Ombladon - Egali din nashtere !

ce-a fost pe Muzici o data

Ombladon - Egali din nashtere !

Mesajde rap_t_one » Sâm Mar 27, 2004 11:18 pm

Am impresia sau ce se vroia de ani de zile s-a atins ... !
Ombladon ... cu raku ... piesa excelenta ... clip extra tare !!! Ideea clipului e beton ! Atat ! dati shi voi cu parerea !! ( sa nu vad oagari cu d'alea : " poezie de strada era mai tare !!! " ca nu exista asha ceva !!! momentan mi se pare ca s-a atins un apogeu , pe undeva pe aici ... ! )
Din nou ATAT ! ;e :U i'm out !
error : signature could not be loaded !
rap_t_one
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Dum Mar 28, 2004 12:14 pm

Mie imi place clipul ... e tare de tot...
Insa ma deranjeaza faptul ca au folosit acelasi sample ca si Cedry2k - Terapie de soc... Suna mai bine instrumentalul lui Cedry2k.
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

da ie acelashi sample...

Mesajde EL_ConTe » Dum Mar 28, 2004 3:41 pm

Am remarcat shi eu ca e acelashi sample...dar nu lau luat unii de la altii ci e tema clasica, au preluato shi unii shi altii dintro opera clasica. Oricum sunt curios daca pe vreunul din cd-uri scrie sursa piesei...
EL_ConTe

ma

Mesajde Kombat » Lun Mar 29, 2004 8:49 am

au mai folosit vreo 5 formatii sample-ul ala si n-a murit nimeni...cand a aparut piesa lu cedryk n-a comentat nimeni ca au mai folosit-o si altii...acum care e faza?...e prea marfa..clipul este demential
ESTE HIP HOP
:)
Kombat
Junior Member

meserie

Mesajde FamilisT_M » Lun Mar 29, 2004 2:53 pm

Clipul e ceva cu totul nou pentru muzica romaneasca!Pula mea,e beton rau de tot,mi se pare chiar peste piesa ;h .Despre piesa ce sa zic,transmite un mesaj social puternic,ceva in genul BugMafia-``Romaneshte``.Ramane de vazut cum va fi albumul.
nu sunt halterofil sa va ridic moralu`
FamilisT_M
Junior Member

e bine de tot!

Mesajde zosteru » Lun Mar 29, 2004 9:59 pm

shi clipul shi piesa sunt bine rau!deocamdata nimic mai mult!
zosteru
Junior Member

Lol

Mesajde rap_t_one » Mar Mar 30, 2004 2:03 pm

Mesajul social e mult peste tot ce s-a dat pana acum ... romaneste are mesj social dar din nou graviteaza in jurl uni subiect cam fumat ... se shtie ...!
Atat pentru azi mai am afaceri de-ncheiat v-am pupat pe portofele programul sa terminat .... :)
rap_t_one
Junior Member

Mesajde cutuma© » Mar Mar 30, 2004 7:59 pm

Rupere.... Tare rau.......
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

wow

Mesajde gizzo » Mie Mar 31, 2004 9:57 am

Superb videoclipul...iese din toate "tiparele" unui videoclip hip-hop. Parca ar fi un clip Coldplay sau Massive Attack. Marfa rau.... Melodia nu e mare chestie...insa videclipul face toti banii...iar Raku e excelent. De'abia astept albumul.
gizzo
Junior Member

da...

Mesajde rap_t_one » Mie Mar 31, 2004 2:59 pm

depsre instrumental... piesele clasice fac parte din domeniul public daca au trecut 20 de ani ( asha shtiam) deci ... shi ce daca au folosit piesa mai multi :) alu cedry2k suna diferit.... ma rog ....!
si mafia a folosit linii melodice ( refacute de ei pe clapa ) in draci ... outro-u de pe casa e luat da nu mai shtiu de unde , 123 : basu e luat de la queen ... si atat am depistat eu ... sigur mai sunt cu gramada :yD
DEci cam atata
rap_t_one
Junior Member

Mesajde gutza36 » Mie Mar 31, 2004 4:17 pm

..excelent clipul! ..ambalajul vizual perfect pt mesajul textului! ..sunt profund impresionat!
\\Plus ca change, plus c`est la même chose ...
\\a.karr
gutza36
Junior Member

Mesajde cutuma© » Joi Apr 01, 2004 7:05 pm

ah, shi sa mai adaug o chestie....nu stiu ce draku a patzit raku, dar in videoclipul asta seamana leit cu Rica Neaga :)
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde AdevaRapper » Joi Apr 01, 2004 11:19 pm

Decret, a sosit momentul adevarului... DA, Neaga si Raku sunt una si aceeasi persoana!!!
K si Bivolaru si frate'sau!
Lasand gluma la o parte, morala ar fi ca reusitele lui Raku nu sunt anulate in prelungiri.
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde Raspopitu » Vin Apr 02, 2004 10:13 pm

Excelent....valabil si pt clip si pt melodie!
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
Raspopitu
Junior Member

cam tarziu zik dah....

Mesajde sadox » Dum Apr 04, 2004 12:45 am

Am vazut shi yo klipu shi fara indoiala este un klip destul de bun kare sparge barierele creatziei shi aratah cum ar trebui sa fie hh-ul la noi in tzara k sa fie bine.In rest ce sa mai zik respect pentru ombladon shi raku(pe care-l vand pah stikla in sfarshit:)).PACE!
Singur cu mine
sadox
Junior Member

Mesajde I`m With You » Mar Apr 06, 2004 5:46 pm

Versurile sunt super,imi place la nebunie piesa.
I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
I`m With You
Junior Member

Intre bare.

Mesajde EL_ConTe » Mar Apr 06, 2004 9:12 pm

Clipu ie belea belea, la fel shi asemanarea dintre neaga shi raku :P, dar intrebarea e voi ati gasit albumu in magazine? ca pe 5 trebuia sa iasa pe piatza ori io inca nu lam vazut pe nicaieri..? Da voi?
EL_ConTe

Mesajde sadox » Mie Apr 07, 2004 7:43 am

Yo am mers ieri prin piatza sa-mi iau tzoale shi l-am vazut deja pah tarabe la minunatul pretz de 180.000,insa in unele lokuri poate fi gasit shi la pretzu' de 150,160 sau kiar....130.000.Mi se pare destul dah belea coperta albumului cu poza lu ombladon transpusa in tablou:)),cred ca azi merg sa-l kumpar fara discutzie sa vad dac-o fii ceva de trakurile lui.Aah shi inka ceva:albumu are 19 trakuri din cate am vazut yo pe spatele carcasei cd-ului shi kam atat.....deokamdata.I'm out!PACE!
Singur cu mine
sadox
Junior Member

Mesajde I`m With You » Sâm Apr 10, 2004 4:48 pm

sadox,merci ca mi`ai zis,eu nu shtiam ca a aparut pe piatza.
de abia astept sa mi`l cumpar si eu,ca piesa lu` Ombladon cu Raku e super...!!
I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
I`m With You
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Sâm Apr 10, 2004 9:08 pm

Eu trecusem marti ultima oara prin magazine si nu era...
PS: Dak tot e vb de asemanari, ce ziceti de Dizzy(Morometzii) si numitul Raducanu Claudiu?
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde Wanted » Dum Apr 11, 2004 10:59 am

e super piesa ... si clipul... da` ce mi se pare mie cam exgerat...ca pune accentul prea mult pe e
Wanted
Junior Member

pt.adevarapper:)

Mesajde sadox » Dum Apr 11, 2004 9:46 pm

yo zik ca nu-i kazu la asemanare in situatzia data...sau....?(High mah ka-s pashtele:)).PACE intru totzi!:)

P.S. ma risk sa va zik de pe akuma pashte fericit cat mai e timp:)).
Singur cu mine
sadox
Junior Member

Mesajde chantonbabylon » Lun Apr 12, 2004 3:05 am

mdea...mama ei d treaba...
ce admir in mod cel mai profund este partea filmata numa cu raku...unghiurile sunt superbe, se uita foarte putine ori in camera si e asa misterios...plus gesticulatiile cu mainile au o importanta foarte mare...ador stilu in care a fost filmat el cantandusi strofa...
da si in general e tare..cam serios pt gusturile mele, dar daca imi place ctc nu poa sa numi place si seriozitatea prezentata d ombladon....

da tot sper sa fie macar 2-3 piese caterinca p album...
over and out..
chantonbabylon
Junior Member

Mesajde SKp » Mie Apr 21, 2004 7:34 pm

rap_t_one scrie:depsre instrumental... piesele clasice fac parte din domeniul public daca au trecut 20 de ani ( asha shtiam) deci ... shi ce daca au folosit piesa mai multi :) alu cedry2k suna diferit.... ma rog ....!
si mafia a folosit linii melodice ( refacute de ei pe clapa ) in draci ... outro-u de pe casa e luat da nu mai shtiu de unde , 123 : basu e luat de la queen ... si atat am depistat eu ... sigur mai sunt cu gramada :yD
DEci cam atata

Sunteti cam dusi !!Va intereseaza mai mult daca a luat sau nu de la altii decat daca va place sau nu. Ce sa mai vorbim piesa e dementiala , videoclipul e beton dar tot albumul per total e si mai tare. Daca ar face toti asa muzica...
SKp
Junior Member

lolz!! super albumu

Mesajde piticstyle » Joi Apr 22, 2004 9:51 pm

Azi am primit shi eu albumul ! super tare ... shi colaborarea cu RAku marehste unpic :)) polacerea mea fatza de CD! Super bun Raku ..shi piesa de pe Proiectu` Verde mega tare...talent..Oricum cu aceste albume am realizat k Pirateria sucks!! voi incerk sa evit a iau muzik de pe net shi alea alea ..ma refer la hh romnesc:) see`ya shi ... nik! lolz
piticstyle

Mesajde rap_t_one » Joi Apr 22, 2004 10:25 pm

Uitai ce voiam sa postez .... :) :-? a da ... nu e nimeni dus faceam doar o remarca ... !

Si piticule ... te ttrezisi cam tarziu ... mai aveam cateva cuvinte colorate de mahala ... dar nu vreau belele ... Pace
rap_t_one
Junior Member

lolz! :)

Mesajde piticstyle » Sâm Apr 24, 2004 7:29 pm

mane da K TARZIU !!dar las k e bine shi mai tarziu dekt niciodata shi e mult mai bine dekt sa ne certam ..ma refer la ce ai spus!cu adaugarea .....bla bla bla! see`ya shi nice site mane!
piticstyle

Înapoi la De pe muzica