C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
ce s-a mutat? unde s-a mutat?
leiter, da nu foarte: bre, voi shtitz ca az ie vineri shi io mi-am gatat muncile de-az dimineatza? sh-atunci ce dreaq mai caut pe=aiciea, ca ajung opsedat de net cum zicea shi copilu/pushtiu ala de lua banu!
ma duc, ca-ncepe uichendu fara mine!
avetz grije de voi shi pa!
leiter, da nu foarte: bre, voi shtitz ca az ie vineri shi io mi-am gatat muncile de-az dimineatza? sh-atunci ce dreaq mai caut pe=aiciea, ca ajung opsedat de net cum zicea shi copilu/pushtiu ala de lua banu!
ma duc, ca-ncepe uichendu fara mine!
avetz grije de voi shi pa!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
SOD scrie:bass-ule, sa-mi coaca oolele daca io te mai sun sau te mai caut veodata cand viu in sibiu.
Pisham-as a n-a oara pe Orangele tau in ca carui casutza vocala shade neste urari de bine trimise de suptsemnatu in seara de 14 (mercuri) cand am eshit la bebloteca.
human being/being human
-

basstard - Junior Member
maestre neatza ejti incoierent
jsffsj: bassule io nu mai am ce discuta cu tine, stai o saptamana in bukale si nu dai nici un zemn., ejti de cacao
am vazut ca migu a zis ca ii plac grasii si miam amintit ca am scris eo odata pe fc despre asta, in 2002
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=78307#post78307
jsffsj: bassule io nu mai am ce discuta cu tine, stai o saptamana in bukale si nu dai nici un zemn., ejti de cacao
am vazut ca migu a zis ca ii plac grasii si miam amintit ca am scris eo odata pe fc despre asta, in 2002
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=78307#post78307
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
-

neatza - Mesaje: 5820
danone, basu a venit in bucale dupa coarde na avut tinp de noi. la sibiu nu ie coarde...de bas trebe santeleji si matale.
matinalu ie incoerent ca si sainfildu vietii asear fu incoierent au ieream io cu shoturile techilizante in cap?
il felicit pe aceasta cale pe cuacavetele pentru rezultatele deosebite optinute la cancursu de rebus
matinalu ie incoerent ca si sainfildu vietii asear fu incoierent au ieream io cu shoturile techilizante in cap?
il felicit pe aceasta cale pe cuacavetele pentru rezultatele deosebite optinute la cancursu de rebus

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
plm ba aiule...
ia sa te vaz io pe tine rezolvand rebusurile in timp ce un anume coleg lucreaza pe calculatoru tau, porma instalezi ceva pe iel care chestie la final zice tre restartat.
oricum mersic
ia sa te vaz io pe tine rezolvand rebusurile in timp ce un anume coleg lucreaza pe calculatoru tau, porma instalezi ceva pe iel care chestie la final zice tre restartat.
oricum mersic
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
spaidare....io;s pe vine asa ca...oricum s-ar putea sa nu imi mai simti rasuflatea de zeu prea marit in spate.
ba taman ce-am aflat ca luni iar am interviu
ba taman ce-am aflat ca luni iar am interviu
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

memetshot - Mesaje: 7050
aidoma si la fel si tie danone si sa nu uiti pe unte duci sa achiti si notele de plata
cuacavete , io nici intr-o ora nu le fac da mam gandit ca pot participa si io la concurs si stiind rezultatele as putea sal ajung pe afex
ie o idee...
cuacavete , io nici intr-o ora nu le fac da mam gandit ca pot participa si io la concurs si stiind rezultatele as putea sal ajung pe afex
ie o idee...If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

Asha crezi tu!Maine ma duc la sapa!E o placere deosebita sa baji cazmaua-n pamant shi s-o scotzi plina de rame shi coropishtinitze!Vai de weekendu mieu!
Anuntz: care cumpara teren nesapat?Il cumpar io inapoi dupa ce sapatzi!
Anuntz: care cumpara teren nesapat?Il cumpar io inapoi dupa ce sapatzi!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
bre daca merji la pescuit iati rame si coropisnite din piata nare rost sa sapi ditamai ogoru pt rame. ie extravilan sau intravilan?
-

ai dreacu de putori shau pus palma in cururi sha plecat cu totii numa io ca fraieru inca la munci
huooooo! noroc cu mine ca construiesc comunismu in tara asta can baza vuastra inca ieream in comuna primitiva
mai constrieste careva comunismu sau sunt singuru fraier?
huooooo! noroc cu mine ca construiesc comunismu in tara asta can baza vuastra inca ieream in comuna primitiva
mai constrieste careva comunismu sau sunt singuru fraier?
-

olala la carcotasi
bre vali tie ti sa facut rau de prea mult bine? ai grije (c.p.)
care iejti bre la munci azi?
bre vali tie ti sa facut rau de prea mult bine? ai grije (c.p.)
care iejti bre la munci azi?
-

salve, aiule ! salve celor care muncesc uichend de uichend !
ai albastru (maro, verde sau ce culoare ai avea), ieri am construit comunismu pina la 6 seara pe bune, credeam ca nu mai intrun ui(e)chend. asa ca mai sunt si alti fraieri.
ai albastru (maro, verde sau ce culoare ai avea), ieri am construit comunismu pina la 6 seara pe bune, credeam ca nu mai intrun ui(e)chend. asa ca mai sunt si alti fraieri.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
dute dreacu ca tu iesti acasa nu mai manca castane ca iesti la munci
asear tomna comandasem o statuie bust din profil pentru tine ca te vazui la 7.30 inca on line crezand ca iesti cu femuru la treaba cand colo matale acasa cu spritane si buarfe. burghez nenorocit , suji sanjele truditorilor
huoooooooo!!!!!!!!!!!
asear tomna comandasem o statuie bust din profil pentru tine ca te vazui la 7.30 inca on line crezand ca iesti cu femuru la treaba cand colo matale acasa cu spritane si buarfe. burghez nenorocit , suji sanjele truditorilor
huoooooooo!!!!!!!!!!!
-

pai ma cert cu vali insensibilu pe ilui si respectiv imeu si ca am o lipsa acuta de alcuale in sange care se manifesta printr-o sete gruaznica si ameteli si herpesuri la mujan ,situatie pe care so remediez ceva mai tarziu.
-

olala
mare plictiseala la biuro noroc cu coru de la biserica antim din spate cu reinviatu ca mai anima atmosfera.
stiu cas impertinent ,da mai ie careva in campu muncii?
mare plictiseala la biuro noroc cu coru de la biserica antim din spate cu reinviatu ca mai anima atmosfera.
stiu cas impertinent ,da mai ie careva in campu muncii?
-