Rock Chick scrie: n-am chef sa dau tuturor explicatii despre muzica pe care o ascult..
atunci nu le da, eu ti-am dat un sfat prietenesc, il accepti bine...nu, la fel de bine.
nu eshti primul care se ia de mine legat de muzica rock...
nu m-am legat de muzica rock pe care o asculti. treaba ta, nu ma importa. doar ca pozele pe care le-ai pus tu pe forum, d.p.m.d.v. denota un teribilism specific celor de varsta ta ce au dat de "culitatea" de a fi rocker. no offence, again.
da' la tine cum a fost schimbarea de la Andreea Balan la Guns'n Roses,etc....sau iti placeau amandoua la fel de mult shi inainte(cum e in cazul meu la Dimmu Borgir shi Britney Spears...)?
daca iti dau aceste explicatii, ti le dau ca sa ai un exemplu, si nu pentru ca m-as simti obligat. uite care e treaba: schimbarea s-a petrecut in timp in decursul a doi ani , perioada in care am avut norocul sa stau in preajma unor oameni care mi-au prezentat si alta alternativa. doar ca eu, din cate imi amintesc, spre deosebire de tine nu am incercat sa ies in evidenta prin ceea ce ascult, nu tin minte sa ma fi laudat in stanga si-n dreapta si acum sa nu zici ca tu nu o faci pentru ca s-a convins toata lumea de asta. o perioada am ascultat si eu linkin park combinat cu handeaua lu balan, dar in timp vei discerne si tu care-i diferenta dintre valoare si non-valoare. si acum mai ascult linkin park, primu album in deosebi, doar ca acum am in spate mult mai multe trupe/albume ascultate decat aveam acum, sa zicem, un an si ceva...
nu mai incerca sa te scuzi, caci stii tu cum e... cine se scuza se acuza. asculta orice ti se pare tie frumos, orice te multumeste si incearca sa-ti gasesti alte moduri de a iesi in evidenta, cu alte cuvinte fii asa cum simti tu , nu cum iti impune valu'.
si p.s.: eu am fost ca tine, dar tu nu ca mine :p