C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
aiule: apai dupe lungi cautari, l-am gasit, antrenat si porma trimes pe politic si social (io n-am facut asta da vreau sa ma laud)
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
ficatzei la gratar, cartofi prajitz shi muraturi, cam astea m-au retzinut in ultima juma de ora!
acuma ashtept o coke, ca inca-i mult pana la finalul brogramuluo\i!
acuma ashtept o coke, ca inca-i mult pana la finalul brogramuluo\i!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
ie demential bre jonutz ala bre demn urmas dornian
danone, dute dracu cu chilli con carnele tau ca mi sa facut o pofta de imi racaie piticu cu tarnacopu prin stomacu triturator. sa vezi cio sa te injure cine stim noi desear co pun la trebi
file statiar in gatzi
danone, dute dracu cu chilli con carnele tau ca mi sa facut o pofta de imi racaie piticu cu tarnacopu prin stomacu triturator. sa vezi cio sa te injure cine stim noi desear co pun la trebi
file statiar in gatzi
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
bre corcoduse, pai corpu elimina tuate mijluacele circulante din organism aflate in surplus asa ca nu ie o broblem .se pare ca la mata a fost un an bun pentru globulele rosii unii producatori plangandu-se de lipsa acestora fiind nevoiti sa importe.
-

fusei si io la masa si umpletz threadu cu tanpenii
am mancat lejer, adeca mi-am facut o salatzica din ridichi, ciapa verde, cuacavetzi, mazline, cashcaval, ton, oua, ulei de mazline. bun
am mancat lejer, adeca mi-am facut o salatzica din ridichi, ciapa verde, cuacavetzi, mazline, cashcaval, ton, oua, ulei de mazline. bun
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bre o am ras si o conserva de ton....sa nu va luati niciodata conserver top10...
apai sapidare nustu de unde esti tu, vedeateas la ploiesti sa te vad, da la noi acilea merele e paruase si uneori are si mustati (pardon astea is nucile)
dana: canibalo!!!ugicaso!!!!
apai sapidare nustu de unde esti tu, vedeateas la ploiesti sa te vad, da la noi acilea merele e paruase si uneori are si mustati (pardon astea is nucile)
dana: canibalo!!!ugicaso!!!!
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

memetshot - Mesaje: 7050
eo am fost ier la o sindrofie unte am potolit (pintre multe altele) nejte ciuperci la tava cu cashcaval pe iele. az, dupe ce l-am indrumat pe baiatu ala ranit in dragoste, miam adus aminte de respectivu fel de potol, am coroborat asta cu amintirea nefasta shi mia pierit brusc pofta de mancare.
-

neatza - Mesaje: 5820
-

cuacavete, tin sa iti reamintesc ca numarul careului este 21. ai grija sa nu dezlegi alt careu cu alt numar
-

acestea fiind spuse bre doamnelor si domnilor, io va urez uichend de ecsceptzie, realizari atat in plan material cat si spiritual, sanatate si fericire, copchii cu stea in frunte, cele rele sa se spele, cele bune sa se-adune, domnul sa va aiva in paza, sa va feritzi de oaminii roshi si de cei spani, bani si glorie eterna. Avetzi grije de voi !
gudbai, ciao, pa, la revedere !
gudbai, ciao, pa, la revedere !
-

SOD - Mesaje: 6035
bre neatza, uitati sa-tz zic ca vazui zainfeldu asara shi ie cacator, ca face recapitulare la 100 de episoade! deci vizionare placuta!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

ie bagat bre de juma de ora
ie si dezlegat aproape
corcoduse: pa
ie si dezlegat aproape
corcoduse: pa
-

http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=11142
aiu, ce faci? fa oficiile shi posteaza-l la panou! cum puate mah uomu asta sa iea un subiect dureros de serios shi sa-l analizeze caterincos, dar sa-l shi incurajeze pe romeo ala totodata?:)
aiu, ce faci? fa oficiile shi posteaza-l la panou! cum puate mah uomu asta sa iea un subiect dureros de serios shi sa-l analizeze caterincos, dar sa-l shi incurajeze pe romeo ala totodata?:)
-

aaaa...ierea opservat deja? mea pulpa atuncia! poi io m-am bagat pin nejte cotloane ale feceului de care nici nu jtiam ca egzista, mai ales cu nooa fatza aforumului shi abea acuma vazui raspunsu milosului nostru coleg de cemeu!
-

bre, nu mai facetz dom'le d'astea ca muare omu de inima. ma uitam... nimica! nici aicia, nici acolo... a disparut
dupaia am vazut ca sa mutat. deci ie bine, da a fost najpa.
dupaia am vazut ca sa mutat. deci ie bine, da a fost najpa.
-