Sinucidere

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Ce metoda de sinucidere alegetzi ?

prin impuscare
3
0%
spanzuratoare
1
0%
taierea venelor
1
0%
luat pastile (otravire)
7
0%
"hara-kiri"
1
0%
aruncare de pe bloc
1
0%
dat foc
1
0%
aruncat in fatza metroului /trenului
2
0%
curentare
1
0%
citind "Gardianul"
19226
100%

Voturi totale : 19244

Mesajde Nicholas_Alex » Vin Dec 12, 2003 1:04 pm

Uite un ghid misto, sa nu va mai chinuiti voi...:D
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde memetshot » Vin Dec 12, 2003 1:15 pm

bai necrofilule...ce incerci mai sa faci? acu o sa-i pui sa-ti trimita si poznele dupa ce-o fac?

edit leitar: acu vrei si schema la ci-am zis?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Nicholas_Alex » Vin Dec 12, 2003 1:33 pm

Pula mea, animaloo, nu inteleg nimic din ce ai scris tu acolo! :D
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Norbert » Sâm Dec 13, 2003 12:10 am

Animoloo !

Pe undeva ai dreptate tu, dar depinde in ce caz, daca unu bea detergent e bou ptr ca e o metoda idioata si cum zici tu se cheltuie bani desi asta nu conteaza ca si asa se da miliarde pe arme, ce mai conteaza asta dar ptoblema e ca tot el se chinuie ca scapa, daca ia ce trebuie nu mai se trezeste dar ptr asta trebuie sa il duca capul ca sa gaseasca metoda care sa-l scape de viata. Ca sufera mama sau familia ai dreptate ce sa spun i-mi pare rau dar asta este dar nici nu pot sa suport chinu vietii, sunt lovit din toate partile, prietena nu am avut niciodata ca nu sunt placut deloc de femei (confirmat de ele ca am testat), bani nu am, nimic, sunt din ce in ce mai trist in fiecare zi, mai sper cei 3 ani jumate, aia e, ori vine ceva bun, ori OUT din viata. Ce sa-i fac eu lui mama ? Ce vina am eu ca soarta nu mi-a dat ce mi se potriveste ? Nu sunt facut ptr chins si suferinta, deci nu numa ca nu sunt ca ceilalti ci sub ei, deci inferior lor ca atuuri. Mama daca mor sufera trei luni si ii trece ( asa a facut si cind a murit tata), dar daca traiesc si ma chinui mereu nu sufera mai mult vazindu-ma chinuindu-ma ? Ce parere ai ?
Norbert
Junior Member

Mesajde wwritza » Joi Dec 18, 2003 1:08 pm

Sinuciderea - curaj sau lasitate??

Eu cred ca as prefera sa merge pe munte iarna, undeva in romania. Sa ninga afara dar undeva...pe cer, sa se vada si o raza de soare.....ninsoare cu soare...hmmm
whatever....si sa ma asez pe zapada, cu fatza in sus si sa privesc fulgii de zapada cum se aseaza pe fatza mea....si sa stau asa si sa aud linistea...si sa adorm dulce...acolo....in zapada....la munte....in romania....
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde piskeshu » Joi Dec 18, 2003 2:37 pm

Pokenitza las-o naibii de tara!
"Aicea eu sa mor ash vrea..
Aicea vreau eu sa traiesc!"
Cacat cu apa rece...
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde wwritza » Joi Dec 18, 2003 6:47 pm

care-i problema ta unde vreau io sa mor??
daca am chef ma duc si-n honolulu...tot moarte e si-acolo...hmm, ma rog ,acolo nu-i zapada sa-mi cada pe muoaca.....
ce m-as sinucide un pic prin hawaii!!! :con:
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde wwritza » Joi Dec 18, 2003 11:01 pm

Si plus ca-i mai ieftin pentru familie.....nu atatea hartzogarii de semnat, birocratzie....bani cheltuiti pe transportul cadavrului de prin tari straine.....asa ca dorinta de-a muri in tara are conotatzii economice, nu de corazon..:nope:
wwritza

Mesajde bad bad Annie » Vin Dec 19, 2003 12:30 pm

Pentru mine e vital sa nu dureze mult, ca altfel ma razgindesc...Pai ma gindesc cum ar fi sa ma arunc de pe bloc si pe la jumatatea drumului sa ma razgindesc! Cred ca as muri de ciuda inainte! He, he!
M-am hotarit, daca voi avea de gind s-o fac si pe-asta, sa caut un militian (vorba vine, am ramas cu expresia asta de pe vremuri), sa-i smulg pistolul de la briu si, pina sa se dumireasca el ce se-ntimpla, sa-mi rezolv deja problema! Ce fac daca arma nu e incarcata? Uite ca la asta nu m-am gindit!
Sau sa ma arunc in fata metroului! Cu o secunda inainte sa-si faca aparitia in statie, cind inca n-a incetinit si nici nu are timp sa frineze. Am studiat botul unui astfel de tren si e tocmai potrivit pentru cineva care nu vrea sa supravietuiasca dupa aia. Muci te face! Ca-n filme, singe, mate, creieri, oameni intirziati de la serviciu, o feerie, ce mai!
Caci asta e o alta chestiune importanta: sinuciderea trebuie facuta si ea ca lumea, sa nu te trezesti dupa aia la spital si sa mai traiesti inca 30 de ani cu coloana rupta si paralizat!
Curaj? Nu e necesar. Tot ce-ti trebuie e o inconstienta deplina care sa tina cel putin 10 secunde.
Don't hate me because I'm beautiful!
bad bad Annie
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Dec 19, 2003 11:21 pm

bah, hai omorati-va toti acum in prag de sarbatori! scapa familiile voastre de o povara :D... sau nu... ca dupa aia le trerbe bani de inmormantare, deci nu e bine. nashpa ma...

fugiti voi repede , repede pe luna, fara sa va vada nimeni si muriti acolo. :p

sunt bolnav, stiu. :D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Mortisha_Adam » Mar Dec 23, 2003 2:40 pm

bah io m-as arunca de p'un bloc de vreo 20 de etaje, dar as avea grija inainte sa-mi pun niste tzepe, sabii, cutite jos sa ma infig in ele
dar totusi mi-as dori sa-mi "starcesc" capul pe ciment, sa-mi iasa tot aerul sin el.inainte de a ma arunca mi-as pune cd playeru la maxim sa am si eu inca o clipa de placere inainte de moarte.
mie sinuciderea mi se pare si un act de lasitate: ca nu ai curaj sa-ti infrunti viata si sa simti spaima, frica ........nelinistea
dar si un act de curaj daca ai dus treaba pan' la capat
The wind howles through the empty block
Looking for home
But i run through the empty stone
Because i'm alone
Mortisha_Adam
Junior Member

Mesajde mint_rubbing » Vin Ian 09, 2004 6:55 pm

Eu as zice sa nu ne grabim pen'ca tot la cimitir ajungem(dedicatie celor care traverseaza pe roshu :D )
mint_rubbing
Junior Member

Mesajde Nanuka » Mie Ian 28, 2004 7:04 am

Eu sunt contra sinuciderii..dar asa bagandu-ma in seama pe thread-ul Oribilului Mosh..pai ummm..m-as droga bine..cu extasy...as fuma hash de fapt as pipa toate tigarile care sunt forbidden..canabis..crack..as trage si o linie de cocaine ..vorba aia sa nu mai simt nici o durere.as baga bine vodka in mine daca mai incape si-aia...as incerca si yo sa ma mai distrez un pic..daca se mai poate hahaha ..as face sex nebunesc prin toaleta.. fara condom fara nimic..asa salbatic cu cinci odata si dup-aia..dupa epuizare totala ..m-as arunca de pe bloc..s-au ma rog de pe acoperishul clubului..daca nu ma mai simt in stare sa ma duc pe acoperish..l-as pune pe alt junky sa ma ajute hehe..no problem pt el...ii spun vezi portofelul?..ia-l.. e al tau acum full of bucks ..ramane intre noi pal....ar fii o senzatzie ultra marfa cred hahahaha.....

Nanooky:D
Nanuka

Chiar asa?...

Mesajde Aurolacul » Mie Ian 28, 2004 2:04 pm

mint_rubbing scrie:Eu as zice sa nu ne grabim pen'ca tot la cimitir ajungem(dedicatie celor care traverseaza pe roshu :D )

Eu nu am chef sa fiu inmormantat, mai bine ma baga la crematoriu, decat sa imput pamantul ala, nu? Oricum, sinuciderea nu cred ca e bine. Shows a weak character.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde bhuttu » Mie Ian 28, 2004 3:50 pm

a week character? as huge grant in nine weeks and a harp?
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde cerebrum » Joi Ian 29, 2004 9:31 pm

Sunt o grama' de metode de sinucidere dar cea mai adevarata mi se pare ceva in genu' "Te urci pe bloc si iti tai venele". Sau mai bine te duci intr-un ghetto si le zici la toti intunecatii de-acolo "wassup nigger". Cred c-ar fii o sinucidere sigura. Pana la urma tote sunt marfa. Pacat ca nu poti sa incerci mai mult de una care sa aiba succes(de aici se exclud pisicile).
O minte stralucita intr-un intuneric total
cerebrum
Junior Member

Mesajde adirlz » Dum Apr 11, 2004 7:24 pm

eu as alege gazarea (pacat ca nu e trecuta in sondaj), dar nu cred ca e inca momentul!:)
Junior Member

Mesajde Crazy Babe » Mar Apr 13, 2004 12:28 am

eu am votat cu metoda taierii venelor.. dar bineinteles ca nu vreau sa ma sinucid acuma
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde Black Eyes » Mar Apr 13, 2004 4:25 am

Eu cred ca metoda cu impuscarea e cea mai eficienta. Nu simti nimic, nu te doare...
Ma rog..acum depinde si de locul in care te impusti...
Ca daca esti prost si te impusti in picior, asta e partea a 2a.
Insa...daca te impusti in cap, e totul bine si frumos.
As mai adopta si metoda cu saritul de pe bloc. Macar in ultima clipa de viata , ai ocazia sa zbori, si sa te simti un inger :D.
[font=Times New Roman]No one knows what it's like to be the bad man , to be the sad man , behind black eyes[/font]
Black Eyes
Junior Member

Mesajde adirlz » Mar Apr 13, 2004 7:38 am

Black Eyes scrie:Eu cred ca metoda cu impuscarea e cea mai eficienta. Nu simti nimic, nu te doare...
Ma rog..acum depinde si de locul in care te impusti...
Ca daca esti prost si te impusti in picior, asta e partea a 2a.
Insa...daca te impusti in cap, e totul bine si frumos.
As mai adopta si metoda cu saritul de pe bloc. Macar in ultima clipa de viata , ai ocazia sa zbori, si sa te simti un inger :D.

Nu stiu cati ani ai, dar ... daca ai cati zici, nu e bine deloc!!! Ai tinut macar o data un pistol in mana?? Crezi ca poti sa ti-l pui la cap si sa tragi?? Iti garantez eu ca nu:) Sau incearca sa stai pe terasa unui bloc(de 10 sau mai multe etaje), kiar pe casa liftului... sa imi spui daca te mai tenteaza ideea zborului ingeresc! ;y
_______________________________________________________-
NU IMI ASUM NICI O RESPONSABILITATE PT CEEA CE AM SCRIS !!!
adirlz
Junior Member

Mesajde dark_soul » Mar Apr 13, 2004 12:49 pm

ati incercat vreodata sa va sinucideti?
sau macar ati vazut pe cineva?
sau v-ati gandit vreodata chiar serios sa o faceti?

daca nu, atunci mi se par inutile raspunsurile voastre
i'm not afraid of death, si am demonstrat asta de multe ori....in orice caz, pastilele sunt o varianta, daca stii ce sa iei, si cel mai bine in combinatii, ceva de inima preferabil....
as 4 "zborul ingeresc" - bungee jumping fara coarda elastica nu suna atat de rau, daca chiar esti hotarat....cat despre pistol, de unde dracu sa il iei ?!
iar trenul ar fi interesant, atata timp cat iti alegi momentul favorabil
trust me, nimic din viatza asta nu e usor de facut, nici macar sa mori!
dark_soul
Junior Member

Mesajde A|exandra » Mar Apr 13, 2004 3:40 pm

Nu am incercat niciodata sa ma sinucid... e un act de lasitate totushi...sa renuntzi asa usor la tot... DAR ai nevoie de mare curaj ca sa pui capat vietzii...shi cred ca shi de putzina nebunie...
So...
-prin impuscare - pare destul de simplu shi usor...no pain...da`tzi trebuie pistol :)
-spanzurare - damn!...puey itzi ies ochii pana mori acolo...ce draq?...mult prea dureros...
-taierea venelor - asta parca e prea lenta...prea mult sange...patezi covoru`,podeaua,prea multe urme de curatzat...*p
-pastile (otrava) - ar fi o chestie...faza e sa fie cat mai puternice shi sa nu simtzi ca mori...sa adormi shi sa nu te mai trezesti...
-"hara-kiri" -that should be interesting :hehe:
-aruncare de pe bloc - ar fi bine sa fie blocul cat mai inalt shi sa ai ce vedea...macar asa pt ultima oara (oricum pacat de terenu` din fatza blocului :rolleyes: )
-dat foc - :nope: asta cred ca e una din cele mai dureroase cai de sinucidere
-aruncat in fatza metroului/trenului - pare destul de rapida...nici nu stii ce te-a lovit (sau stii?! :D )
-curentare - no way!...aceasi chestie ca la foc...te vezi murind...incet-incet

In concluzie...daca vretzi sa va sinucidetzi alegetzi o cale care nu e deloc dureroasa...macar acum sa nu mai suferitzi...glumesc :) ...Viatza trebuie traita mai...eu una sunt curioasa sa vad ce imi este rezervat...In plus...mai trebuie sa te gandesti shi la consecintze...ma refer la cei care tzin la tine...eu cred ca n-ar merita sa sufere atat...shi viatza lor ar fi total data peste cap...
So...profitatzi din plin....trebuie sa existe shi momente placute in vietzile voastre...
Have fun! A-)
...I've...Become so NUMB...I can`t feel you there...Become so tired...So much more AWARE...
A|exandra
Junior Member

Mesajde Catzelusha » Mar Apr 13, 2004 4:02 pm

N-am citit posturile de mai sus,dar stiu despre ce e vorba.
Sinuciderea este pentru unii o metoda de a scapa de problemele care-i apasa,considerand ca viata este un iad din care nu mai pot iesi.Dupa parerea mea,sinuciderea este o dovada de lashitate,deoarece nu exista vreo problema care sa nu aiba rezolvare.
Daca totusi as hotara sa ma sinucid,as alege cu siguranta spanzuratoarea,sau chiar pastilele.Iau cateva tablete de diazepam,algocalmin si...scapa parintii de o povara. :D
Catzelusha

Mesajde memetshot » Mar Apr 13, 2004 4:06 pm

ba io am incercat sa ma sinucid zilele astea cu un pumn de pastile tictac. da' inafara ca stiu pe derost ora nu am avut alte brobleme
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Valda » Vin Apr 16, 2004 4:51 pm

eu as incerca sa-mi trag un glont in cap. e cel mai putin dureros si cu siguranta poti sa duci sarcina pana la capat. cu pastilele risti sa scapi
Valda
Junior Member

Mesajde Cactus » Mie Iul 28, 2004 8:46 am

se pare ca dupa 16-04-2004 nimini nu a mai scris nimic, unless nu sunt in stare sa vad ultimele mesaje.
o explicatie ar fi ca toti userii au comis suicidul dupa metoda pe care au votat-o. asta inseamna ca urmatorul este: ...... eu?
cine dracu m-o fi pus sa ma loggin-ez pe site?
eh, oricum imi trecuse prin minte sa....
Cactus
Junior Member

Mesajde IrC » Joi Iul 29, 2004 2:15 am

Nu vreau sa ma sinucid, dar dak, ar fi, as alege, pistolulul.Un glont in cap si..... :a
Cunosc eu pe unul, care si-a taiat venele dintr-o prostie.Nu a murit.M-a si sunat pe mine cand si le-a taiat, k sa se laude, de mareata lui realizare.
pace
Inteligente
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
IrC
Junior Member

Mesajde CrAsh0v3r » Vin Iul 30, 2004 2:57 am

cand o sa am maxim 65 de ani o sa-mi trag un glontz in cap... si-am sa-mi fac o gaura... si-am sa vad lumea prin ea... intr-o alta aura...
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
CrAsh0v3r

Mesajde shakti » Vin Iul 30, 2004 10:26 am

prin impuscare e cel mai usor si sigur...problema ar fi procurarea armei dar si asta se rezolva.
dc as avea destul curaj ...dar imi e frica sa merg mai departe
bravo lor celor care au invins teama
don t hate me....
shakti

Mesajde ALBARAQ » Lun Aug 09, 2004 1:22 am

Daca Ma Crede-ti Sau Nu Eu Am Incercat Sa Ma Sinucid Luand 2 Tuburi De Diazepam Adica 60 De Pastile Si Tot Nu Am Reusit, Am Ramas Cat Se Poate De Dezamagit, Acum Caut O Metoda Cu Adevarat Eficienta Si Recunosc Ca Nici Una Nu Ma Atrage. Ceva Sfaturi?dar Serioase!!!ceva Rapid Eficient Si Care Sa Ofere Cat Mai Putina Durere-fara Droguri,supradoze-
ALBARAQ
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma