care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
eu am votat-o pe mirela ca era fata mare, adica ca nu avea nici un vot...si cum ailalti care n-aveau voturi erau tipi, nici macar n-a trebuit sa stau sa ma gandesc prea mult, ca vorba aia n-aveam de ales, ca n-o sa dau acu in poponeala...
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
ba ... cum e posibil ... 1 zi nu m-am uitat acilea si JaJa are deja 14 voturi ... OM puteai sa zici clar ca vrei sa ii dai lui postu si gata nu sa te belesti atat sa pui voruti din burta *p
da, jaja, adevarul e ca ai dat o subtilitate ceva de speriat... ce ti-e si cu ashtia de ne viziteaza mai rar, heh...:rolleyes:
later: mi-am amintit un citat "da-i sclavului puterea si o sa devina tiran!". Acesta este doar un citat si trebuie tratat ca atare; orice asemanare cu realitatea e pur intamplatoare...
pana la urma s-a gasit un mod demn de acest forum atat de activ si de interesant? jaja, sondajele arata ca ai credibilitate in functia de moderator pe acest minunat forum. iti urez succes! sincer! :hehe:
chiar asa... poate intr-o zi cu soare o sa puneti pe cineva moderator (eu ii prefer pe baixul sau mirela). nu va ganditi sa ma puneti mine ca nu vreau moderarea.
baixule poate o stii o lume intreaga cum am ajuns primul in sondaj, dar n-am nici ce-a mai vaga idee. nu ma luminezi mata?
gata mosule iti dau o cana de ciocolata calda cu frisca si scortisoara sa faci pierdute dovezile si sa nu mai zici la nimeni. sau preferi ciocolata calda simpla?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.