)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
Macar acolo pot sa aberez cat pot, da mi-este ca ma prostesc si cand vin aici ,scriu numai balarii. Alea nu se prind cand fac o gluma, ele iau totul la propriu. Ei, nici chiar asa! 

-
dEpEchEmIND - Junior Member
era mai bine daca faceau concertu intre mine si ei.. nu ma suparam..
plus ca aveam invitatie speciala ;D
plus ca aveam invitatie speciala ;D
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Mutley...este in latina. E din "Numele trandafirului". Inseamna ceva de genul : "Trandafirul de ieri traieste cu numele. numai numele ne-a ramas."
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
[quote="Wild Rose"]era mai bine daca faceau concertu intre mine si ei.. nu ma suparam..
plus ca aveam invitatie speciala ]
proverbu spune ca "zburatoarea malai viseaza". adaptat vine cam asa: "Da mai pune-ti pofta-n cui".
plus ca aveam invitatie speciala ]
proverbu spune ca "zburatoarea malai viseaza". adaptat vine cam asa: "Da mai pune-ti pofta-n cui".

ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
si uite aasa mergeam eu gales pe mijlocul strazii din herastrau catre casutza mea, si plouase, si alunecam intr-o veselie si uite asa vine o masina si uite asa incerc eu sa o ocolesc, uite asa pune ea frana iar eu alunec si ma duc peste bordura si imi rup genunchiul...si ma doare de innebunesc...si ustuuurraaaaaaa!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
steaua a trecut pe primul loc
bv magic steaua, bv neaga , bv dinita, bv piturca, bv gigi becali:)
is cam plictisit momentan deoarece si vremea de afara e cam naspa iar persoana la care tin enorm nu este in iasi ... e plecata la bacau la olimpiada nationala de franceza:(

bv magic steaua, bv neaga , bv dinita, bv piturca, bv gigi becali:)
is cam plictisit momentan deoarece si vremea de afara e cam naspa iar persoana la care tin enorm nu este in iasi ... e plecata la bacau la olimpiada nationala de franceza:(
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
Shi ce pula mea merit are gigi becali?A dat iel gol cu apulum?De fapt adevaru ie ca are shi el meritele lui,ca duar ie prieten cu mitica,mai un aranjament,mai o vrajela,sa nu fie suspendatzi jucatorii shi tot asha.Cat despre steaua,s-a vazut valuarea cum 3 etape in groapa:j
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
noapte buna all .... ma rog .... mi-a fost lene sa dau la threadul de n b .... oricum Hades , Moshu si francezii raman niste ratati ! ... *p
-
monk - Mesaje: 2747
Hades....ia deschide un subiect cu linku ala de-l dadeai azi pe conferintza !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
portnoi, daca ai fi cascat (nu spun belit, ca este cuvant cu tenta obscena) mai bine ochii, ai fi vazut ca mi-am spus parerea in ceea ce priveste meciul de la Craiova. si indiferent cine este pe primul sau pe al doilea loc, pana in minutul 90 al etapei a 30-a tot RAPID BUCURESTI ESTE CAMPIOANA ROMANIEI LA FOTBAL.
ANTI
-
si ce-ai ma de tzipi asha? aia de ieri erau leii lui petrescu? semanau mai mult a parshi pitici de stanca.
dragii mei administratori, vreau sa va zic ca m-atzi facut sa rad copios azi de dimineatza. consider ca fiind o gluma foarte , foarte buna ! la un moment dat era cat pe ce sa incep procesul de caintza , crezand ca-i pe bune. oricum, brava!
dragii mei administratori, vreau sa va zic ca m-atzi facut sa rad copios azi de dimineatza. consider ca fiind o gluma foarte , foarte buna ! la un moment dat era cat pe ce sa incep procesul de caintza , crezand ca-i pe bune. oricum, brava!
-
SOD - Mesaje: 6035
Buna ziua!
Va salut din Iasi. Ce noroc ca am internet si-aici! :p
Acusica ma duc sa ma plimb prin Copou si sa vizitez gradina botanica. Hehe, abia astept! Vedeti ca nu va pot parasi nicicand?
atat imi sunteti de dragi!
Va salut din Iasi. Ce noroc ca am internet si-aici! :p
Acusica ma duc sa ma plimb prin Copou si sa vizitez gradina botanica. Hehe, abia astept! Vedeti ca nu va pot parasi nicicand?

-
Buna , depeche ! Salut-o pe Catzelusha din partea mea. si pe sly.
-
-
baicsule, vrei sa-ti aplic si tie aia cu glumadouapuncte? Din momentul asta n-o sa-ti mai zic (tie) nimic rau despre Rapid, ca vad ca te ataci rau... Desi, cum sa-ti spun mai frumos, sa nu te superi: RAPID NU ESTE SI NU VA FI CAMPIOANA ROMANIEI! Pardon, din momentul asta...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
problema este destul de simplu (din punctul meu de vedere): nu am facut glume cu tine legate de fotbal (sau poate ca am uitat eu), reciproca ar trebui sa fie valabila. cat priveste a doua remarca a ta, ma fac ca ploua, pentru ca la ora asta n-am nici un chef sa incerc sa-ti explic o chestie adevarata.
aiule, zi, nea, cum e? sau astepti sa te sun?
aiule, zi, nea, cum e? sau astepti sa te sun?
ANTI
-
Portnoy, vii sambata in Backstage ? Ti-o prezint pe Dreptatea si bem totzi 3 o carafa de vin. :p
-