Internetul si viata sociala

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Internetul si viata sociala

Mesajde the_curse » Mar Apr 13, 2004 11:44 pm

Sunt curios...
De exemplu sa luam prima data acest forum...am vazut useri care au peste 5 mii de mesaje...ce numar impresionant..ma gandesc oare cat de incapabil psihic poti sa fi incat sa scrii un numar asa de mare de mesaje?!Un forum este facut pentru a impartasii undele idei;poate pentru a te relaxa dupa o zi de munca sau de stres pentru o vrajala\katerinka DAR nu pentru a sta zi si noapte,non stop in fata calculatorului.Vad ca din ce in ce mai multi tineri prefera sa aiba o amicitie sau sa-i zicem o relatie cu cineva pe internet.De ce oare? Oare sunt complexati?Sau sunt ,,mancati'' de aceasta boala a internetului?!
Dar sa revenim la forum si mai exact la intalnirile forumiste:) Ce gluma buna..adica se prefera sa se mearga la o ,,intalnire'' cu o persoana cunoscuta pe internet(aici forum) in locul unei intalniri normale cu niste prieteni buni la o bere sau la un club.Patetic! Iti poti face prieteni si pe internet nu zic ca nu...dar acesti prieteni sunt doar pentru un CHAT o tastare!Nu cred ca daca ma duc la cineva cunoscut pe internet si-i zic...frate\soro am nevoie de 5 milioane face tot posibilul k sa mi dea! ASta este adevarul doare! Toti ziceti ca acei tineri care injura in fata blocului sunt niste golani dar ganditi-va un pic si la voi la ce faceti la cum va ruinati viata prin preajma acestui obicei prostesc de a sta la computer zi si noapte.Program maniac: ma trezesc ma duc la computer sa verific ce s-a mai scris pe forum ;w la pranz mananc si intru sa vad ce s-a mai scris pe forum ;w seara stau pe internet pana la 3 dimineata indiferent ca in ziua urmatoare am cursuri sau scoala ;w !!! TREZITI-va la realitate!
Unii de pe forum(nu ma refer NUMAI la acesta)stiu doar ..sa dea in cap'' ba cu gramatica ba cu alte prostii cand nici macar nu se privesc in oglinda!Prin complexitatea pe care doriti sa NU o exteriorizati distrugeti alte viata deja necoapte!
revin la Intalniri forumiste..
Bun se intalnesc 20 de persoane(sa zicem) si merg la o bere dar cu varste diferite.Mi se pare incredibil cum un baiat sau o fata de 14-15 ani ar putea sta la masa cu alti oameni de 25 30 40 de ani! FAntastic unde s-a ajuns..Nu sunt exagerat asta este realitatea.O exagerare ar putea fi doar ca minorii au ajuns sa bea si sa se sarute cu persoane cu 5-10 ani mai in varsta:)
In final vreua sa va spun ca nu ma intereseaza daca voi avea unserul banat sau voi avea interdictie pe terra pt acest topic sau alte circumstante negative care o sa le aveti asupra mentalitatii mele pur si simplu mi se rupe si intr-un fel ma si doare in acelasi timp de aceasta lume inconstienta si nepregatita precum si de mizerile din Romania! Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva dar asta este punctul meu de vedere pe care nimeni nu o sa mi-l scoata din cap.Ma repet inainte de a judeca pe cineva priviti-va in oglinda!
the_curse
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mar Apr 13, 2004 11:51 pm

Tu de ce postezi aici?Puate cu timpu uo sa ajungi shi tu la 4-5000 de posturi shi o sa devi un pic mai blazat...
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde the_curse » Mar Apr 13, 2004 11:55 pm

nu cred ca se va intampla asta vreodata:) si pot sa am si 1 milion de posturi atata timp cat am grija ca internetul sa nu devina o boala pt mine
the_curse
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mie Apr 14, 2004 12:01 am

Shi de ce crezi tu ca pentru ceilaltzi ie o boala?Chiar crezi ca inebunim daca nu intram pe forum cateva zile?
MiG29

Mesajde the_curse » Mie Apr 14, 2004 12:02 am

sincer sa fiu DA..va pierdeti ,,prietenii de net''
the_curse
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mie Apr 14, 2004 12:11 am

Imi pare rau ca te dezamagesc da asta ie:j
MiG29

Mesajde the_curse » Mie Apr 14, 2004 12:35 am

bine acum evident ca toti o sa fie impotriva mea dar asta este macar sa ma injure pe mine toti dar sa-si puna intrebarea ,,oare fac bine ca nu am si eu prieteni reali?oare e bine ca stau numai la computer?''
the_curse
Junior Member

Mesajde Nanuka » Mie Apr 14, 2004 12:40 am

The curse, citind topicul pe care l-ai deschis, iti dau perfecta dreptate...si eu am gandit la fel ca tine si inca gandesc.

Acele persoane de care tu pomenesti, oameni aceia in varsta care te iau cu gramatica si care poate iti distrug nervii si mintea prin injuriile pe care ti le aduc, sunt pur si simplu niste angajati la diferite firme care spre norocul lor au acces nelimitat la internet, eu asta cred si ca sa-si umple timpul posteaza aici pe forum....in pauze sau depinde cand nu sunt atat de solicitati....

Sunt useri vechi, de hai sa zicem 4 ani care bineteles de-alungul timpului numerul de posturi creste .. deci no big deal, dar da, internetul devine este o boala, eu am ajuns la stadiul in care sa fiu extrem de deprimata din cauza asta. Cum ma scol pac imi verific e-mailull, mananc, la fel ma uit sa vad cum ma critica X de pe forum si tot asa....Spre norocul meu nu va mai dura mult pt ca in aceasta saptamana ma voi duce la scoala ca tot omul sa-mi echivalez diplomele..sa intru in randul societatii, hai sa zicem ca am o scuza, sunt venita in Canada de un an jumatate si am cam frecat menta pe romaneste, nu m-am prea obosit sa-mi gasesc job pt ca barbatimiu cashtiga destul de bine si-am preferat sa stau acasa...La un moment dat s-a pus amprenta, fara prieteni in jurul meu, fara fetele la cafelutza fara nimic....Deja s-a pus problema serioasa de a consulta un psiholog si nu glumesc....neavand ocupatie incep sa am tot felul de idei fixe si bizare, anyway nu vreau sa sperii pe nimeni, toata lumea de-aici ma stie de o persoana vesela si zambitoare, de fapt asa sunt si in realitate dar simt ca am cam exagerat intr-adevar.

A avea o intalnire forumista nu mi se pare deloc ceva rau, se pot lega prietenii stranse sa stii, ce conteaza daca tu ti-ai cunoscut prietenul la paine sau virtual, la un moment dat nu mai conteaza si chiar incepi sa imparatashesti idei si sentimente, sa va ajutati reciproc..asa cum fac prietenii adevarati...

A avea o intalnire cu persoane mai in varsta , aici ai perfecta dreptate...problema nu este la o persoana de 22 sau a unuia de 18 ani, e problema acelora de 30 sau 40 care poate sunt frustrati, nu si-au gasit inca o stabilitate in viata, nu au prieteni si prin intermediul internetului reushesc sa aiba si ei prieteni, sa iasa la o bere, acesta fiind universul lor limitat

Ma gandesc la parintii mei care au 40 de ani, nu mi i-ash putea imagina sa ia peste picior un copil de 15 ani ca n-a scris corect gramatical sau mai mult sa jigneasca o persoana in halul de a-l face sa planga si sa sufere...ma rog cica sunt glume, treaca mearga....

Oricum in concluzie ai perfecta dreptate, interentul este o boala grava, o dependenta care o data dobandita nu mai poti faci mai nimic, decat binenteles sa ai un program social foarte incarcat:)

Te sarut,

Nanuka.
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Apr 14, 2004 12:46 am

Frate...dupa ce ai mancat alaturi de cei de pe net, dupa ce ai fost la fotbal cu ei, dupa ce ai fost in casa lor si ei au venit in casa ta, dupa ce v-ati bucurat sau intristat sincer impreuna, dupa ce zi de zi pe timp de vara te-ai vazut cu ei, dupa ce ai facut sex cu minorele de pe forum chiar daca ai 30 sau 40 de ani.....cred ca dai dreptate titlului unui album Radiohead....OK COMPUTER.
Asa ca nu iti dau dreptate. Dar esti liber sa iti exprimi parerea, pentru ca suntem un forum liber.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mie Apr 14, 2004 12:47 am

curse,tu nu prea intelegi mare lucru din ce se intampla in juru tau,nu?
nanuko,la tine ca de obicei:D

Pese: buala asta,adica internetu se trateaza cu namol:j
MiG29

Mesajde the_curse » Mie Apr 14, 2004 1:00 am

nanuka iti multumesc ca imi dai dreptate.Gandesti prea departe una esti sa lucrezi in domeniul IT cum alti lucreaza in mine si sa-ti sacrifici 8 ore pe zi pt computer si alta este sa fii dependent de computer.Asa ca faza cu psihologul eu zic ca pica.
Oribilul mosh..oo cum sa va abordez?cum dumneavostra sau cum?Numai "tonul" cu care imi vorbesti ma face sa cred ca esti o persoana foarte impunatoare si deja cred ca iti dau dreptate ...vai ! imi e frica si fug la mama numai cand te aud! Bai omule cum poti sa zici ca e bine sa faci sex cu minorele chiar daca ai 30 si 40 de ani?Asta este pedofilie eu sincer i-as impusca pe acesti oameni indiferent ca as murii dupa aceea.Din aceasta clipa pentru mine esti un nimic un zero!
the_curse
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mie Apr 14, 2004 1:03 am

Moshule,pedofilule shi poponarule care ejti.Nu mai scrie asa ceva pe forum ca unii complecsatzi care ne fac pe noi complecsatzi pun botu shi pot sa muoara dupa aceea.Zeroule care ejti:D
MiG29

Mesajde Nanuka » Mie Apr 14, 2004 1:05 am

Mig,

Curse intelege prea bien ce se intampla in jurul lui, oricum asta e parerea ta si nu te contrazic....eu sunt de acord cu ce a scris, a scris un adevar.....si gata:yD
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Apr 14, 2004 1:05 am

Blestematule, ma refeream la sex virtual. Doamne fereste...doar nu crezi ca salasluiesc niste bestii pe acest forum.
Sa te intreb si eu ceva : care este rostul acestui subiect ? Astia cu peste 5000 de posturi sa ne retragem de pe forum ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde the_curse » Mie Apr 14, 2004 1:07 am

sexul virtual?asta ar fi alt subiect:)) god! baaaii acum 100 de ani nu existau computere:) implicit nici sexul virtual :))
nu cei cu 5000 de posturi(desi sunt si exceptii care au usere de 1 milion de an lol) banuiesc ca sunt maniaci :)
the_curse
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Apr 14, 2004 1:09 am

stiu. iar acum 100 de ani...faceai pipi la copacul din fatza casei. si ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde the_curse » Mie Apr 14, 2004 1:10 am

era sa uit!mosule si crede-ma ca daca vreau sa te dau la corupere de minori am cum..fie si doar pentru un sarut inocent sau la betie :)
the_curse
Junior Member

...

Mesajde Hades » Mie Apr 14, 2004 1:10 am

the_curse... cum sa te iau... suntem liberi intr-o lume libera, te deranjeaza ceva la forumu asta? atunci potzi sa faci pasi, fiica aici e o adevarata familie, dupa cate ai vazut si tu in pozele de la intalniri... te deranjeaza ca nu erai tu cel care te sarutai cu minora?

PacE
There is no save game in real life...
Hades

Mesajde the_curse » Mie Apr 14, 2004 1:13 am

hades da mey ma deranja pe mine asta! sunt un pusti la 1.50 cu cosuri pe fata si ochelari care nu are si nu a avut niciodata o prietena :) m-ai prins
the_curse
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Apr 14, 2004 1:15 am

MiG-ule, tu esti ? De ce intri cu clona..si apoi tu iti raspunzi ? :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde the_curse » Mie Apr 14, 2004 1:19 am

ai inteles gresit omule nu ma deranjeaza acest forum.MA deranjeaza toata lumea care are o astfel de mentalitate!
the_curse
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Apr 14, 2004 1:21 am

Auzi...vezi ca eu sunt evreu..si te-ai luat de mine. Te dau in judecata pentru rasisim. Nu ai nici un drept sa vorbesti asa cu mine !
Oribilul Mosh
Junior Member

...

Mesajde Hades » Mie Apr 14, 2004 1:22 am

the_curse te asteptam cu bratzele deschise la o urmatorare intalnire ... poate abuzezi si tu de vro minora ;) ... sau de vrun minor... nu stiu... ce preferi... avem detoate...

PS: eu-s jidan

PacE
There is no save game in real life...
Hades

Mesajde the_curse » Mie Apr 14, 2004 1:25 am

hades si eu sunt minor nu cred ca ar fi vreo problema.glumesc ...nu cred ca este f indicat sa iti faci o prietena pe internet....dar asta-i alta poveste:)
esti evreu?poti sa fi si tigan atata timp cat esti om pe mine nu ma deranjeaza sa stii.ca deja sunteti mitocani ma deranjeaza ca faceti dintr-o ,,convorbire'' pe internet o adevarata cearta ma deranjeaza.DAr cred ca sunt in plus aici..inca o data imi cer scuze daca am zis ceva gresit!eu ma retrag
the_curse
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mie Apr 14, 2004 1:41 am

Moshule,nu nu sunt io...
curse dupa cum scrie acolo la tine ai uoptajpe ani,deci nu iejti minor.

Asa ca uo concluzie,tu ori nu iejti ceea ce pari,ori cineva a fost indiscret.Ma rog,uoricum mi-se rupe,da nu mai inteleg nimica...
MiG29

Mesajde tre » Mie Apr 14, 2004 1:42 am

hai sa nu sarim la cearta aiurea si sa ne gandim un pic. e mult de zis dar incerc sa fiu cat mai clar.

sigur ca pe fiecare dintre noi netul ne-a influentat mai mult sau mai putin. e ca la treaba cu masturbatu, sunt oameni care accepta ca s-a schimbat ceva si oameni care nu recunosc treaba asta.

the curse ai dreptate in mare parte dar tu gresesti prin faptul ca generalizezi. gandeste-te ca sunt si oameni care pot face distinctia intre ce se-ntampla pe net si ce se-ntampla in viata reala. uuu, am separat 'netul' si 'viata reala'? nu. netu face parte din viata reala, asa e firesc, nefirescul aparand atunci cand netul e viata reala.

o parte din cei care au miile alea de posturi probabil ca-s de ani buni membri ai forumului, fapt ce nu implica neaparat o obsesie. cunosc si cazuri d-astea, care vorbesc numa cu nickuri sau lol-uri, dar aia oricum n-au nici o treaba cu nimic.

legat de intalnirile forumiste ce sa zic... poate ca ar trebui schimbat 'formatu' intalnirilor. nici mie nu mi se pare tocmai in regula treaba asta cu 'la gramada', n-am fost la vreo intalnire d-asta, dar daca treaba e cum zici tu, intr-adevar ceva nu e in regula. dar daca se plac, sa fie la ei ;).

despre prietenii de pe net insa tre' sa te contrazic pe ici pe colo, de fapt sa-ti expun esperienta personala mai degraba, urmand sa tragem oaresce concluzii pe parcurs, daca se puate.

asadar cred ca suntem de-acord ca ambele 'categorii de cunostinte', atat cele cunoscute pe net, cat si cele cunoscute prin alte mijloace is oameni. boon.

eu posed cunostinte din ambele 'categorii', respectiv 'net' si 'viata reala' si pot spune ca singura diferenta e aia ca prin intermediu' netului poti intalni si persoane din alte zone, mai indepartate sau mai apropiate de tine. pe mine diferenta asta nu prea ma deranjeaza, din contra, in plus e asa bine sa ai unde sa te schimbi cand ti s-au lipit hainele de tine dupa 300 km de condus continuu daca esti la sibiu, sau sa bei o bere gratis daca esti in bucuresti (nu-i chiar asa departe da berea nu strica niciodata ;)).

sa revenim, binenteles ca in ambele categorii exista subcategoriile 'amici', 'prieteni' si 'iubite' si ca fapt divers, persoana cu care sunt best friend am cunoscut-o pe net acum... muuulti ani, si exact ca-n 'viata reala', ca sa zic asa, statutu' de 'best friend' - cu tot ce implica asta, inclusiv cazuri gen 5 milioane - a fost atins in timp, in...viata reala.

nu mi s-a intamplat niciodata sa am de ales intre a iesi cu cei 'de pe net' sau cei 'din viata reala'. mi s-a intamplat si mi se-ntampla insa sa fiu nevoit a alege intre 'a iesi cu baietii' sau 'a iesi cu femeia' dar asta parca-i normal, zic eu.

concluzia e simpla: daca nu esti normal prin orice ai face (iti) poti face rau.

cat despre datu-n cap cu gramatica sau incoerenta sau mai stiu eu ce, pai frate sintaxa! nu compileaza compilatoru daca nu e sintaxa corecta si da eroare, 'ntelegi? educatia omului se vede atat dupa ce vrea sa zica cat si dupa modu in care esprima treaba, fie in scris, fie oral cu gura si treaba asta e, sau cel putin ar trebui sa fie valabila peste tot nu numa pe forum unde astia cu compilatoarele mai sensibile poa sa dea erori, 'ntelegi?
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde the_curse » Mie Apr 14, 2004 1:47 am

da tre ai dreptate in mare parte :) hai k ma bag si eu la somn ca deja nu mai tine dak mai intru maie pe NET o sa scriu mai multe :) uite in cazul meu..eu am fibra optica si sa mor daka stau mai mult de 2-3 ore in fata calc pe zi ..asta e cazuri si cazuri
tot ceea ce am vrut sa zic a fost ca viata reala e viata reala cu bunuri si rele si internetul e doar un miloc de comunicare cu pers la distantze mari precum f bine ai zis si tu si un mijloc de relaxare! toate bune si frumoase noapte buna :)
the_curse
Junior Member

Mesajde the_curse » Mie Apr 14, 2004 1:50 am

mig 29 nu inteleg ma avion fara aripioare de catifea precum spunea gigel coman in interviun de la paharul monitorului meu pe birou un telefon
intelegi tu cum sta treaba acum?
concluzie :) unde ai vaz tu k am optsprezece ani ?:) mai e mult pana in noiembrie
the_curse
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mie Apr 14, 2004 1:53 am

curse,macar daca ierai amuzant.Uoricum potzi sa te culci fericit,u`ve finally raised some spirits:j

Pese: te felicit,in timp ce tuata lumea imbatraneste,numa curse ntinereste...
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Apr 14, 2004 1:55 am

the_curse a luat o mica pauza ...pt. nerespectarea regulamentului pe forumurile : rock, totul despre sex si generale.
dezbaterea va continua fara el.......
Oribilul Mosh
Junior Member

Următorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma