Cumparati albumu'

Forumul asociat fanclubului Parazitzii

Cumparati albumu'

Mesajde Bengosso 4ever » Mie Apr 07, 2004 11:05 am

Ma adresez acum fanilor Parazitii: am pute sa facem toti un gest frumos pt. Ombladon, sa cumparam albumul.cati dintre voi incurajeaza pirateria si de ce?Nu ar fi frumos sa te dai mare fan si sa-ti faci copii dupa cd-uri, parerea mea, la urma urmei, artistu' ce castiga?Astept parerile voastre.
Bengosso 4ever
Junior Member

Mesajde Drkev » Mie Apr 07, 2004 3:24 pm

Bengosso 4ever scrie:Ma adresez acum fanilor Parazitii: am pute sa facem toti un gest frumos pt. Ombladon, sa cumparam albumul.cati dintre voi incurajeaza pirateria si de ce?Nu ar fi frumos sa te dai mare fan si sa-ti faci copii dupa cd-uri, parerea mea, la urma urmei, artistu' ce castiga?Astept parerile voastre.

Asa e!
Dar am cautat de vreo 3 zile albumu pe la SonyMegaStore [i-am stresat pe aia] si nu l-am gasit
Azi l-am luat de pe DC++ dar pe seara ma duc sa-l iau din Unirea[k am auzit k il baga azi] ...si astea nu sunt vorbe in vant...Respect tot ce iese de calitate si implicit cumpar albume si compilatii din Hip-Hop, Rap ...cum a fost si Sabotaju, Cheloo etc....[pentru k daca stai sa te gandesti nu e o cheltuiala mare avand in vedere k albumele ies odata la.....]
Viata-i frumoasa in ritm de Hip-Hop
Drkev
Junior Member

Mesajde Drkev » Mie Apr 07, 2004 8:37 pm

Sunt mandrul posesor al unui album original OMBLADON >>>>Tare rau!!!
Drkev
Junior Member

Mesajde ToX » Joi Apr 08, 2004 9:47 am

bought it yesterday, oficial, de la Diverta din Mall :> Am fugit de la munca ca sa-l iau shi acu disper pietonii k il ascult in masina :) E misto rau de tot, si m-a surprins ca Ombladon are o melodie cu Uzzi. Chiar nu ma asteptam.

Si referitor la "femeile" care asculta Parazitii sau nu uitati-va aici: (azi dim, 8 apr 2004, 10:30)

<ToX> ai luat albumu lu ombladon ?
<ToX> :)
<sk8r_grl> nu!
<sk8r_grl> ii urasc pe drogatii aia!!!
<ToX> lol
<ToX> de ce ?
<ToX> mie imi plac :)
ToX
Junior Member

Mesajde Drkev » Joi Apr 08, 2004 11:22 am

Piesa facuta cu uzzi a raspuns la multe intrebari puse in legatura cu trupele Hip-Hop...
Albumul e genial!!!! mai ales cu pamblica aia neagra pe coltul cd-ului
Drkev
Junior Member

korect

Mesajde sadox » Dum Apr 11, 2004 11:04 pm

Mi se pare o atitudine shi o parere destul de justa daca te consideri un real fan al unui artist sau a unei trupe sa-i kumperi albumu in original atat timp kat ai de unde ai ku ce shi ai okazia pentru ca altfel ar insemna sa dai ku picioru' in toata munka lui care a depus-o in respectivooh material muzikal shi ar fi un gest patetik de kkt sa faci astah.PACE!
Singur cu mine
sadox
Junior Member

Mesajde griFFo » Lun Apr 12, 2004 4:04 pm

Bengosso 4ever scrie:Ma adresez acum fanilor Parazitii: am pute sa facem toti un gest frumos pt. Ombladon, sa cumparam albumul.cati dintre voi incurajeaza pirateria si de ce?Nu ar fi frumos sa te dai mare fan si sa-ti faci copii dupa cd-uri, parerea mea, la urma urmei, artistu' ce castiga?Astept parerile voastre.

griFFo AI DREPTATE!!!!Din prima zi in care a aparut,aici,in Ploiesti,mi l-am cumparat.Imi bag p*** in ei de pirateristi si manelisti.... :M
Shi oricum Condoleante e bton! :-:

SHI SA O TINA TOT ASHA! BYE-BYE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
griFFo
Junior Member

Mesajde adalexandru » Lun Apr 12, 2004 7:22 pm

pt ce care vor sa dea albumu jos d p net..

http://www.condoleante2004.as.ro/
adalexandru
Junior Member

Mesajde stormro » Mie Apr 14, 2004 3:15 am

Da super tare good job...clar the best of the best!
stormro
Junior Member

Mesajde $carRFac3 » Sâm Mai 15, 2004 4:27 am

io-s deacord cu un lucru...restu nu prea ma intereseaza...oricum albumele le am toate original...cum spuneam.....MUIE PT MANELISTI...SI TOTI ROMANII ASTIA TZARANIZATZI
What Da F**k
$carRFac3
Junior Member

Mesajde Dorinescu » Sâm Mai 15, 2004 11:27 am

lucru prost a facut Ceausescu asta...a adus tzaranii de la tzara....la orashe...in fine....io am luat albumu acu vro 3 saptamani...cand a aparut...si e alta bucurie cand e original...decat scris pe vr`un blank...facut din mp3-uri...
Dorinescu
Junior Member

Înapoi la Parazitzii