Comentarii impertinente la subiectul de interpretare
Moderator: anjin-san
comentarii impertinente
Afrodita...cantzi foarte bine...dar incearca si ceva in romana ! La engleza stai mai prost. Cu vocea le ai bine. Ar trebui sa ne intalnim sa ne faca Hades un film...cantand impreuna.
Cati ani ai ?
Cati ani ai ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
deci, afrodita, potential ai, doar ca trebuie sa iti lucrezi vocea. incearca niste lectii de canto si cauta-ti pe net tipuri de vocalize pe care sa le incerci. in plus, precum spunea si moshu, canta in romana caci cu engleza stai ceva mai prost. "all about loving you" o canti mai bine decat complicated. si inca un sfat: controleaza-ti vocea pe piept si nu pe gat pentru ca ai tendinta sa le dai fals (notele). imi place timbrul tau, e special, dar din nou...lucreaza-ti vocea ca e pacat. bafta! 

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
gabuba....hai sa inregistram si noi cate ceva...si sa atasam aici...sa ne auda toata lumea. eu dupa Paste o sa bag cateva piese cu mine. 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
da bah. adevarat graiesti. nici eu nu stiu. ca in YM nu ne trebuia inregistrare.
zoso, cu ce program putem sa ne inregistram ?
zoso, cu ce program putem sa ne inregistram ?
-
...
sa fim seriosi... daca avea un microfon mai bun iesea ceva calumea... cum a zis si moshu incearca si ceva in romana... cantzi mai bine complicated - avril lavigne... oricum multa bafta la case de discuri!!!(sa sti ca itzi trebuie)...
PacE
PacE
There is no save game in real life...
- Hades
mosh, cu cool edit 2000 ma, e mic programu si se ia usor de tot cu kazaa. faci mp3, da ramane sa vedem pe ce server le bagam :con:
tu ce melodie/melodii intentionezi a interpreta? eu ma gandeam la ceva staind ca mi-e usor si la ceva....in romana...hmmm nush, o manea?
nu, nu, nu 
tu ce melodie/melodii intentionezi a interpreta? eu ma gandeam la ceva staind ca mi-e usor si la ceva....in romana...hmmm nush, o manea?

- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
loooollz gabuba
)) nu m-am putut opri din ras vreo 5 minute:)) si pe mine ma chinuie talentul cateodata
)) am obiceiul sa cant in timp ce fac conferinte pe ym.... sper sa nu aveti oroarea sa ma auziti prea curand
)
cat despre sondaj am votat complicated .... piesa lui john bon jovi nu iti avantajeaza deloc vocal range-ul ...

cat despre sondaj am votat complicated .... piesa lui john bon jovi nu iti avantajeaza deloc vocal range-ul ...
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
adirlz scrie:aduce putin cu inceputul de la Rame(snap feat rukman):):):):):)
:hehe:
crazy, eu eram cu cineva cand am tras-o si eu cantam printre hohotele mele indusite si printre ale respectivei hohote isterice de ras :yD
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
-
dEpEchEmIND - Junior Member
misto gabuba... cand scoti cd-ul de debut promit ca mi-l cumpar
)

Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
gabubis,daca promiti tu ca inregistrezi niste melodii ca lumea,care sa-ti puna vocea in valoare,atunci n-o sa te mai ia nimeni peste picior.
desi nu garantez ca asa va fi.
desi nu garantez ca asa va fi.

- Catzelusha
de mine ce parere avetzi ?
-
Moshule "cu engleza stai mai prost:?? In ce sens? Pronuntarea?? Dac-ai sti "aventurile" mele cu limba engleza
) Anyway, am 16 ani jumate...
O sa incerc si ceva in romana, desi nu prea stiu ce cantec...vreo sugestie?
De mult timp vreau sa i-au niste lectii de fonetica, dar din pacate am avut alte pe cap...in orice caz, am inceput sa ma interesez...
I'm happy
) am crezut ca n-o sa va placa....
E ceva care ma baga in ceata totala...Am postat cantecele pe alte forumuri si toti au spus ca all about loving you suna bine, dar complicated e off tune si ma joc prea mult cu notele de sus....ascultand din nou si eu sunt de aceeasi parere....
Acum sunt la scoala, si nu pot sa vad videoclipul lu Moshu s-au sa-l ascult pe gabuba...
daca aprind speakerele voi primi niste priviri ciudate din jur
dar de abea astept s-ajung acasa....
A, si o mica marturisire....Aphrodite=Shori obez (actual Faded Existence)...(...hehe stiind comentariile moshului, mi-a fost frica sa postez cantecele cu nickul actual.....
) evil....double identity....
Dar nu-mi pasa acum

O sa incerc si ceva in romana, desi nu prea stiu ce cantec...vreo sugestie?
De mult timp vreau sa i-au niste lectii de fonetica, dar din pacate am avut alte pe cap...in orice caz, am inceput sa ma interesez...
I'm happy

E ceva care ma baga in ceata totala...Am postat cantecele pe alte forumuri si toti au spus ca all about loving you suna bine, dar complicated e off tune si ma joc prea mult cu notele de sus....ascultand din nou si eu sunt de aceeasi parere....
Acum sunt la scoala, si nu pot sa vad videoclipul lu Moshu s-au sa-l ascult pe gabuba...

A, si o mica marturisire....Aphrodite=Shori obez (actual Faded Existence)...(...hehe stiind comentariile moshului, mi-a fost frica sa postez cantecele cu nickul actual.....

"The distance grows
I'm sinking down
And what I lost, it can't be found
Although I try, can't find my way
I'm sinking down
-
Faded Existence - Junior Member
P.S....am facut inregistrarile cu sound recorder :lol:...dar voi incerca, cool edit...fiindca, (virgula) calitatea actuala e de kkt
"The distance grows
I'm sinking down
I'm sinking down
-
Faded Existence - Junior Member
mergi aici si downlodeaza un accelerator de download : http://www.speedbit.com/DAP7/DefaultT.asp?
mie imi merge foarte bine cu ala.
mie imi merge foarte bine cu ala.
-
la mine merge foarte bine ! il pot downloda !
-
hai mai ca eu am vorbit cat se poate de serios...
) mai pune inregistrari gabuba ca-mi plac
)

-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma