Ce filme ati mai vazut ?

sub lumina lanternei magice

Film ieri...

Mesajde Aurolacul » Mar Apr 06, 2004 5:53 pm

Buffalo Soldiers: Film cu Joaquin Phoenix, Anna Paquin shi Ed Harris. Film foarte bun, despre adevarata armata americana in actiune, la caderea zidului de la Berlin. Foarte bine jucat de Joaquin, shi povestea are un mesaj foarte puternic. Bravo: 7.9/10

Morala filmului: "Nu conduce un tank cand esti drogat", sau cel putin una dintre morale.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Vazut...

Mesajde Aurolacul » Mie Apr 07, 2004 7:44 pm

Azi am avut placerea, sau displacerea ca sa vad filmul Texas Chainsaw Massacre: Un film destul de slab, nici nu pot sa zic ca e foarte infricosator, dar e destul de stupid. Nu cred ca evenimentele s-au intamplat exact cum era in film, directorul a schimbat multe lucruri. Ce m-a enervat cel mai tare a fost drujba lu ala killeru' care taia printr-o masina de parca era hartie. Singurele faze bune au fost cateva cu violentza. Ii dau 3.9/10
Aurolacul
Junior Member

Mesajde aspyrin » Mie Apr 07, 2004 8:11 pm

Love Actually - comedioara tipica pentru Hugh Grant, de savurat sambata seara. Desi individul nu mi se pare un prim ministru prea credibil (dar macar e simpatic). Multe personaje si toate indragostite :) . 7/10
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Apr 08, 2004 2:40 pm

Filantropica . 7/10
Interesanta ideea filmului, dar cred ca e un film supra-evaluat. Pentru cinematografia romana este bun, dar daca provenea dintr-o alta tzara nu cred ca mai era atat de laudat. Pepe am crezut ca e Nelu Ploiesteanu. Abia cand m-am uitat pe imdb la cast...am realizat ca defapt era Gheorghe Dinica.
Oricum..Nelu Ploiesteanu apare pe soundtrack. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Ieri...

Mesajde Aurolacul » Joi Apr 08, 2004 4:40 pm

Am vazut Master and Commander: The Far Side Of The World: un film cu Russel Crowe. Dupa atata publicitate facuta la acest film, ma asteptam sa fie bun, dar nu mi-a placut asa de mult. Fazele cu razboi au fost chiar nasoale de tot shi cam "trase de par". Ce sa zic:4.8/10
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Apr 08, 2004 8:59 pm

Aurolace, dar cum draq ai dat alea 80 sutimi ? de ce nu e 5/10 ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Pei...

Mesajde Aurolacul » Joi Apr 08, 2004 11:02 pm

Ca sa ii dau 5/10, inseamna ca filmul sa fie mediocru. Mie mi s-a parut un pic sub mediocritate, dar nici chiar rau sa zicem, deci i-am dat 4.8/10. Ratez shi eu cum fac aia de pe imdb.
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Apr 08, 2004 11:06 pm

Da. mah...dar pe imdb este o medie artimentica...si d'aia da cu cifre dupa virgula. Pe cand tu ? Cum trebuia sa fie filmu sa i fi dat 4,7 si cum sa-i fi dat 4,9 ?

Mie mi-a placut Master & Commander. I-am dat un 7 pentru frumoasele scene de lupta.
Oribilul Mosh
Junior Member

Oribil da Fain...

Mesajde Aurolacul » Sâm Apr 10, 2004 1:16 pm

Tocmai am vazut aseara Audition(2000), un film de Miike Takashi. Ce sa spun, incepe ca orice film normal, cu un tata care isi pierde nevasta, shi degenereaza intr-un chiller, de calitate, cu suspans, scene ingrozitoare de spaima(nu am dormit bine aseara), shi de violentza. Dar fatza de un film Hollywoodian de groaza care iti arata orori ca sa fie cat mai extrem shi sa faca publicitate, Audition iti arata orori reale, care ajuta la crearea povestei, shi la effectul care filmul il are asupra telespectatorului. Film-ul este genial, dar prea oribil ca sa fie vizionat o a doua oara, totusi ii dau: 8/10
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Black Eyes » Lun Apr 12, 2004 3:21 am

Hmmz...
Am vazut de curand filmul The Ring si sincera sa fiu, am ramas cam traumatizata....Ma rog, m-am apucat sa ma uit la el cand eram si singura acasa, si m-a cam bagat in sperieti acest film, desi trebuie sa recunosc ca mi-a placut la nebunie, pentru ca nu nu e un horror banal, ci dimpotriva este super bine realizat, si se bazeaza pe un scenariu bine structurat.
[font=Times New Roman]No one knows what it's like to be the bad man , to be the sad man , behind black eyes[/font]
Black Eyes
Junior Member

Mesajde adirlz » Lun Apr 12, 2004 4:25 am

Deci... The Ring e un film beton, daca baga groaza in cei de 14 ani!!! :D:D:D
adirlz
Junior Member

Ichi...

Mesajde Aurolacul » Lun Apr 12, 2004 1:35 pm

Am vazut ieri Ichi The Killer. Film destul de bun, dar foarte violent. Alt film de faimosul director: Takashi Miike, care pune impreuna violentza, sexul shi razboaiele intre gangurile yakuza. Cel mai interesant e ca desi ffilm-ul este foarte violent, shi la unele momente chiar desgustator, violentza este pusa pe ecran ca sa razi, nu ca sa te socheze profund. Asta e mai rau. Caci deja glorifica violentza(ca Pulp Fiction). Foarte fain filmul, not for the faint hearted. Ce sa zic ii dau: 7/10.

PS. Daca nu va plac ace, va sfatuiesc sa nu vedetzi filmul.
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Black Eyes » Lun Apr 12, 2004 4:12 pm

Adirlz...
e posibil, cel putin pe mine m-a cam inspaimantat, dar oricum mi-a placut. :D
[font=Times New Roman]No one knows what it's like to be the bad man , to be the sad man , behind black eyes[/font]
Black Eyes
Junior Member

Mesajde vali » Mar Apr 13, 2004 7:55 am

2001 - attila the hun - un film bunicel, care se concentreaza mai mult pe trairile personajelor, decat pe adevarul istoric. din pacate, regizorul nu este prea inspirat, unele cadre sunt intinse aiurea...Tipul care joaca rolul lui attila e promitator, iar powers boothe e excelent ca intotdeauna.

1997 - two can play that game - o comedie savuroasa, vivica fox rulz

1997 - boogie nights - probabil daca ar fi fost alti actori in locul lui wahlberg si moore, filmul mi-ar mfi placut mai mult, dar unu are moaca de pumni, iar celalalt e sters si urat.

1994 - ed wood - tim burton si johnny depp fac o echipa buna. si in edward scissors-hands si aici. sarah jessica parker sux ca de obicei...

2003 - cheaper by the dozen - una din comediile de duzina ale lui steve martin...

2003 - the haunted mansion - film de duzina. nici macar murphy nu il salveaza...

2003 - secondhand lions - un rol mic pt michael caine...osmet sux

2000 - reindeer games - in afara de gary sinise, care joaca superb, si de sanii charlizei theron (care s-a dezbracat degeaba :( ), filmul nu are nimic interesant, si la un moment dat devine plictisitor...eu unul m-am saturat de tradarea tradarii tradatorului sau de femeia care se fute cu toti si apoi ii tradeaza...
some people deserve to die
vali

Mesajde nae cinefil » Mar Apr 13, 2004 8:12 am

Passion of Christ - shocant, nu din cauza fazelor asha zis dure, ci prin realismul care razbate din fiecare scena. Nu cred ca exista vreun dialog care sa nu fi fost in Biblie(SPOILER exceptzie intalnirea lui Isus cu diavolul din debutul filmului). Oricum, filmul nu sta atat in dialoguri cat in trairile personajelor(daca le pot numi asha) shi mimica lor. De mare exceptzie prezentarea raului de-a lungul filmului.
Oricum, cred ca la fiecare scena s-ar putea face comentarii kilometrice, tocmai zgarcenia dialogurilor shi implicit abundentza trairilor lasand loc de interpretari diverse.

In concluzie, mi-a placut!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Shinchin no Samurai...

Mesajde Aurolacul » Mar Apr 13, 2004 7:57 pm

Adica film-ul Seven Samurai de Akira Kurosawa. Film din 1954, dar jucat foarte bine, cu o poveste credibila shi scene de lupta credibile. Putin cam lung, de asta ii dau doar un 8/10.
Aurolacul
Junior Member

Mesajde nae cinefil » Mie Apr 14, 2004 8:52 am

Gothika-slabutz. Pana shi titlul mi s-a parut ales aleator. Interesanta melodia celor de la Limp Bizkit, totushi!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde paiacec » Mie Apr 14, 2004 11:35 am

Vazut shi io Underworld ,care m-a facut sa rad de vreo cateva ori,plus The core (nu shtiu daca e scris bine),care chiar mi-a placut.Interesanta ideea!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde vali » Mie Apr 14, 2004 1:03 pm

Edward Scissorhands - dupa cum spuneam, burton si depp fac o echipa buna.

Barbershop 2 - Back in Business - mistocutz
vali

Mesajde aspyrin » Mie Apr 14, 2004 1:12 pm

paiacec scrie:The core (nu shtiu daca e scris bine),care chiar mi-a placut.Interesanta ideea!

Ce idee? n-ai auzit de Jules Verne? E un nene care a scis o carte cu fix aceesi tema acum mai bine de 100 de ani.

Ringu - varianta japoneza si ORIGINALA, de la The Ring filmul-cult al adolescentilor de azi. Mie mi s-a parut mult mai bine facut si cu un scenariu mai inchegat. Varianta america e mult prea plina de simboluri...
Regizorul care a facut Ringu (mai exista si Ringu 2 si Ringu 0 - pe care tb sa le vad zilele astea), a semnat regia de la Dark Water, care bineinteles, va avea parte si de o varianta americana...

Ce oameni si amricanii astia. Decat sa subtitreze filmele, mai bine fac unele la fel, dar cu actorii lor. sunt zeci de exemple in sensul asta... s-ar putea face chiar si un topic despre asa ceva
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde paiacec » Mie Apr 14, 2004 3:13 pm

Nu e bre neaMihaie asha!In cartea lui Jules Verne era vorba de cu totul shi cu totul altceva!Era vorba de o lume subpamanteana,care in nici un caz nu trebea salvata,pe cand in the core e vorba despre salvarea pamantului,deci nici neam de lumi in interiorul pamantului!Faci confuzie!Trebuie sa recunosc ca shi eu m-am gandit prima data la varianta asta,dar mi-am dat seama ca n-are a face una cu alta!
Shi ca sa nu fiu total offtopic,spun ca am vazut shi Mumia se intoarce(cam tarziu,shtiu),la care m-am amuzat copios!
P.S. - exista cumva un thread cu certuri la adresa filmelor?daca da, atunci rog moderatorul sa mute acest post pe threadul cu pricina!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde wwritza » Joi Apr 15, 2004 1:09 am

Bridget Jones's Diary (2001) - slabut dupa toata reclama care i s-a facut. Ma asteptam la ceva mai bun, dupa ce cateva luni numai CD cu melodiile din film am ascultat. Noroc cu Hugh Grant, ca daca nu era el nu rezistam sa vad tot filmul :lol: Iar tanti aia, Renee Zelw-nustiucum nu mi se pare foarte frumoasa cum se zice. Are o fata de mimoza miorlaita, cel putin in film. Dar, avand in vedere ca-i singurul film cu ea vazut pana acum, poate am sa-mi schimb parerea in timp...who knows!!!

Notting Hill (1999) in schimb mi-a placut asta :D tot cu Hugh Grant dar si cu Julia Roberts . Cu umor englezesc, un natarau simpatic,muzica buna, subiect mult mai interesant decat in Bridget....parerea mea!
Superba scena de inceput, cu Julia Roberts si muzica lui Charles Aznavour ; haioase discutiile despre fundul lui Mel Gibson.
O alta scean frumoasa este cand Hugh Grant se plimba pe strada iar anotimpurile se schimba in timp ce se aude "Ain't No Sunshine When She's Gone" .
Sau cand cei doi, Julia si Hugh sunt in parc noaptea, se aseaza pe banca si incepe "When You Say Nothing At All" .
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde tre » Joi Apr 15, 2004 1:44 am

zilele trecute am vizionat un film de mare exceptie, de inalta arta cinematografica, postproductie si alte treburi d-astea. charlie's angels - full throttle el se numeste si este incendiar. :D

lasand la o parte mistoul, e acel gen de film pe care vrei sa-l vezi musai pe sistemu tau home theater cu subwoofer si tv cat mai mare posibil.
e usurel, bun de urmarit cu baietii la o bere, plus ca mie-mi place drew barrymore. imi place si cameron diaz cat de cat da-n filmu asta n-au prins-o bine din nici un unghi. soundtracku' e fain, am fost chiar placut surprins de prezenta unor melodii mai vechi.
nu cred ca-i cazu sa vorbesc de scenariu sau interpretare, in schimb voi vorbi un pic de efectele speciale/postproductie/whatever. s-ar parea ca 'matrix' a lansat o moda in materie de evitat gloante, pumni sau alte chestii ce circula rapid, in scenele de lupta fiind prezenta treaba asta. totusi aceste scene sunt destul de reusite, cu lovituri ca la carte, poate uneori prea ca la carte dar...na, charlie's angels. la celelalte scene de actiune estrema sunt ceva scapari, vezi faza cu motocicletele sau explozia masinii lu' drew.

de ce v-am stricat threadu cu comentarii despre un film ca asta? pai cineva trebuia s-o faca si p-asta, ca doar nu-i un film de categoria b ;).
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde Dany_S » Joi Apr 15, 2004 7:15 am

cel mai recent

la cinema - Hellboy - mi-a placut mult, si actorii, si povestea, nu e de Oscar, nu e un film care sa te faca sa gandesti profund, dar nu asta e scopul lui oricum, e un film pe tema "superhero" si in genul lui, e reusit

pe dvd - Cold creek mansion - doamne ce porcarie......stiam eu ca n-o sa-mi placa dar am zis sa incerc, actorii OK, povestea=0, subiectul= nimic original, total irealist in ceea ce priveste cum personajele evolueaza de-a lungul filmului
Dany_S
Junior Member

Mesajde Crazy Babe » Joi Apr 15, 2004 5:44 pm

am vazut si eu in sfarsit run away jury ca abia acuama a aparut pe dvd aici in sua si mi-a placut mult.

walking tall cu the rock superr film merita vazut.. the rock rulz:)

gothika intradevar e o tampenie de film.. nici macar de groaza nu e... nota 4/10... ii dau patru ca-mi place cat de cat de halle berry...da-n rest noth...
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde Dany_S » Vin Apr 16, 2004 7:39 am

azi am inchiriat School of Rock - mi-a palcut filmul, nimic extraordinar, dar destul de haios , e vorba de un tip care e solist intr-o trupa rock si tot incearca sa obtina un contract serios, e dat afara din trupa si apoi se angajaza, ca profesor "inlocuitor" (substitute teacher) intr-o scoala privata foarte stricta pe numele prietenului cel mai bun care facea meseria asta, normal ca nu stia nimci ce sa faca , ca si prof, asa ca se apuca sa-i invete pe copii sa cante rock si face o formatie ca sa poata participa la un concurs Battle of the Bands, nu castiga ei premiul cel mare dar are happy endind pt ca toate lumea e incantata de cum au cantat, si el isi deschide o scoala de rock
Dany_S
Junior Member

Cu Cage...

Mesajde Aurolacul » Lun Apr 19, 2004 4:17 pm

Matchstick Men: Cu Nicholas Cage, un film foarte reusit, cu un sfarsit foarte neasteptat. Cage face un rol de milioane(ca de obicei). 9/10

Citade De Deus: Adica City Of God. Film despre cartierul din Rio De Janeiro unde politzia nu prea umbla. Actiunea se petrece in anii 60-70, cand organizatiile criminale, abia aparusera, de la amatori naivi la traficanti de droguri cu mitraliere. Este povestea unui tanar: Rocket, shi e vorba despre incercarile lui ca sa iasa din mediul lui, shi sa aiba o slujba ca orice om, shi sa nu trebuiasca sa jefuiasca shi sa omoare. Superb filmul. 9.5/10
Aurolacul
Junior Member

Mesajde nocturna » Mar Apr 20, 2004 12:23 pm

fiinca tot n-am unde sa postez...

High Fidelity - o comedie de 1 leu 50 despre compromis, asumarea responsabilitatzilor, angajamente, bla bla bla. John Cusack (care in rest ie destul de ok) aicea ie absolut insipid. Jack Black imbecil ca de obicei, nush ce gasesc unii amuzant la el. ce am retzinut io din film, care nu ma interesa da' totush am retzinut: Green Day au fost puternic influentzatzi de The Clash.

Empire - inc-o poveste din Bronx. Empire este titulatura unui drog. mesaj direct, film decent, Isabella Rossellini, La Columbiana, de nerecunoscut, un fel de nashu' in varianta feminina. :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Statul...

Mesajde Aurolacul » Mar Apr 20, 2004 1:15 pm

The 51st State: Cu Samuel L. Jackson shi Robert Carlyle. Un film destul de fainutz despre un traficant de droguri care vine in Liverpool ca sa isi vanda retzeta magica de droguri. Carlyle shi Jackson fac un duet fainutz. ii dau 6.5/10.
Aurolacul
Junior Member

Mesajde vali » Mie Apr 21, 2004 6:39 pm

love dont cost a thing (2003) comedie cu adolescenti, m-am uitat numai pentru ca tipa arata bine...
vali

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Film