakers vs New Jersey in direct si luni in reluare iar miercuri inregistrarea meciului Boston vs New York .
-
TIC_TAC - Junior Member
Incercam toate posibilitatile. Stai linistit ca le-am trimis mailuri destule la Astral ca sa bage TELESPORTUL. Dar crezi ca-i intereseaza? Oricum si cei de la TELESPORT au partea lor de vina. Programul lor nu apare nicaieri. Pagina de web le este in constructie de luni bune. Si publicitate nu isi fac mai deloc. Sunt inca putini care stiu de existenta acestui post.
-
dumars - Junior Member
Telesport-ul cred ca va disparea foarte rapid.
Argumente:
Lipsa distributiei pe cablu inseamna lipsa de bani, nu cred ca vor mai avea resurse pt achizitionarea NBA care cred ca vor fi luate de TV Sport sau de noul acanal de sport al celor de la National TV care au 5 noi licente pentru televiziune si care vor intra anul acesta (deja ei au relatii cu cablistii, la inaugurarea NTV au oferit gratuit decodoare in toata tara)
Argumente:
Lipsa distributiei pe cablu inseamna lipsa de bani, nu cred ca vor mai avea resurse pt achizitionarea NBA care cred ca vor fi luate de TV Sport sau de noul acanal de sport al celor de la National TV care au 5 noi licente pentru televiziune si care vor intra anul acesta (deja ei au relatii cu cablistii, la inaugurarea NTV au oferit gratuit decodoare in toata tara)
-
becali - Junior Member
de unde fac si eu rost de programul telesport ??
vreau sa stiu ce meciuri din nba transmit. am gasit unde sa vad programu (la un prieten), acum tre sa stiu si cind sa ma duc la el, ca nu prea pot sa ma mut de tot acolo
vreau sa stiu ce meciuri din nba transmit. am gasit unde sa vad programu (la un prieten), acum tre sa stiu si cind sa ma duc la el, ca nu prea pot sa ma mut de tot acolo

Roses are red, violets are blue, I'm a schitzophrenic, and so am I.
-
santaclaws - Junior Member
Telesport La Rcs!!!!
Deci cei care stati in bucuresti de azi telesport e la rcs!!diseara e baschet!!indiana vs milwaukee
-
TIC_TAC - Junior Member
Imi pare rau sa infirm informatia. Am pierdut 15 minute ca sa il caut si inca nu este. Poate de miine, ca e inceput de luna.
It is I, Yellow Pinkie!
-
Yellow Pinkie - Junior Member
Telesport
Din pacate, ca orice minune, a durat doar 3 ore !!!Deci nu bat campii( mai ales ca nu e frumos sa glumesti cu chestii de genul asta) dar ieri (31 martie) pentru 3 ore am vazut Telesportul!La 1 ora dupa ce am postat mesajul Telesportul era scos.O sa sun azi sa vad ce sa-ntamplat!Numai bine!
P.S.
De la ora 16:00 reluare Indiana vs Milwaukee
P.S.
De la ora 16:00 reluare Indiana vs Milwaukee
-
TIC_TAC - Junior Member
Confirm vestea lui TIC-TAC.
Ieri am chiulit de la fizica si am dat o fuga pana acasa. Era vreo 3 si cand am deschis televizorul in locul lu tele7 era telesportul. Tin minte ca dadeau gimnsatica.
Ieri am chiulit de la fizica si am dat o fuga pana acasa. Era vreo 3 si cand am deschis televizorul in locul lu tele7 era telesportul. Tin minte ca dadeau gimnsatica.
Stele mici de cositor
Ard de dorul morţilor
Ard de dorul morţilor
-
COSS+min - Junior Member
Aaaa, pai daca a fost in locul Tele7, si inca numai pentru 3 ore, inseamna ca a fost vreun test, ceva, si e posibil sa-l bage pina la urma. Din pacate siteul rcs lasa de dorit, au grila de acum un an.
HBO e gratis perioada asta, si cum acu nu mai e cu decodoare, pt cei care n-au abonament extins tre sa-l bage in locul altui post. La mine in cartier e in locul canalului propriu rcs.
HBO e gratis perioada asta, si cum acu nu mai e cu decodoare, pt cei care n-au abonament extins tre sa-l bage in locul altui post. La mine in cartier e in locul canalului propriu rcs.
It is I, Yellow Pinkie!
-
Am vazut meciul dintre Lakers si Spurs, chiar in studioul Telesportului, la invitatia comentatorului. A fost un meci foarte frumos...dar nu asta face subiectul acestui thread.
Vestile sunt cam naspa pentru cei de la Astral. Am inteles ca Astralul sunt actionari la TV Sport...si nu prea au de gand sa bage in grila Telesportul. Nu foarte curand.
Cu RCS-ul s-au facut deja probe...si vor emite cat de curand !
In play-off...se va transmite cam un meci de NBA pe zi !!!!!
bagatzi mailuri la Astral si bateti-le obrazu ...ca sunt cam nesimtzitzi !!!
Vestile sunt cam naspa pentru cei de la Astral. Am inteles ca Astralul sunt actionari la TV Sport...si nu prea au de gand sa bage in grila Telesportul. Nu foarte curand.
Cu RCS-ul s-au facut deja probe...si vor emite cat de curand !
In play-off...se va transmite cam un meci de NBA pe zi !!!!!
bagatzi mailuri la Astral si bateti-le obrazu ...ca sunt cam nesimtzitzi !!!
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Nu..nu putem merge in gasca.
Miercuri...Orlando-Detroit. Iar in ziua de Paste...Lakers vs. Kings in transmisiune directa.
Miercuri...Orlando-Detroit. Iar in ziua de Paste...Lakers vs. Kings in transmisiune directa.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Iata numerele pentru relatii cu clientii ale RCS: 3010801...805
dumars: inca nu e telesport pe rcs
dumars: inca nu e telesport pe rcs
It is I, Yellow Pinkie!
-
Pana acum Telesport este transmis in urmatoarele retele de cablu:
Baleanu Servcom SRL mediu rural
Burtila & Co Electron M Bit SRL Suceava, Tulcea, Bacau, Iasi
CRD SA Fagaras, Baia Mare, Baia Sprie, Sibiu
CVR SA Pipera (Buc.), Corbeanca (Buc.), Sf.Gheorghe
Covasna, Giurgiu
Imagine Cablu SRL Tg. Ocna, Onesti, Slanic Moldova
Imsat SRL mediu rural
Oltenia Network Cable SRL Craiova
Pellin Holding SRL Constanta, Cumpana, Navodari
Tele M Sat SRL Piatra Neamt
Tele V Sat SRL Vaslui, Barlad
Tour Imex SRl Ramnicu Valcea + mediu rural
Baleanu Servcom SRL mediu rural
Burtila & Co Electron M Bit SRL Suceava, Tulcea, Bacau, Iasi
CRD SA Fagaras, Baia Mare, Baia Sprie, Sibiu
CVR SA Pipera (Buc.), Corbeanca (Buc.), Sf.Gheorghe
Covasna, Giurgiu
Imagine Cablu SRL Tg. Ocna, Onesti, Slanic Moldova
Imsat SRL mediu rural
Oltenia Network Cable SRL Craiova
Pellin Holding SRL Constanta, Cumpana, Navodari
Tele M Sat SRL Piatra Neamt
Tele V Sat SRL Vaslui, Barlad
Tour Imex SRl Ramnicu Valcea + mediu rural
-
dumars - Junior Member
A fost de la 19....Mavericks cu Grizzlies.
ai vazut meciu de duminica seara ? lakers @ kings ?
ai vazut meciu de duminica seara ? lakers @ kings ?
-
Nu n-am shtiut ca e
Oricum mai bine ca nu mi-am facut sange rau tho` ... ash fi vrut sa-l vad p-asta cu Warriors KOBE a facut 45 pcte din cate retzin cred ca-i cel mai bun punctaj intr-un meci al sezonului pana acum ... shi vroiam sa vad ce fac in noaptea asta ... daca bat acuma shi daca Sacramento shi-o iau de la Warriors (deshi nu prea cred :confused: ) Lakers ajung pe locu 2 =D

Always outnumbered never outgunned
-
k-rina - Junior Member
Nu n-am shtiut ca e
Oricum mai bine ca nu mi-am facut sange rau tho` ... ash fi vrut sa-l vad p-asta cu Warriors KOBE a facut 45 pcte din cate retzin cred ca-i cel mai bun punctaj intr-un meci al sezonului pana acum ... shi vroiam sa vad ce fac in noaptea asta ... daca bat acuma shi daca Sacramento shi-o iau de la Warriors (deshi nu prea cred :confused: ) Lakers ajung pe locu 2 =D

Always outnumbered never outgunned
-
k-rina - Junior Member
Pentru cei care asteapta introducerea TELESPORT-ului de catre firmele mari de cablu am o veste proasta. Din surse relativ sigure am aflat ca TELESPORT-ul nu este introdus din cauza unor "intelegeri" stabilite intre cablisti si dl. Prigoana, patronul TV SPORT-ului, care nincearca sa impiedice introducerea unui canal concurent. Cu aceleasi probleme se confrunta si noile televiziuni de stiri (ex. Alpha TV) care ar intra in concurenta cu Realitatea TV a aceluiasi domn Prigoana (numele sau spune tot!)
- alex110782
- Junior Member
O chestie
M-am uitat zilele trecute la meciul Asesoft-Dinamo si am vazut o chestie...nu stiu cat de relevanta este,insa m-am gandit ca poate anunta ceva!
Pe langa microfoanele unor televiziuni(PROTV,OTV si celelalte)am vazut si un microfon al Telesportului...
Pe langa microfoanele unor televiziuni(PROTV,OTV si celelalte)am vazut si un microfon al Telesportului...
- maraz
- Junior Member