Originally posted by the radical
cool cool song![]()
Eu i l-am recomandat !

Moderator: Shaki
Originally posted by the radical
cool cool song![]()

Initial trimis de Aliosha
( coincidenta) Nu-mi vine sa cred radical ! Ieri am "tocit " albumul lui Beth Orton "Central reservation". Canta superb.
 da , am observat ca avem cam aceleashi gusturi in ce priveste muzica ( food too lol) . Cu Beth orton n-a decat 2 albums , central reservation si trailer park ; i like them both very much
Initial trimis de Oribilul Mosh
Eu i l-am recomandat !![]()
 tu tot te incadrezi la "the usual suspects" , eu cumpar cd-uri dupa care mor si apoi le fac cadou ! ok le fac cadou de placere celor care stiu ca aprecieze ; numai manelesux s-a ales cu Elend -Les Téní¨bres du Dehors  si cu Nick Cave - Murderer ballads si Ulver si probabil cu altele care nu-mi vin acum.Ce alte albume am mai facut cadou..? :con: .. a , da Coldplay , Mansun , Elbow ,Basement Jaxx ,Goldfrap si naiba mai stie ce altceva Midnight Oil too etc. nu-mi mai amintesc acum insa toate initial le-am cumparat pt mine ca-mi placeau si-mi plac si acuma .Asa ca tu cu recomandarea ieshi ieftin pana la urma 
. Im above u  :j 
Originally posted by the radicalda , am observat ca avem cam aceleashi gusturi in ce priveste muzica ( food too lol) . Cu Beth orton n-a decat 2 albums , central reservation si trailer park ; i like them both very much
apropo de Air ca ziceai de ei , m-am indragostit de ei cand am auzit "le soleil est pres de moi "; de atunci tot ascult .

Mie personal la ora actuala ,imi place Sarah Connor- From Sarah with love ! Cred ca am ascultat-o de 50 de ori in ultimele 10 ore !
Initial trimis de Rolf
Si mai e o varianta pe care ar trebui sa o asculti: Thin Lizzy.
Initial trimis de DANA
b0nechina, ia apasa pe link-ul de mai jos si vezi ce subiecte interesante gasesti, am senzatia ca o sa gasesti ce-ti place...

Originally posted by DANA
un forumist vechi si drag mie :j a zis ca ai ceva in capshor si meriti atras/a in gashca![]()
Bonechina..nu te lasa atrasa de Dana si gasca ei ! Vei sfarsi precum Keanu Reeves in The Devil's Advocate !
 Sau cu Pacino pe post de tata?
Initial trimis de DANA
b0nechina, nu interpreta, ma refeream la gashca celor care poarta discutii pe forum nu la altceva, stai linistita.

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator