comentarii impertinente la poze
Nu stiu bre ce era!! Am gasit chestia aia intr-un tomberon si am vrut sa ma dau si eu mare ca beau cico cu paiu'. M-am ajuns !!!
Mosh, nu poci sa joc in filme d-alea ca tre sa ma vopsesc blond si sa ma fac spealba ca ienglejoaicele. Poate in alta viatza.
Mosh, nu poci sa joc in filme d-alea ca tre sa ma vopsesc blond si sa ma fac spealba ca ienglejoaicele. Poate in alta viatza.
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
SOD scrie:..... eu cred ca esti un mare caracter. de talie internatzionala.
(0wn3d by zoso)
dap, cam cum e Ciciolina. cu singurul amendament ca aia e celebra.poate sa ajunga si nanuky a noastra, da e nevoie de multa munca, vointza de fier . dar in primul si in primul rand ii trebuie liniste ca sa se pregateasca.
-
SOD - Mesaje: 6035
uuuuuuuuuuu,dar ce comentarii xxx la adresa iubitei mele Nanuka! :shock:
nanuka,ai avut dreptate in ceea ce priveste bunul simt pe forumul asta,de aceea nu inrteleg de ce continui sa-ti pui pozele.
nu le mai pune mah,ca astia e nesimtiti,da-mi-le mie...ca am si eu cateva ''doar pentru prieteni'' ;D
nanuka,ai avut dreptate in ceea ce priveste bunul simt pe forumul asta,de aceea nu inrteleg de ce continui sa-ti pui pozele.
nu le mai pune mah,ca astia e nesimtiti,da-mi-le mie...ca am si eu cateva ''doar pentru prieteni'' ;D
- Catzelusha
am fost foarte placut surprins de ce-am vazut la poze.......pe cuvant daca pot sa zic de vreuna din fetele de pe forum ca e urata, cum eu sunt obisnuit cu forumurile auto, unde putinele fete prezente sunt :bleah: .
Toate aratati foarte bine......si in ceea ce ma priveste , in special Nanuki care e mai ceva ca descrierea Sexy Biatch de sub nick, si de asemenea Riana care e de note 20!
Toate aratati foarte bine......si in ceea ce ma priveste , in special Nanuki care e mai ceva ca descrierea Sexy Biatch de sub nick, si de asemenea Riana care e de note 20!
-
Dany_S - Junior Member
cine e dany ? vre'un emigrant chinez cu care o arzi tu p'acolo ?
pokenitza...credeam ca numai eu beau si mananc de prin gunuaie. :yD
pokenitza...credeam ca numai eu beau si mananc de prin gunuaie. :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
k-rina...vezi ca vin in Constata cat de curand. si pe deasupra ma pricep la NBA. NBA-ul e viatza mea.
apreciez faptul ca portzi sutien negru...ca marile doamne ! :yD
apreciez faptul ca portzi sutien negru...ca marile doamne ! :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
k-rina... site-ul ala care l-ai pus s-a intram si noi
are poze frumoase artistice si de calitate (in caz ca esti tu,esti draguta)... celelalte adrese au niste poze ....le-am vazut pe toate care le-a intrecut pe ale lui nanuka....dar precizez ale lui Nanuka sunt mai frumoase

! everything that has a begining has an end !
-
ROXANA - Mesaje: 349
[quote="Heavystone"]Pub = carciuma (In Engleza, n-avem noi treaba cu Austria... ]
Draga prietene, credeam ca esti un simplu pusti care sufera de nebagare in seama, dar esti de'a dreptul imbecil.
Si am zis: Nu mai sunt la varsta la care sa ma iau cu altii in bete!!! Dar pe tine ...de acum inaite te iau in p***.
DE CE?
1. Am luat ban, si m-ai obligat sa intru iar (prin comentariile tale stupide)!
2. Chiar nu pot sa zic nimik, ca vii tu ... un imbecil care si-a transformat casa in plantatie de marijuana ... si incepi sa versi cea ce creierul tau nu suporta sa duca!
Tu nu stii sa porti un dialog ... tu tre sa arati... sa sari in ochii tuturor!! Pai nu te tine nimeni, dar fa-o cu cap!! DACA AI!!!!!!
Si am zis: Nu mai sunt la varsta la care sa ma iau cu altii in bete!!! Dar pe tine ...de acum inaite te iau in p***.
DE CE?
1. Am luat ban, si m-ai obligat sa intru iar (prin comentariile tale stupide)!
2. Chiar nu pot sa zic nimik, ca vii tu ... un imbecil care si-a transformat casa in plantatie de marijuana ... si incepi sa versi cea ce creierul tau nu suporta sa duca!
Tu nu stii sa porti un dialog ... tu tre sa arati... sa sari in ochii tuturor!! Pai nu te tine nimeni, dar fa-o cu cap!! DACA AI!!!!!!
Ce vrei Moshule, e grea viata prin strainatatzi!! Nu toate ne-am maritat sa ajungem pe aici :hehe:
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
Aliosha - ma bucur, oricum, cred si tu esti acuma terminat cu examenle astea care ne omoara, deabea astept sa se termine (chair daca am numai 2 )
Roxana - mersi mult, esti o dulce
Gabuba - ce sa zic, mie nu mi se pare ca am chiar asa multi muschi, plus ca nu-s chiar asa inalt(din pacate)
Roxana - mersi mult, esti o dulce
Gabuba - ce sa zic, mie nu mi se pare ca am chiar asa multi muschi, plus ca nu-s chiar asa inalt(din pacate)

-
Dany_S - Junior Member
Oribilul Mosh scrie:cine e dany ? vre'un emigrant chinez cu care o arzi tu p'acolo ?
direct de la Beijing Reprezent, yo ! :lol:
si nu mai dezvalui si tu secrete acuma (cu arderea) ca se supara Superba Oana dupa :lol: :lol:
PS: a, da, am citit threadul asta,cel cu intalnirile si cu pozele aproape in intregime, nu de alta dar sa stiu care-i "miscarea' pe forum

edit by Mosh : Dany_S ...esti nou. Pe viitor primesti avertisment pt. 2 posturi consecutive. Sa-l intrebi pe Alexandru.
-
Dany_S - Junior Member
k-rina, mie imi plac roacherii astia:
http://www.cta.ro/oldtimesirc/poze/29nov2003_domino/14.html
Ce zici, ma primesc la ei in gasca?
http://www.cta.ro/oldtimesirc/poze/29nov2003_domino/14.html
Ce zici, ma primesc la ei in gasca?
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
tre scrie:ce oameni rai dom'le nu se gandesc si la semenii lor, nu mai au pic de sentimente! ai o inima de piatra sod sa stii!
stiu bre, stiu. multe fete mi-au spus. unele cu tzate mai mari decat cele nanukiene.
-
SOD - Mesaje: 6035
Dany_S scrie:Toate aratati foarte bine......si in ceea ce ma priveste , in special Nanuki care e mai ceva ca descrierea Sexy Biatch de sub nick, si de asemenea Riana care e de note 20!
mersi mult Dany_s :kiss:
totusi,sunt multe alte fete care merita mentionate..de Nanuk ai spus,dar mai sunt:regina matrashita,wild rose,superba oana,shakti,jane doe,etc(fara nici o ordine,si probabil am uitat multe persoane)
-
Riana_Duffy - Junior Member
Riana scrie:mersi mult Dany_s :kiss:
totusi,sunt multe alte fete care merita mentionate..de Nanuk ai spus,dar mai sunt:regina matrashita,wild rose,superba oana,shakti,jane doe,etc(fara nici o ordine,si probabil am uitat multe persoane)
cu placere

da stiu, cum ziceam, toate arata foarte foarte bine, ca daca scriam de fiecare, fac romane pe forum :yD , chiar ma fost surprins ca nimeni nu te-a mentionat, daca vedeam pozele tale pe vreut site american ziceam ca-i vorba de vreun fotomodel dela Hollywood :o , de aia am facut mentiune speciala pt tine
-
Dany_S - Junior Member
de ce esti dezamagit ? ca esti un urat care a stat acasa ? :yD
-