La multi ani, Florin!
28 mesaje
• Pagina 1 din 1
La multi ani, Florin!
Sa iti dea Dumnezeu tot ce iti doresti mai mult!
LA MULTI ANI!
LA MULTI ANI!
-
viva - Junior Member
la multi ani moderatorule. sa ai parte de sanatate si de bautura cat sa n-o poti bea (ca sa imi dai si mie, nu de alta). 

ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
viva scrie:Sa iti dea Dumnezeu tot ce iti doresti mai mult!
LA MULTI ANI!
Asta e blestemul tigancii, trebuie atunci sa am grija ce imi ce imi doresc :-) Multumesc mult viva!
-
Florin - Junior Member
sa traiesti
daca-i vorba de iubire si sanatate n-o fi prea greu. restul vin, se duc... Multe pupaturi si "la multi ani", ca la 30 de ani se zice ca sunt barbatii copti, valabili si frumooooooooosi :yD
- Fişiere ataşate
-
- concert proconsul_ovi_08.JPG (364.07 KiB) Vizualizat de 4808 ori
-
camitza1 - Junior Member
baixinho © scrie:la multi ani moderatorule. sa ai parte de sanatate si de bautura cat sa n-o poti bea (ca sa imi dai si mie, nu de alta).
Multumesc baixiniu, eu pastrez gandurile bune, bautura ti-o las tie (aproape) pe toata! Sa fii fericit!
-
Florin - Junior Member
dar sa fie bautura de la tine sau data de tine, ca altfel nu ma mai joc.
ps: ai grija ce raspunzi, ca daca vad ceva de genul "bine, iti dau o bere/votca/alta licoare" te trezesti cu mine cand ti-e lumea mai draga. si n-or sa tina textele de genul "nu stiu cine esti".
ps: ai grija ce raspunzi, ca daca vad ceva de genul "bine, iti dau o bere/votca/alta licoare" te trezesti cu mine cand ti-e lumea mai draga. si n-or sa tina textele de genul "nu stiu cine esti".

ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
SOD scrie:imi calc pe inima si-tzi zic si eu multzi ani fericitzi. tot ce-tzi doresti tu.
Vezi ca nu a durut? Multa fericire si tie C. !
-
Florin - Junior Member
camitza1 scrie:daca-i vorba de iubire si sanatate n-o fi prea greu. restul vin, se duc... Multe pupaturi si "la multi ani", ca la 30 de ani se zice ca sunt barbatii copti, valabili si frumooooooooosi :yD
....... :A ........
-
Florin - Junior Member
baixinho © scrie:dar sa fie bautura de la tine sau data de tine, ca altfel nu ma mai joc.
Tot ce trebuie este sa tii minte parola: "forumus etilicus "
-
Florin - Junior Member
salutari
Daca tot este un subiect separat iti spun si eu un mare La MULTI ANI! Florine chiar daca e unul mai intarziat.Sa ai parte numai de bucurii si de copii bassisti (ca astia toti sunt cu personalitate) sau macar de copii ministri(ca astia stiu sa faca bani).
Prepe
-
danjazzbass - Junior Member
danjazzbass scrie:Daca tot este un subiect separat iti spun si eu un mare La MULTI ANI! Florine chiar daca e unul mai intarziat.Sa ai parte numai de bucurii si de copii bassisti (ca astia toti sunt cu personalitate) sau macar de copii ministri(ca astia stiu sa faca bani).
Poate ies destepti, si canta la chitara... Multumesc Dane, nu a fost intarziat, astazi este ziua mea de nastere :-)
-
Florin - Junior Member
lixandru scrie:Sa ne traiesti frumosule!!!
Te tzucam dulce si sa fii sanatos!
Joanne
....... :-X ..........
-
Florin - Junior Member
Am adus in fatza subiectul deschis anul trecut. God! A mai trecut un an!!! Dar un an plin, in care am avut parte de concerte frumoase si de un album nou si grozav.
So, "La multi ani!" Florin, sa ai parte de tot ce iti doresti, si chiar daca ai mai pus o cifra in coada lui 30, tot in categoria barbatilor "copti" si frumosi si destepti si cu capul pe umeri esti.
Si sa-ti tzina D-zeu talentul si naravu, ca minunat canti si ne incanti cu bassu ala ;-)
So, "La multi ani!" Florin, sa ai parte de tot ce iti doresti, si chiar daca ai mai pus o cifra in coada lui 30, tot in categoria barbatilor "copti" si frumosi si destepti si cu capul pe umeri esti.

-
camitza1 - Junior Member
LA MULTI ANI, Florin!!!!!!!!!!!
Sa fii sanatos si fericit, sa ai tot ce iti doresti, sa ramai la fel de dezinvolt si sa nu incetezi vreodata sa ne (in)canti!
Sa fii sanatos si fericit, sa ai tot ce iti doresti, sa ramai la fel de dezinvolt si sa nu incetezi vreodata sa ne (in)canti!

-
sweet_karina - Junior Member
la multzi, multzi ani, florine! sunt convinsa ca si peste cateva decenii tot la fel vei ramane- TANAR IN SUFLET! asta se vede si "la suprafatza":-))) itzi doresc...ce-tzi doreshti si tu!!! P.S. eu nu-mi permit sa te pup nici macar "virtual" ,fiindca am....un varsat de vant intarziat:-)) si nu mi-as dori sa-tzi iei "concediu medical fortzat":-)
- blackleppard
- Junior Member
28 mesaje
• Pagina 1 din 1