pe albumul nou
17 mesaje
• Pagina 1 din 1
pe albumul nou
Azi, revazand emisiunea de la Teo ma gandeam ca ar fi super daca pe noul album ar fi si un videoclip, sau ceva filmat de la repetitii, orice. Si pe 10 povesti mi-ar fi placut sa fie mesajele care au fost prezentate la inceputul concertelor. E prea tarziu, complicat sau imposibil? N-ar fi frumos? 

-
camitza1 - Junior Member
[quote="camitza1"]acolo se puteau pune bip-uri ]
Salut!Apropo de emisiunea lui Teo draga Camitza,te referi la acea
emisiune in care Dragos arata ca si The Edge de la U2,iar Florin era
misterios?I like it!
Oricum mi-dor de un videoclip nou.Nu se arata nimic ?Chiar si din 10 Povesti!
Anca
Salut!Apropo de emisiunea lui Teo draga Camitza,te referi la acea
misterios?I like it!
Anca
-
anca joldea - Junior Member
anca joldea scrie:Salut!Apropo de emisiunea lui Teo draga Camitza,te referi la acea
misterios?I like it!
Anca
Da, despre acea emisiune scriam. Atunci cand a fost raymond in locul lui Robert. Videoclip nou? am intrebat si eu. Nimic pana la noul album!!! :-S
-
camitza1 - Junior Member
Promotia pentru 10 povesti s-a terminat. Acum este o mica pauza pe media, dar va urma destul de repede un nou single si videoclip. Apoi lansarea. Nu mai este mult :-)
-
Florin - Junior Member
camitza1 scrie:Azi, revazand emisiunea de la Teo ma gandeam ca ar fi super daca pe noul album ar fi si un videoclip, sau ceva filmat de la repetitii, orice. Si pe 10 povesti mi-ar fi placut sa fie mesajele care au fost prezentate la inceputul concertelor. E prea tarziu, complicat sau imposibil? N-ar fi frumos?
Nu stiu daca are vreo importanta, dar parerea mea e ca as vrea si eu niste videoclipuri Proconsul
- WinterWolf
- Junior Member
Bine v-am regasit, winter wolf, bestrom, bine ati venit pe forum :-)
Concertul de la TM nu a fost unul de promovare, nici nu este gata noul album ... a fost o greseala a organizatorilor. Gata, de azi sunt iar pe faza :-) Acum merg la culcare, noapte buna.
Concertul de la TM nu a fost unul de promovare, nici nu este gata noul album ... a fost o greseala a organizatorilor. Gata, de azi sunt iar pe faza :-) Acum merg la culcare, noapte buna.
-
Florin - Junior Member
xbass scrie: Concertul de la TM nu a fost unul de promovare, nici nu este gata noul album ... a fost o greseala a organizatorilor. Gata, de azi sunt iar pe faza :-) Acum merg la culcare, noapte buna.
Wellcome back!!! =D Ne-ai lipsit

-
camitza1 - Junior Member
si mie mi-a fost dor de voi :-) Acum lucrez mult pentru noul album, dar oricum voi intra zilnic pe aici. Iar s-a facut tarziu, noapte buna!
-
Florin - Junior Member
somn usor
xbass scrie:si mie mi-a fost dor de voi :-) Acum lucrez mult pentru noul album, dar oricum voi intra zilnic pe aici. Iar s-a facut tarziu, noapte buna!
Daca stau sa ma uit la ce zice florin, se pare ca e numai seara pe la bucuresti

somn usor
JE de la ATN
In palinca veritas
In palinca veritas
-
xstream - Junior Member
17 mesaje
• Pagina 1 din 1