C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde SOD » Mie Apr 07, 2004 12:28 pm

iar ma plictisesc. ce dracu sa fac ba sa nu ma mai plictisesc ?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Mie Apr 07, 2004 12:29 pm

basule dejaba tencontrezi ca nu ie gluma ca daca stai langa un mare muzician si virtuos al chitarei poate inveti si matale ceva

io mi-am culcat monitoru pe dreapta

wyuteiw: zarzarica hint, demonteaza carburatoru de la bolid si porma punel la loc
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde SOD » Mie Apr 07, 2004 12:32 pm

am facut deja asta.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde nae cinefil » Mie Apr 07, 2004 12:33 pm

spaidare, ce poola lu` calu lu danone [cunoscut(calu`!) shi sub numele de el sbaa] de program foloseshti sa vezi poze? ca io cre` ca tuate are obtziunea aia de-i dai click pio sajata indoita shi senvarte poza cum vrea mausu lu matale!? ie clar?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde eyewitness » Mie Apr 07, 2004 12:34 pm

cu bendicsu si culbutoru ai incercat?
eyewitness

Mesajde nocturna » Mie Apr 07, 2004 12:37 pm

file, iel le vede direct in explorer, cum le vad shi io shi cum presupun ca le vad shi cei ce ne privesc acuma. shi explorer nare obtziunea de care zici.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde paiacec » Mie Apr 07, 2004 12:38 pm

Regizore,sa shtii ca folosesc optiunea lu aiu,adica aia cu trasu monitorului pa dreapta!
SOD,incearca sa reglezi tachetzii,sau sa schimba garnitura de chiuloasa!Sigur nu o sa te plictiseshti!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde SOD » Mie Apr 07, 2004 12:39 pm

incercat. am curatzat si clacsonu, am complectat uleiu si-am schimbat niste furtoane pe-acolosha.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Mie Apr 07, 2004 12:41 pm

da ai incercat sa schimbi torpila cu totu? cica iei un kil de stalisnaia pe ia. ia vezi
eyewitness

Mesajde neatza » Mie Apr 07, 2004 12:43 pm

bai ce lene mie! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere! vreau la bere!
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde nae cinefil » Mie Apr 07, 2004 12:48 pm

bre uamini buni, incepu rasbunarea matinalului-prima parte! ce frumos shi cursiv nareiaza iel pe aberatzia shi kterinca...

ceilantz, nu io am facut pozele, ashea ca nu manjuratz! majoritatea e bine facute, thou(?!)

plec, da` revin brusc!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde SOD » Mie Apr 07, 2004 12:48 pm

uan : torpila nu-i de dat din simplu motiv ca nu s-a facut pe lume atata stalinscaia cat sa compenseze valoarea torpilei. care mai ie si alba

ciu : varianta lu insecta cracoasa nu-i rea deloc ca tachetzii cam bate da io nu stiu cum sa reglez tachetzii de aia las tacheztii asa cum ie ei.

sfri : io am zis ca neatza nu-i prost asa cum arata carcasa.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde cubu » Mie Apr 07, 2004 12:50 pm

'Mneata ba domnisoarelor si domnilor! M-am trezit si eu in sfarsit, cu volumul damigeanei egal cu dublul volumului normal al damigeanei si asta pentru ca azi noapte, un si-anume popalin, zis si marian jan, m-a corupt la niste buc. buceag de 2 l. Si cum mama m-a invatat de micca nu e politicossa refuzi, am trecut la fapte.

bassule, daca nu vii si prin Regie sapt viitoare, ma si anume supar pe tine.

SOaDe, incearca sa te iei cu mainile de cur si sa te arunci in sus...
indescifrabil
cubu

Mesajde eyewitness » Mie Apr 07, 2004 12:50 pm

basule io cand tzam sujerat sa merji cu 4 clase la beute stiam de ce , mai ales ca tu nu refuzi companii selecte. iote aici
Oribilul Mosh scrie:Am mai fost acolo ...dar numai sa beau. (prima oara cu bassplayer si Wild Rose)
eyewitness

Mesajde memetshot » Mie Apr 07, 2004 12:52 pm

ba io cred ca neatza vrea bere....are un mod fuarte suptil sa spuna asta
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde SOD » Mie Apr 07, 2004 12:55 pm

mimez fericirea
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde paiacec » Mie Apr 07, 2004 1:00 pm

SOD scrie:
tachetzii cam bate da io nu stiu cum sa reglez tachetzii
.

Bre ,fii atent cum se regleaza tachetzii: se ia un teu de zece,se da capacu de la tachetzi jos(vreo 12-13 shurube),apoi incepi sa traji cu manutze harnicutze de iei sa fezi daca au joc!(daca n-au joc,potzi sa le pui ceva muzica)Trecand peste asta,urmareshti functzionalitatea motorului(aprinderea)pa pistoane.Iei doo lere (2 shi 4 parca)shi le bji intre tachet si capul tijei,apoi incepi sa stranji ushurel.Ai terminat cu primul,faci o tura de vibrochen,il faci pa urmatoru,mai dai o tura de vibrochen,pana termini.Musai sa pui capacu inapoi,ca p-orma te faci tuci de ulei!...shi merge bombardina(sau cum ii zici tu,de mananca ulei!:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde memetshot » Mie Apr 07, 2004 1:00 pm

cu care mana?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde neatza » Mie Apr 07, 2004 1:01 pm

citatu din respectivu ie de mare angajament. eram curios sa citesc mai in detaliu cum a decurs povestea cu bautu cu bassplayer shi uaildroz.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde memetshot » Mie Apr 07, 2004 1:03 pm

ba ce zisa sapidaru acolo?
spaidare daca mai faci dastea sa stii catz povestesc si io cum scrie un programator serios un programel care sa zica "hiello world" (niatza nu stie)
memetshot

Mesajde eyewitness » Mie Apr 07, 2004 1:07 pm

spidere, ia bre doo nurofene sun algocalmin si fa o frectie la tample cu apa cu putina menta
eyewitness

Mesajde nocturna » Mie Apr 07, 2004 1:09 pm

inutil, ie pierdut.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde paiacec » Mie Apr 07, 2004 1:10 pm

Cine ma gaseshte ii dau o bere:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde basstard » Mie Apr 07, 2004 1:12 pm

eyewitness scrie:basule io cand tzam sujerat sa merji cu 4 clase la beute stiam de ce , mai ales ca tu nu refuzi companii selecte. iote aici

1. Atunci nu mi-am ales eu compania respectiva (eu am mers acolo sa ma intalnesc cu matinalu)
2.Compania wild Rosei nu imi displace deloc, dimpotriva.
3.Cu Moshu n-am nimic (nici de rau nici de bine), nu prea avem subiecte comune de discutzii.
4. Pentru o perioada foarte scurta si daca mai e lume in jur nu refuz compania aproape nimanui.

Trebile au stat asa (asta se intampla prin Decembrie 2003):
M-am intalnit cu mai multi in Backstage (am mers si eu la o intrunire forumistica)
Dupa aia am plecat (insotit de Piper) in Gara Lipscani sa ma intalnesc cu matinalu sa schimbam oaresceva muzichii. Dupa aia au venit in Gara Lipscani SODy, Alin si cu Wild Rose si ne-am apuca de beute. Dupa aia Moshu l-a sunat pe SODy si s-au intzeles de a venit si el cu Eufrosin (parca).
Deci io am mers sa beau si sa schimb muzichii in gara Lipscani cu matinalu, nu cu Moshu, el a aparut dupa aia.

Deci aiule, retragetz cuvintele ;n
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde SOD » Mie Apr 07, 2004 1:16 pm

altu lovit la cerebel. ba cracosule, tu chiar crezi c-o sa fac io toate alea? pai nu mai bine beau o bere?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde paiacec » Mie Apr 07, 2004 1:18 pm

Chiar nu cred bre SOD,ca n-ai lere:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde gaga » Mie Apr 07, 2004 1:18 pm

ios aici, buna ziua sau ce vretz voi

1. mie imi merje netu ca un cur de paianjen (cu ala creca gandit cand a zis cum se regleaza tachetzii)

2. pastrez tzava de la net pt rebusu de la 3

3. nu am umoru la mine, ori sa ratacit ori sa pierdut, nu stiu inca

sfkh: bassule, si tu cu piper mah? ;D
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde eyewitness » Mie Apr 07, 2004 1:20 pm

basule io glumeam bre ce le pui pe tuate la suflet au ti-ai lasat umoru ca semn de carte?

jtiu tuata povestea cu seara aia dea fir a par asa ca merji in tihna pe unde ai trebi
eyewitness

Mesajde SOD » Mie Apr 07, 2004 1:21 pm

smantanoaso, ie de bine sau ie de rau?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde memetshot » Mie Apr 07, 2004 1:22 pm

ba tuate ca tuate da io cred ca o sa ma retrag de pe ceme ca asa nu se mai poate...
deci:
1. intai si intai incercam sa ma fofilez si io sa vad daca pot sa-i sparg monitoru lu sefu (stiti voi, chestia cu actili). la care astia ma intreaba daca am limbrici
2. porma citesc operele vuastre depe aberatii si scobitori, ma apuca rasu...sefu (cu actele) imi zice ca adica io in loc sa muncesc ma rad pe net? dasta am virusi si alti viermi
3. incercand sa inteleg ce pana de paiajen beat scrie baiatu ala acolo m-a luat o durere de neuron comparabila numa cu lenea mea
si ca totu sa fie incantator, incercand sa vaz si io pozele lu naie am intors monitoru incat colejii mei cred acu ca fac chestia asta ca sa mai agit un pic apele internetului sa navighez mai repede...

poola mea, in stilu asta or ma interneaza ori ma da afara.
memetshot

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare