comentarii impertinente la poze
Damn!...
de fapt lasa ca nu e chiar asa grav...ca o stiu eu pe Fr@ctured shi pun o vorba buna :yD ...sau daca i-l dam pe Paul Hunter sigur il lasa pe the curse pt noi *p
:hehe:
de fapt lasa ca nu e chiar asa grav...ca o stiu eu pe Fr@ctured shi pun o vorba buna :yD ...sau daca i-l dam pe Paul Hunter sigur il lasa pe the curse pt noi *p
:hehe:
...I've...Become so NUMB...I can`t feel you there...Become so tired...So much more AWARE...
-
A|exandra - Junior Member
n-ar fi mai bine sa faceti o conferinta pe yahoo messenger sa cadeti de acord?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
vad ca am fost prea subtil. A|exandra si Catelusha, vedeti ca aveti avertisment.
ANTI
-
gata gata..ne potolim ;-)
Catzelusha let the game/fight begin :yD
Shi ca sa fiu on topic desi v-ati dati seama...the curse arata f bine
Catzelusha let the game/fight begin :yD
Shi ca sa fiu on topic desi v-ati dati seama...the curse arata f bine

...I've...Become so NUMB...I can`t feel you there...Become so tired...So much more AWARE...
-
A|exandra - Junior Member
opa opa...fetelor baiatul a pus si el 2 poze si a inceput batalia ptr el...uita saracul s-a speriat ...nu zice nimik sau nici macar nu stie ce s-a scris ...ar trebui sa mai ataseze ca prea multe comentarii ptr 2 poze ..in care sa fim serioase nu se vede prea bine........dar se vede totusi ca arata bine 

! everything that has a begining has an end !
-
ROXANA - Mesaje: 349
Roxan,ai dreptate.Din cauza mea ,a alinei si a Alexandrei,bietul the curse nu mqi intra pe forum. :cry:
on-topic:fracutrd,arati f. bine in pozele alea.
sper sa nu fi fost ultimul meu mesaj.
on-topic:fracutrd,arati f. bine in pozele alea.

sper sa nu fi fost ultimul meu mesaj.
- Catzelusha
Da' voi chiar n-aveti de gand sa va potoliti? GLuma-i gluma, da' totusi!
pese: numa` intra din alte motive.. si eu ma plictisesc greu!
SUBIECT INCHIS!
Asa.. Fr@ctured, imi plac pozele de la majorat, sper ca te-ai distrat si ca ai avut parte de o petrecere misto, ca doar odata implinesti 18 ani
pese: numa` intra din alte motive.. si eu ma plictisesc greu!
SUBIECT INCHIS!
Asa.. Fr@ctured, imi plac pozele de la majorat, sper ca te-ai distrat si ca ai avut parte de o petrecere misto, ca doar odata implinesti 18 ani

indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
interesante ultimele doua comentarii la poze. ceva de vis. mai rar asemenea cuvinte alese.
ps: aloooooooo, domnii administratori, s-aude?
ps: aloooooooo, domnii administratori, s-aude?
ANTI
-
Portnoy, merci bre!! Adevarul e ca in Anglia sunt cam nashpa tanti, grasune si cu fetze de alcooliste, prea mult machiaj dar... fara succes.
Mosh, ma mentin uitandu-ma la fotbal si alte competitii sportive :lol: Sa vezi in ce forma o sa fiu dupa olimpiada si europene!!! :B
Black eyes...esti o dulce!! Ai grija sa nu te schimbi cu varsta si...keep smiling!!
Mosh, ma mentin uitandu-ma la fotbal si alte competitii sportive :lol: Sa vezi in ce forma o sa fiu dupa olimpiada si europene!!! :B
Black eyes...esti o dulce!! Ai grija sa nu te schimbi cu varsta si...keep smiling!!
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
asta incerc sa tratez cu ea pe YM. :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
pokenitza....excelente poze. ai putea juca oricand in filmele englezesti ce au ca subiect epoca victoriana. poate nu esti super-frumoasa....dar cu sigurantza esti carismatica.
in poza 2 bei Tropikana ? unde ai gasit ? nu mai e pe piatza din '93.
in poza 2 bei Tropikana ? unde ai gasit ? nu mai e pe piatza din '93.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member