C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
vali, ok, dar care-ar fi avantajele/dezavantajele?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
intrebare nascuta din ignoranta: dar de vazut, potzi vedea threadu` daca nu eshti logat?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

buna dimeineatza, eo de az nu mai biau, nu mai pot de cap, gamiash
deci ie bine, az ie vineri si io am trebi asa ca daca bagi concordu (aiule), creca nu iau cele doo punte
stefan_
romania-petrosani
cine ie asta??????
deci ie bine, az ie vineri si io am trebi asa ca daca bagi concordu (aiule), creca nu iau cele doo punte
stefan_
romania-petrosani
cine ie asta??????
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
deci bulanjiu ala pe care-l jtiu io ie baixu? inseamna ca-l jtiu pe baixu? mdeah...
-

vezi ba naie ce mica ie lumea
ba il vazurati pe rednic cum canta iel vesel din Casa Loco?
vad ca in Romania e la moda circul in fotbal: copos dansa dupa dinamo-rapid, porcea dansa dupa dinamo stiaua, meme o dansat dupa steaua apulum (asta fu dansu cel mai scurt), rednic canta la conferinta de presa.
cine zicea ca fotbalu romanesc nu ie mijto?
ba il vazurati pe rednic cum canta iel vesel din Casa Loco?
vad ca in Romania e la moda circul in fotbal: copos dansa dupa dinamo-rapid, porcea dansa dupa dinamo stiaua, meme o dansat dupa steaua apulum (asta fu dansu cel mai scurt), rednic canta la conferinta de presa.
cine zicea ca fotbalu romanesc nu ie mijto?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
bre animaloo, bine ca n-a zis-o p-aia cu "valoarea mea, valoarea mea...":)
-

bon dimineu!
deci az ie vineri care este. contrar ajtebtarilor unora, da mai mult ale mele, az nu ma duare capu. asear santanplat chefuiala serioaza care am loato de la pranz cum ii shade bine romanului, am continoat dupemasa, am mai continoat shi seara ca nu ma lasat bagabontz sa pleca acas, ashea ca ma sunat shi consuarta care sa nimerit pe la o bere in orashi, ashea ca mam chefuit shi cu ia de am ajuns in zori acas. cea cei bine
shi daca nu shtiatz, deci eo am varsat paharu ala. asta ca sa nu eziste dubii.
deci az ie vineri care este. contrar ajtebtarilor unora, da mai mult ale mele, az nu ma duare capu. asear santanplat chefuiala serioaza care am loato de la pranz cum ii shade bine romanului, am continoat dupemasa, am mai continoat shi seara ca nu ma lasat bagabontz sa pleca acas, ashea ca ma sunat shi consuarta care sa nimerit pe la o bere in orashi, ashea ca mam chefuit shi cu ia de am ajuns in zori acas. cea cei bine
shi daca nu shtiatz, deci eo am varsat paharu ala. asta ca sa nu eziste dubii.
-

neatza - Mesaje: 5820
aaaa...neatza, dana zicea ceva ieri de ceva varsat, da` aia se intamplase alaltaieri, ceea ce ma face sa ma-ntreb nejte lucruri sau nejte chestii, da` retoric!
-

Va spun din toata sinceritatea ca nu e bine ca joia dupa ce ieshitz de la servici sa va ducetz acasa shi sa va punetz mintea cu tzuica!Efectele pot fi foarte grave:
1 - te apuci de gatit
2 - te uitzi la big bradar
3 - mai rupi o coarda la chitara
4 - uitzi total ca joia e rockoteca
Concluzie: io nu mai beau joia!
1 - te apuci de gatit
2 - te uitzi la big bradar
3 - mai rupi o coarda la chitara
4 - uitzi total ca joia e rockoteca
Concluzie: io nu mai beau joia!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
munc vinerea, najpa
ca sa nu avem vorbe, va zic ashe:
1. neatza a varsat berea in telefon, pe revista, pe tzigari si pe bricheta, mie mie rusine cand is fortzata sa ies in crajma cu iel
2. baics face cocoluashe de hartie, primeshte bile albe si pleaca repede acasa, adica ie dus
3. o gramada de altz iuzari se face gramada, duarme pe la mesele uamenilor si intra in cataconbe
4. deci, 1+2+3= io-s perfecta
ca sa nu avem vorbe, va zic ashe:
1. neatza a varsat berea in telefon, pe revista, pe tzigari si pe bricheta, mie mie rusine cand is fortzata sa ies in crajma cu iel
2. baics face cocoluashe de hartie, primeshte bile albe si pleaca repede acasa, adica ie dus
3. o gramada de altz iuzari se face gramada, duarme pe la mesele uamenilor si intra in cataconbe
4. deci, 1+2+3= io-s perfecta

- gaga
perfecta, duar in cazurile cand nu iesi din local sa dai frun telefon si sa te titiresti neplatita 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
deci io propun sa nu va mai spalatz rufele patate de alcohol in public shi sa va intrunitz in shedintza secreta shi cu ushile inchise la fro biblioteca sa stabilitz ce shi cum! da?
danone, am auzit ca anu trecut in romania tz-a crescut vanzarile cu fro 37%, mai ale la Savoarea fructelor(sic!) shi Cremoso. chiar, pot sa te apelez de-acuma "Savoarea fructelor"?:)
merluciu:la voi s-au deschis bibliotecile in aer liber? ca la mine ie pustiu deocamdata!
danone, am auzit ca anu trecut in romania tz-a crescut vanzarile cu fro 37%, mai ale la Savoarea fructelor(sic!) shi Cremoso. chiar, pot sa te apelez de-acuma "Savoarea fructelor"?:)
merluciu:la voi s-au deschis bibliotecile in aer liber? ca la mine ie pustiu deocamdata!
-

da naie, chiar az dimineatza remarcam cu stupoare ca la shaormeria de langa fanutza (nu aia najpa, alta), au inghesuit trei-patru banci de lemn pe trotuar creand astfel o terasa care are numai avantaje:
1. mananci in picioarele trecatorilor
2. esti in mijlocul celei mai aglomerate intersectii bucurestene, odata cu airanul ingurgitand o cantitate dubla de gaze de esapament, pe care le poti returna stratului de ozon pe usa din dos a fizicului pe care il posezi.
3. la doi pasi este o biserica, avand astfel gratuit mirifica imagine a cortegiilor funerare drept insotitor al celor imbucate, plus ca mai primesti si de pomana in timp ce vorbele-ti sunt inghitite de danganitul clopotelor.
merluciu: s-au deschis unele, destul de multe
aiule, puate neplatituare ai vrut a zice
1. mananci in picioarele trecatorilor
2. esti in mijlocul celei mai aglomerate intersectii bucurestene, odata cu airanul ingurgitand o cantitate dubla de gaze de esapament, pe care le poti returna stratului de ozon pe usa din dos a fizicului pe care il posezi.
3. la doi pasi este o biserica, avand astfel gratuit mirifica imagine a cortegiilor funerare drept insotitor al celor imbucate, plus ca mai primesti si de pomana in timp ce vorbele-ti sunt inghitite de danganitul clopotelor.
merluciu: s-au deschis unele, destul de multe
aiule, puate neplatituare ai vrut a zice
- gaga
nu danone ,ai auzit bine din prima, lasa semanticele ieftine 

-

danone, mersi de informatziile nemerlucioase, merlucioase shi lucioase pe care mi le-ai transmis!
aia cu "neplatita" io am considerat-o licentza poietica a lu aiu!
aia cu "neplatita" io am considerat-o licentza poietica a lu aiu!
-

I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

memetshot - Mesaje: 7050
lool danone, si tomna ce pusei neshte bani deoparte din salar acu trebe sa-i praduiesc in biblioteca sa nam profit la sfarsit de luna ca ma impoziteaza astia.
cuacavete , undel gasisi bre pe analistu politic ?
cuacavete , undel gasisi bre pe analistu politic ?
-

ooooo, poi baiatu a intrat tare pe politic si social!:)
-

pai corcodusa neaparat trebe citite in intrejime operele neterminate din biblioteca
-