ce parere ai? provocare sau realitate

de strans in brate, de pupat cu foc, de bagat in pat

ce parere ai? provocare sau realitate

Mesajde jayden » Sâm Apr 03, 2004 3:08 pm

am gasit un articol la http://www.streetracing.ro in care se spunea ceva de genul ca bartii prefera masinile si in mod special cele tari pentru ca sunt ascultatoare....fata de femei!!! masinile sunt tratate cu pasiune, ca niste bijuterii, si sunt mereu afisate in public cu mare tam-tam.
de ce se intampla acest lucru? pentru ca barbatii pot....si pentru ca acest lucru nu se schimba in timp....
cel mai bine intrati si cititi tot articolul dupa care poate dati si un feed-back
jayden
Junior Member

Mesajde luckman » Dum Apr 04, 2004 12:36 am

man eu cred ca realitatea in sine e o provocare...cat despre barbatii cu masini tari ce sa spun...eu nu consider ca o masine e buna sa fie tinuta ca pe o bijuerie...ce iti poate oferii ea?...da e adevarat ca te asculta, ca face tot ce ii spui tu dar acest sentiment e unul rece...gandestete ca o masina nu poate decat sati creeze probleme mai mari decat o femeie...te lasa in momentele cele mai bune uneori...si lucrul cel mai imortant e ca nu poti sa discuti cu ea...ei bine si unele femei te lasa cand crezi tu ca e mai fain dar totusi gandestete ca o femeie iti poate oferii cu mult mai multe decat o masina...ma rog aceasta e numai parerea mea...raman deschis contrazicerilor...
i'm not so lucky but...
luckman
Junior Member

Mesajde jayden » Mar Apr 06, 2004 10:11 am

nu am zis ca am scris eu articolul si l-am pus acolo eu doar l-am gasit.
sa stii ca si eu sunt de acord ca femeia e mai buna decat o masina...desi uneori te f.t la cap de nu stii ce e cu tine. totusi ofera mai multe avantaje decat o masina. ca te mai lasa tocmai cand ai nevoie de ele....riscul meseriei. :lol:
jayden
Junior Member

Mesajde Yellow Pinkie » Mar Apr 06, 2004 12:11 pm

Io unu zic ca un barbat normal si-ar trata sotia/iubita/amanta "cu pasiune, ca pe o bijuterie", si masina ar lasa-o pentru uz casnic: du-te la piata, du nevasta la opera etc... Masina, dupa mine, nu e altceva decit o unealta, ca si mixerul sau fierul de calcat. O unealta la care poate tii, dar tot o unealta. Iar nevasta nu cred ca poate fi coborita la un asemenea rang.

E drept totusi ca multi fac o pasiune pentru masini, si mai putini pentru fiare de calcat.
It is I, Yellow Pinkie!
Yellow Pinkie
Junior Member

Mesajde vali » Mar Apr 06, 2004 12:15 pm

jayden, ne lasi?
some people deserve to die
vali

Mesajde tre » Vin Apr 09, 2004 6:56 am

jayden mai schimba si tu saitu!
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member