De exemplu sa luam prima data acest forum...am vazut useri care au peste 5 mii de mesaje...ce numar impresionant..ma gandesc oare cat de incapabil psihic poti sa fi incat sa scrii un numar asa de mare de mesaje?!Un forum este facut pentru a impartasii undele idei;poate pentru a te relaxa dupa o zi de munca sau de stres pentru o vrajala\katerinka DAR nu pentru a sta zi si noapte,non stop in fata calculatorului.Vad ca din ce in ce mai multi tineri prefera sa aiba o amicitie sau sa-i zicem o relatie cu cineva pe internet.De ce oare? Oare sunt complexati?Sau sunt ,,mancati'' de aceasta boala a internetului?!
Dar sa revenim la forum si mai exact la intalnirile forumiste:) Ce gluma buna..adica se prefera sa se mearga la o ,,intalnire'' cu o persoana cunoscuta pe internet(aici forum) in locul unei intalniri normale cu niste prieteni buni la o bere sau la un club.Patetic! Iti poti face prieteni si pe internet nu zic ca nu...dar acesti prieteni sunt doar pentru un CHAT o tastare!Nu cred ca daca ma duc la cineva cunoscut pe internet si-i zic...frate\soro am nevoie de 5 milioane face tot posibilul k sa mi dea! ASta este adevarul doare! Toti ziceti ca acei tineri care injura in fata blocului sunt niste golani dar ganditi-va un pic si la voi la ce faceti la cum va ruinati viata prin preajma acestui obicei prostesc de a sta la computer zi si noapte.Program maniac: ma trezesc ma duc la computer sa verific ce s-a mai scris pe forum

Unii de pe forum(nu ma refer NUMAI la acesta)stiu doar ..sa dea in cap'' ba cu gramatica ba cu alte prostii cand nici macar nu se privesc in oglinda!Prin complexitatea pe care doriti sa NU o exteriorizati distrugeti alte viata deja necoapte!
revin la Intalniri forumiste..
Bun se intalnesc 20 de persoane(sa zicem) si merg la o bere dar cu varste diferite.Mi se pare incredibil cum un baiat sau o fata de 14-15 ani ar putea sta la masa cu alti oameni de 25 30 40 de ani! FAntastic unde s-a ajuns..Nu sunt exagerat asta este realitatea.O exagerare ar putea fi doar ca minorii au ajuns sa bea si sa se sarute cu persoane cu 5-10 ani mai in varsta:)
In final vreua sa va spun ca nu ma intereseaza daca voi avea unserul banat sau voi avea interdictie pe terra pt acest topic sau alte circumstante negative care o sa le aveti asupra mentalitatii mele pur si simplu mi se rupe si intr-un fel ma si doare in acelasi timp de aceasta lume inconstienta si nepregatita precum si de mizerile din Romania! Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva dar asta este punctul meu de vedere pe care nimeni nu o sa mi-l scoata din cap.Ma repet inainte de a judeca pe cineva priviti-va in oglinda!