C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde baixinho© » Vin Apr 09, 2004 10:36 am

nae cinefil scrie:danone (...) vezi ca ie virrag!

ce te face sa crezi ca poate sa faca diferenta intre q si g?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde gaga » Vin Apr 09, 2004 10:45 am

bah numa ma-i facetz sa ma rad ca az am trebi, nu pot sa stau numa de ras

naie, sstai sa vezi ca la cautarea cu g primu lucru ie:

FanClub Forum - Afiseaza Profil: virrag
... Afiseaza Profil: virrag. virrag. Registered User. Last Activity: Ieri 08:12. Offline. ... Cauta
toate mesajele scrise de virrag. Find all threads started by virrag. ...

si cica aia de la marketing sa gandit la faza cu iarba da a zis ca ie mai cul asha

curu gol? lol de lol de lol paianjene, numa la cur iti ie gandu, animalu a definit ieri curu si tu il sarbatoreshti az

baics, incerci sai tzii locu lu aiu? nutz iese finca pe tine nu te cunuashtem
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde baixinho© » Vin Apr 09, 2004 10:48 am

nasualo, ios inconcurabil (unde in cazu de fata cur=fund) si nu tin nimic.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde nae cinefil » Vin Apr 09, 2004 10:51 am

danone, io vazui deja alea pe gugal, unicele lincuri ie tot aicia! oricum, primu mea incercare a fost asta cu profilu, inainte de gugal!:) ...cre ca-s prea curios...
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde paiacec » Vin Apr 09, 2004 11:00 am

Vaaaai ce ma duare capuuuuuu!Am luat shi o aspirina daia salicilica shi ma duare mai rau!Bine a zis cine a zis ca de la bautura tzi se michoreaza creeru!Al meu se balabane de colocolo ca dobitocu
Pa unde o fi umbland animaloo?O fi facand vocalize pentru diseara sa cante prohodu?
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde nae cinefil » Vin Apr 09, 2004 11:02 am

bine bre paiacec, am prins ideea! zi-ne cum a fos asara in big mamu, ca vaz ca tot batz apropouri!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde paiacec » Vin Apr 09, 2004 11:11 am

Bre file,ce ie ala big mamu?Nu mai bine itzi povestesc despre culbutori?:D sau E.G.R.:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde gaga » Vin Apr 09, 2004 11:21 am

salut pe aceasta cale inca doi fraieri: stefan si portnoy

buna aia cu inconcurabil si inconfundabil, ie cam ca ciocanituarea cu ghionoiu, ie de rebus.

p.s. mai tinetz minte ca mai demult costas imi zicea ghionoaia? :D

tobare, ia povesteste tati de concert
gaga

Mesajde cubu » Vin Apr 09, 2004 11:24 am

Buna si anume dimineata, oameni! Las ca va zic eu cum a fost in Big Mamou. Omu cat traieste invata. Eu am mai invatat ceva. Daca ai trupa noua, sa-i spunem Nexus, de exemplu, si vrei sa te lansezi, pana reusesti (daca reusesti) te si anume astia in cur. Toti. Pana si la sunetisti tre sa la dai spaga sa-ti faca sunetu. Primele trei piese au sunat de tot bullshitu, la a patra s-a bulit un fir si au cantat fara chitara, abia dupa asta si-au revenit. Au dres-o un pic la sfarsit, au cantat din nou primele doua piese.

danonino, fusasi ma aseara sau nu fusasi? Te intalnii cu mine, ca eu nu ma intalnii cu tine...

whshwui: iaurtisima, daca noi e fraieri, tu ce dracu mai esti?
cubu

Mesajde nae cinefil » Vin Apr 09, 2004 11:28 am

unte-a venit tobaru? poi sa ne zica, ca pana mai eri batea toba pacilea ca ie nushce paranghelie in big mamu!

paiacecule, scuze mah, da` crezui ca ai fost shi tu, ca omu...
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde gaga » Vin Apr 09, 2004 11:34 am

hahaha portnoy, lol de lol, si io care chiar credeam ca te invartzi prin undergroundu' romanesc, pai asta e ceva normal mah, mare jmekerie.

si mai vezitz lungu carmei dpdv limbaj, k?

si nu, nu am ajuns ca am de alergat sau de dormit ca sa supravietzuiesc
gaga

Mesajde memetshot » Vin Apr 09, 2004 11:37 am

danone se face aici (mai ezapt in cartierul 23 august), dar cu tehnologia, retetele si ingredientele de baza de afara. incearca sa pui smantana danone in ciorba, daca se dizolva iti dau o bere, chiar daca nu meritzi.

dao bre (cu liniuta intre a si o) in barzauni de treaba. adica ce tzam facut io ca sa nu merit o bere? adica nu te fac io ca sa razi cand ie vorba de rebusache? ce bulanjoaica iejti. nici tu nu meriti o bere!!! (na ca tzam zis-o)
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde cubu » Vin Apr 09, 2004 11:38 am

dano, credeai prost. N-am nici karma si nici nu ma invart prin underground, eu merge cu tramvaiu sau cu taxiu. Bine ca n-ai venit. Rectific: bine ca n-ati venit.

adsfdsfd: si nici n-am trupa! si nici nu sunt tobar!
cubu

Mesajde nae cinefil » Vin Apr 09, 2004 11:39 am

bre, da` baixu nu-shi mai schimba semnatura? sau o lua de buna?!:)

leiter edit: deci am o mie de posturi, motiv de sarbatorire care din cauza de sarbatoare mai mare o sa-l sarbatoresc martz!(sunt incoHerent, da` ie de emotzie)
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde gaga » Vin Apr 09, 2004 11:51 am

ce are undergroundu cu tramvaiu? da la prefectura nu te'ci?

animale, poi zici de danone care ie o marca de tot borcu', merluciu vorbind.

naie, da ce semnatura are omosecsualu?
gaga

Mesajde baixinho© » Vin Apr 09, 2004 11:55 am

filule, o schimb la atata tinp dupa cat ai schinbat-o si tu cand am schinbat-o eo dupa ce ai schinbat-o tu. ce nutz comvine?
ANTI

baixinho©

Mesajde memetshot » Vin Apr 09, 2004 11:57 am

da n-am zis ni'ica de danone. io lactate nu cosum de obishei decat ursus si silva si becs pasteurizate...

bre cu alte cuvinte va urez ce s-o ura, Hristos va invia si sa nu uitati ca ie prilej de mare veselie si dasta sa avetz grija sa umflati matul...

PA
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde gaga » Vin Apr 09, 2004 12:00 pm

guzbai

bah faza cu conversatziile in semnaturi o faceam eo p'aci cand voi va jucatz cu putza in alte forumuri. varazelor
gaga

Mesajde baixinho© » Vin Apr 09, 2004 12:01 pm

cuacavete, vezi sa nu faci abuz din aia 3,750 kg de vin pe care ii mai ai. decat sa ti se faca rau, mai pastreaza si pentru Craciun si/sau reveilonu vietzii (c.n.). sorcum, mai e sarbatori pana la finele anului.
ANTI

baixinho©

Mesajde nae cinefil » Vin Apr 09, 2004 12:03 pm

bre, ashea, ca-mi adusei aminte ca ie un magazin pe la mine pin locatzie shi scria mare pe o vitrina Paste fainoase sh-au ras frumos neshte unii oase sh=a ramas Paste fain! e de vreo doi-trei ani faza shi dureaza inca!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde cubu » Vin Apr 09, 2004 12:05 pm

animale, sa pasti fericit numai otava din aia extra, fara E-uri. Multa bafta!

baicsule, cinefilu facu 1000 de posturi, nu-l bagi la lista?
cubu

Mesajde nae cinefil » Vin Apr 09, 2004 12:13 pm

estraordinar! http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=9052&goto=newpost
...cum zicea shi baixu...http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=9052&goto=newpost

icre de merluciu: ce lista? care lista? a cui lista? pentru ce lista? ce fel de lista?
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde baixinho© » Vin Apr 09, 2004 12:19 pm

foarte merluciu (adica pe foarte bune):
Portnoy, am o mare rugaminte la tine: sterge cel din urma post al tau de pe Caterinca zilei si incearca sa faci abstractie de unii useri. faptu ca ei inteleg anapoda si nu pot mai mult de un anumit nivel, nu inseamna ca trebuie sa te chinui sa le raspunzi.
parerea mea (c.b.)
ANTI

baixinho©

Mesajde nae cinefil » Vin Apr 09, 2004 12:21 pm

bre baixu, la fel de merluciu acuma: aia cu parerea mea ie copiraitu lu matale? ca io n-am jtiut shi gandindu-ma ca votcaroiu nu intra p-acilea am zis ca pot pt ca s-o folosesc, da` daca zici ca ie a lu matale, me-o schimb cat ai zice merluciu!
deci?
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde cubu » Vin Apr 09, 2004 12:22 pm

OK, baicsu.

Dar am descoperit America a treia oara! (a doua oara am descoperit-o mai devreme cand vorbeam cu danona). Poti sa scrii mesaje cu mai putin de 10 caractere daca bagi multe speisuri intre cuvinte, semne de puntuatie.

Uite ------> http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=251067#post251067
cubu

Mesajde nae cinefil » Vin Apr 09, 2004 12:24 pm

Portnoy doh! bravo! ia-tzi o bere amu!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde cubu » Vin Apr 09, 2004 12:25 pm

Io mi-s fiu de ardelean ma, pricep mai greu. *p
cubu

Mesajde gaga » Vin Apr 09, 2004 12:32 pm

tobare eshti pe dilei, aia cu spatziile iam demonstrato io lu 90 pe cemeu de mult! si mie lene sa raspund la pemeu da' ai inteles gresit, nam venit de ce crezi tu ca nam venit, am avut nejte trebi :)

ce mah iar loveshte botezatu de vortex? (rebus, 6 litere, prima ie t)
gaga

Mesajde cubu » Vin Apr 09, 2004 12:36 pm

Si acum tu ai inteles gresit, ca eu ti-am spus ca am inteles pana la urma ca am inteles gresit cand am inteles ca de aia n-ai venit, si ca acum am inteles ce ai vrut sa lasi sa se inteleaga. O Kappa?

Nu se pune, nu eram pe ceme atunci.
cubu

Mesajde nae cinefil » Vin Apr 09, 2004 12:39 pm

bre, nu ma icnoratz shi zicetzimi ce lista ie aia unte tre sa ma treaca baixu? sau se da ban la o mie de posturi?
sh-apropo de ban, tocma ce-am loat prima(shi ultima-fireshte!) de Pashti, deci ie bine!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare