MTV Romania

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

MTV Romania

Mesajde pisik » Joi Feb 21, 2002 1:50 pm

Chiar credeti ca are vreo sansa de reusita in Romania? Le-as scrie o scrisoare sa isi pastreze banii in siguranta si sa nu vina cu ei aici...vor pierde tot inainte sa isi dea seama pe ce.
pisik
Junior Member

Re: MTV Romania

Mesajde vladonne » Joi Feb 21, 2002 1:59 pm

[quote]Initial trimis de pisik
[B]Chiar credeti ca are vreo sansa de reusita in Romania? Le-as scrie o scrisoare sa isi pastreze banii in siguranta si sa nu vina cu ei aici...vor pierde tot inainte sa isi dea seama pe ce.

Ca sa lamurim shi sa incheiem subiectul asta - Atomicul, ca shi MCM-ul, shi la fel cum o sa fie shi MTV sunt in sistem de franciza. Daca shti ce inseamna . Diferentza este ca in cazul MTV franciza a fost cumparata, ceea ce schimba foarte mult datele problemei. Am zis-o shi in postu' ala cu semn de intrebare....Fuga la dictzionar shi vezi ce e franciza.
Same shit, diffrent day...
vladonne
Junior Member

Re: Re: MTV Romania

Mesajde pisik » Joi Feb 21, 2002 2:06 pm

Initial trimis de vladonne
Initial trimis de pisik
[B]Chiar credeti ca are vreo sansa de reusita in Romania? Le-as scrie o scrisoare sa isi pastreze banii in siguranta si sa nu vina cu ei aici...vor pierde tot inainte sa isi dea seama pe ce.

Ca sa lamurim shi sa incheiem subiectul asta - Atomicul, ca shi MCM-ul, shi la fel cum o sa fie shi MTV sunt in sistem de franciza. Daca shti ce inseamna . Diferentza este ca in cazul MTV franciza a fost cumparata, ceea ce schimba foarte mult datele problemei. Am zis-o shi in postu' ala cu semn de intrebare....Fuga la dictzionar shi vezi ce e franciza.

Stiu ce e franciza, e ca la MC DOnald's. Inseamna ca MTV isi imprumuta doar numele iar fraierii care vor face MTV vor pierde ce au de pierdut. iar zvonul din targ este ca nu sunt departe de lumea televiziunilor muzicale pentru ca tocmai au ingropat una...
pisik
Junior Member

Re: Re: Re: MTV Romania

Mesajde vladonne » Joi Feb 21, 2002 2:09 pm

[quote]Initial trimis de pisik
[B]

Stiu ce e franciza, e ca la MC DOnald's. Inseamna ca MTV isi imprumuta doar numele iar fraierii care vor face MTV vor pierde ce au de pierdut. iar zvonul din targ este ca nu sunt departe de lumea televiziunilor muzicale pentru ca tocmai au ingropat una...

Shi daca itzi zic ca au shi cumparat franciza asta , la ce te gandeshti ?
Same shit, diffrent day...
vladonne
Junior Member

lol

Mesajde n3aGabitz » Joi Feb 21, 2002 7:38 pm

e bine ca dezbateti problema....ca "barfitzi" asa cum este si titlul forumului.....da eu zic sa dormitzi la loc....si asa ma asteptam la un post de genul asta cat de curand....stau si ma intreb ce va face sa postati ce postati cate odata! aveti asa o mancarime ca altfel nu imi explic...da stii ce....e bine ca postati zau asa....altfel ar fii prea pliktisitor pe aici!

bafta!
n3aGabitz
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii