C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
iejti dusa bre azi. puneti o compresa cu burov pe frunte. basu ie altu bre ala de zici matale cocheteaza cu tobele nu cu basu
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
zoso, The Spider, dark_soul, SOD*, eyewitness*, bassplayer, neatza
bah, mesaju ala cu poza lu ala s-a sters. e prea aiurea
bah, mesaju ala cu poza lu ala s-a sters. e prea aiurea
some people deserve to die
-

vali - Mesaje: 5729
danone scrie:Acest subiect este vizionat in acest moment de : 8 (8 membri si 0 vizitatori)
danone*, The Spider, zoso+, nae cinefil, neatza, Portnoy, bassplayer
shi de la stanga la dreapta, shi invers, tot 7 (shapte) mia dat.
-

neatza - Mesaje: 5820
iar sanceput sa se stearga mesaje. ofofof, ca bine facea gigi de le numerota.
hgdjhdkhfk : iar a intrat suflet negru ala de vrea sa se imbrace in rocker. o mai fi costume de rocker la unirii ?
hgdjhdkhfk : iar a intrat suflet negru ala de vrea sa se imbrace in rocker. o mai fi costume de rocker la unirii ?
-

SOD - Mesaje: 6035
io incep sa ma pregatesc sa ma duc spre cashi, ca vaz ca incepe sa dispara posturi shi-ncet, incet incepe shi dispare shi iuzeri, fie iei ozenei au ba, ashea ca devine periculos!
deci papa!
amu vaz ca ne-a bagat moldovenii o boaba! nea janeeeeee! trezeshte-i bre!
deci papa!
amu vaz ca ne-a bagat moldovenii o boaba! nea janeeeeee! trezeshte-i bre!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
de ce bre? adica chiar ie bataie de joc? plus de asta ca io chiar ma rasesem la ce-am scris acolosha.
smantanoaso, io imi permit sa-tzi dau o sugestie cum ca cand ai timpu necesar sa intri pe prima pagina la cm si sa upgradezi pe membri.
smantanoaso, io imi permit sa-tzi dau o sugestie cum ca cand ai timpu necesar sa intri pe prima pagina la cm si sa upgradezi pe membri.
-

ie garla corcoduse la unirii, tomna ce miam luat ieri neshte tanganezi cu bretelute a la fredi mercuri.
-

bre, da paturi cu slayer, fetze de masa cu sepultura, prosoape cu motorhead sau ciorapi cu canibal corpse nu se mai gaseshte? ca la uniri acolo unte zici matale, navea decat preshuri cu tzapinarii, da era gata uzate.
-

bah netu az ie contra mea. sau voi totz.
vali, momental omu' a promis ca o sa fie cuminte
da potz sa iti incerci mana cu unu neve cu ce tiam zis io az pe PM si ai zis ca nu se puate, sa vedem daca se puate.
da mah, az is cu nervii :p
vali, momental omu' a promis ca o sa fie cuminte
da potz sa iti incerci mana cu unu neve cu ce tiam zis io az pe PM si ai zis ca nu se puate, sa vedem daca se puate.
da mah, az is cu nervii :p
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
spaidare, iesti ori pe dilei ori ai montat gresit tachetii
-

bre, va doresc un fericit haipa!
mam dus unte are stomacu meu treaba.
awoidgf: daca intreaba shakti de mine, sai spunetz sa ma ajtebte ca ma intorc dintrun moment intraltu.
mam dus unte are stomacu meu treaba.
awoidgf: daca intreaba shakti de mine, sai spunetz sa ma ajtebte ca ma intorc dintrun moment intraltu.
-

bre ,da da cuacavetele neshte gherle in rebusu ala de te crucesti nenica . io cred ca iel dezleaga rebusu de ieri acu alfel numi esplic de unde le scuate
-

Am plecat si eu, ca tre sa bag la matz. Mai va stresez maine cu reclama.
Si nu uitati: http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=249367#post249367
Aloha!
Si nu uitati: http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=249367#post249367
Aloha!
indescifrabil
-

cubu - Mesaje: 6237
io am evoluat bre sunt randunoi acu si astept sa se faca ora fatala cand imi voi muta hoitu de pe scaunu asta sil voi depozita pe canapeaua deacasa
-

si uiteasha a plecat si caftitoru de darabane.
uf, ca mult mai ie pana vineri.
vdhfcjagjfvcjdwfhkwhkebachfwgcerghihvjsvijknvcehcjqehfg3njvheiqf udjsnduaeifoFIWEFHIENWJVWURGNJXZibcNhiohiohiebgioevdospfjoewiovgj : io cam plec spre casa. va pup dulce pe gingii.
uf, ca mult mai ie pana vineri.
vdhfcjagjfvcjdwfhkwhkebachfwgcerghihvjsvijknvcehcjqehfg3njvheiqf udjsnduaeifoFIWEFHIENWJVWURGNJXZibcNhiohiohiebgioevdospfjoewiovgj : io cam plec spre casa. va pup dulce pe gingii.
-

da da cuacavetele neshte gherle in rebusu ala de te crucesti nenica
ba io sunt pe dilei rau de tot....de la post ie ma. adica neuronu meu e plecat din post si io am ramas singur pacilea.
v-am zis ca azi ma mai duc la un interviu? io cred ca o sa fac un sport din asta...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
nasualo, in principal SODy a scris acolo unde zici mneata cum ca vdhfcjagjfvcjdwfhkwhkebachfwgcerghihvjsvijknvcehcj qehfg3njvheiqf udjsnduaeifoFIWEFHIENWJVWURGNJXZibcNhiohiohiebgioe vdospfjoewiovgj. verifica ambele chestii citindu-le cu voce tare. hai, sa te aud.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
tu cu cine tzii mah, cu ursu? vrei sa rup fo doo trei pajini de la viituarea carte pe care o sa o citeshti tu cu mine la blibioteca si sa te bat cu iele peste mana pana tzio ru-p si ii inlocuiesc buricu lu sod cu un deget de-al tau ca sa nui mai cada curu.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
deci a doua fraza din expunerea de mai sus nu ie intrebare, da? ca io stiu ca cand ie o intrebare la sfarsitul intrebarii se pune semnul intrebarii.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117