ce s-o intampla cu aceasta emisiune?
a venit redman in romania si la yo nu a dat nimik
cum e posibil asha ceva?
sunt o gramada de concerte hip hop si dox baga numa muzik
si inca un lucru care ma dezamageste total la mtv este ca toate emisiunile de
muzica au viewrs our numa yo nu mai are
ce cacat se intampla?
cred ca dox este de vina [-(
o ora sa bage vreun concert hiphop de prin tzara si o ora sa bage numa videoclipuri ;adik asha ar trebui
Ce se intampla cu emisiunea YO?
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
!!!
Ce coincidentza neddy, ezac asta am zis shi yo in urma cu ceva vreme.....da vad ca nimeni nu a luat treaba asta in seamah....Dar totushi:kiar nimanui nu-i pasa ce se intampla ku emisiunea YO sau ...pentru ca nu mai intzeleg nimik aici...YO pur shi simplu sta pe lok,iar pah dox parca l-au rapit extratereshtrii...Nici un semn de viatza pah stikla:((.Ar trebui sa luam masuri in vreun fel sau altuh ka asha nu se mai poate.PACE!
P.S. Sper sa ne auda cineva,pentru ca treaba-i serioasa!
P.S. Sper sa ne auda cineva,pentru ca treaba-i serioasa!
Singur cu mine
-
sadox - Junior Member
.
Mia zis cineva Joia trecuta in Fire la treaba cu redman ca Dox ar fi plecat nu shtiu pe unde sau nu mai shtiu exact shi nu se mai ocupa direct de emisiune ci a lasat acolo ce clipuri sa bage shi ca atat, dar cica va reveni curand shi o sa bage filmari de la concerte si interviuri ca nainte. Asteptam deci.
- EL_ConTe
Ba,de ceva timp,emisiunea lasa de dorit.Pula mea,ar fi bine sa faca si ceva interviuri si sa bage ceva imagini de la concerte si ceva piese romanesti mai vechi!parerea mea...
nu sunt halterofil sa va ridic moralu`
-
FamilisT_M - Junior Member
heh
as pune si eu niste intrebari:
1. rapperilor din romania nu le place rapul strain?
2. de ce e nasoala o emisiune care promoveaza videoclipuri (excelente) din afara?
3. credeti ca mtv-ul se deplaseaza prin tara la concerte pe banii proprii? credeti ca au in planul de buget cheltuieli pentru deplasari la concertele rep?
4. pentru concertele din bucuresti credeti ca cineva accepta sa faca reclama anumitor cluburi unde se tin concerte fara ca acestea sa plateasca?
5. credeti ca daca scrieti aici pe forum rezolvati ceva? eu nu l-am vazut pe dox intre useri...de nu ii dati un e-mail..sau de ce nu il intrebati pe forumuri unde poate raspunde?
6. stiti ce este ala un monolog? normal ca stiti..va place sa tineti ?
pace!!! si mai mult entuziasm si actiune...cu 2 vb pe un forum nu skimbam nimic
2. de ce e nasoala o emisiune care promoveaza videoclipuri (excelente) din afara?
3. credeti ca mtv-ul se deplaseaza prin tara la concerte pe banii proprii? credeti ca au in planul de buget cheltuieli pentru deplasari la concertele rep?
4. pentru concertele din bucuresti credeti ca cineva accepta sa faca reclama anumitor cluburi unde se tin concerte fara ca acestea sa plateasca?
5. credeti ca daca scrieti aici pe forum rezolvati ceva? eu nu l-am vazut pe dox intre useri...de nu ii dati un e-mail..sau de ce nu il intrebati pe forumuri unde poate raspunde?
-
Kombat - Junior Member
de acord cu Kombat... dar! Cum zice si lumea p-aici, emisiunea e destul de "moarta"... nimic interactiv, sa-mi capteze atentia, o stire, un reportaj (macar asta poa sa faca si ei, sa titreze emisiuni din arhiva mtv us, ca slava Domnului au destule...). E singura emisiunea de gen, n-o lasati sa moara, ce dracu. Ah, era si Dox p-aici sigur, cu userul yo@mtv.ro (care e si adresa de mail pentru cine intreba).
- ckride
- Junior Member
Kombat scrie:as pune si eu niste intrebari:
1. Ba da, cum nu
2. Pentru ca ar trebui intr-o emisiune romaneasca sa se promoveze hip-hopul romanesc... e logic... oricum, despre piesele straine mai auzi, mai vezi si in alte parti...
3. Nu cred ca e mare deplasare pana in expirat... Si oricum, aceasta deplasare a avut loc deja...
4. Deja vorbim de hh sau de comert si bani? Despre YO sau PROfit?
5. Tocmai asta ne supara, ca nu putem rezolva nimic.
6. Eu si alti useri de pe forumul acesta am observat aroganta lui Dox... Ce putem face? Ce actiune?
Nu vreau sa par ghita-contra, dar parca ... toti privitorii YO sunt luati peste picior de realizator... hmmm... ciudat...
Kombat, tu ai dreptate partial, noi cum ar trebui sa procedam stiind ca s-a filmat la multe concerte. Hai sa zicem ca eu am avut norocul sa mai merg la unele, dar cei din tzara sunt total pe afara... YO era mai singura lor sursa...
Si e bizar sa se intrerupa asa fara nici o explicatie transmiterea concertelor...
Dar cine sunt eu sa cer explicatii
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
v-atzi uitat la yo
atzi vazut ce a bagat la yo saptamana trecuta?
a bagat aceeasi emisiune ca acum 2 saptamani
identica
eu cred ca Dox trebuie schimbat si sa vina unu nou,care sa alerge la fiecare concert si sa le puna pe sticla
pentru ca asta se cheama bataie de joc
ori se face baiat de treaba ori isi da demisia
dupa ce ca avem o emisiune hip-hop ne batem joc de ea
a bagat aceeasi emisiune ca acum 2 saptamani
identica
eu cred ca Dox trebuie schimbat si sa vina unu nou,care sa alerge la fiecare concert si sa le puna pe sticla
pentru ca asta se cheama bataie de joc
ori se face baiat de treaba ori isi da demisia
dupa ce ca avem o emisiune hip-hop ne batem joc de ea
-
Neddy - Junior Member
Ba,yo i`am trimis o gramada de mailuri lu`Dox,si in destule l`am rugat sa difuzeze hip-hop romanesc mai vechi si mi`a raspuns pozitiv!Din pacate,yo nu am prea vazut nimic...
Apoi,l`am tot rugat sa faca ceva interviuri cu trupe de rap despre care nu s`a prea auzit in ultimu`timp si mi`a zis ca incearca!Sper sa o faca...
Apoi,l`am intrebat daca poa`sa invite in emisiune trupe tinere,gen Mahsat,Anonim etc.sa aflam ceva despre ele,insa imi baga pe gat ca asteapta materiala si dupa aia ii invita...
Totusi,a facut si f.f.f, multe lucruri bune,asa ca nu are rost sa`l criticam!Ii doresc sa evolueze cat mai mult cu emisiune si sa aiba rating
Apoi,l`am tot rugat sa faca ceva interviuri cu trupe de rap despre care nu s`a prea auzit in ultimu`timp si mi`a zis ca incearca!Sper sa o faca...
Apoi,l`am intrebat daca poa`sa invite in emisiune trupe tinere,gen Mahsat,Anonim etc.sa aflam ceva despre ele,insa imi baga pe gat ca asteapta materiala si dupa aia ii invita...
Totusi,a facut si f.f.f, multe lucruri bune,asa ca nu are rost sa`l criticam!Ii doresc sa evolueze cat mai mult cu emisiune si sa aiba rating

nu sunt halterofil sa va ridic moralu`
-
FamilisT_M - Junior Member
11 mesaje
• Pagina 1 din 1