Gimnastica

vechiul forum de sport

Moderator: baixinho©

Mesajde baixinho© » Sâm Apr 17, 2004 12:10 am

am gasit doua poze. nu sunt cele mai bune, dar in lipsa de altceva...
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Sorin.S » Sâm Apr 17, 2004 8:37 pm

Dragulescu a luat Aurul la Individual Compus!!!!!!!
Sorin.S
Junior Member

Mesajde wwritza » Dum Apr 18, 2004 3:57 pm

Cautand pe internet informatii despre ce se mai intampla cu echipa noastra de gimnastica, am fost placut surprinsa sa descopar un site personal, al unei americance, care pur si simplu iubeste gimnastica romaneasca. Pe acest site are sute de fotografii, biografii, noutati, loturi de-a lungul anilor,antrenori, muzica exercitiilor la sol, imagini...
Astfel am aflat si eu ce s-a mai intamplat pe la lot, ca Lavinia a nascut o fetitza.
Pt cine vrea sa arunce un ochi ;b
http://www.gymnastica.com/gym/seether/
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde baixinho© » Dum Apr 18, 2004 4:04 pm

Lavinia a nascut o fetita, dar are probleme mari de sanatate. la nastere a avut 1,1 kg si inca este in incubator. o sa mai stea in spital cel putin o saptamana.

la Campionatul European masculin, in afara medaliei de aur din concursul pe echipe, Romania a obtinut inca un titlu, la individual compus, prin Marian Dragulescu, iar in finalele pe aparate - o medalie de aur, la sol, prin Marian Dragulescu, si tot de aur prin Ioan Suciu la cal cu manere. la acelasi aparat, campionul mondial si european Marius Urzica a ocupat doar locul 8.

mai avem romani in finalele la sarituri (Marian Dragulescu si Ioan Suciu) si la paralele (Marius Urzica).
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde baixinho© » Vin Apr 30, 2004 8:49 pm

oameni buni,

NATIONALA FEMININA A ROMANIEI DE SENIOARE ESTE CAMPIOANA EUROPEANA, CU UN AVANS DE PESTE UN PUNCT SI JUMATATE FATA DE A DOUA CLASATA, UCRAINA, SI DOUA MAI MULT DECAT RUSIA, CARE A CUCERIT MEDALIILE DE BRONZ.
Dupa ce acum doua saptamani baietii au cucerit titlul continental in proba pe echipa, a venit randul fetelor sa urce pe cea mai inalta treapta a podiumului. In urma cu o zi, junioarele au cucerit medaliile de argint.

Bravo gimnastilor romani. Felicitari! Suntem mandri de voi.
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Apr 30, 2004 9:19 pm

Bravo Romania !

Am urmarit si eu concursul...si sunt foarte bucuros. Din nou gimnasitica ne face sa fim mandri ca suntem romani.
Impresionant...ca fetele noastre aveau lacrimi in ochi la imn.

Sa vedem ce va fi la Olimpiada...cand vor intra in concurs americanii si chinezii.
Poate luam titlu si cu fetele si cu baietii. :)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Vin Apr 30, 2004 9:38 pm

Doua campioane
ANTI

baixinho©

Mesajde Nanuka » Vin Apr 30, 2004 10:47 pm

Baixo nu fi obsen*p sau poate ca ma duce capu numai la prostii:yD
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde baixinho© » Sâm Mai 01, 2004 9:00 am

Inca o campioana.
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mai 01, 2004 9:29 am

Totusi eu vreau sa laud si echipa Rusiei. Pe Horkina o putem numi o legenda a sportului. La 25 de ani, cand alte gimnaste au spus demult adio acestui sport, Svetlana se prezinta cu succes la concursuri de cel mai inalt nivel.
Probabil va faceo figura frumoasa la concursul de individual compus de astazi.

Si mi-a parut foarte rau pentru una din gimnastele mele preferate..Anna Pavlova. A cazut de la barna & paralele. Pacat. E o gimnasta foarte valoroasa si de asemenea foarte dragutza.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Sâm Mai 01, 2004 10:24 am

Imi doresc din tot sufletul ca Svetlana, favorita mea, sa castige concursul la individual compus si cat mai multe medalii in finalele pe aparate. si mai sper ca acelasi lucru sa se intample si la olimpiada, dar nu in probele in care vor fi calificate romance.
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Dum Mai 02, 2004 10:16 am

Nu a fost sa fie, deoarece Svetlana nici macar nu s-a clasat pe podium. :( a terminat pe patru, cu 36,848 p.
singura reprezentanta a Romaniei in concurs, Dana Sofronie, a acumulat 37,224 de puncte, fiind devansata de ucraineanca Alina Kozici, 37,262 p. Dana a primit 9,300 la sarituri, 9,425 la paralele, 9,212 barna si 9,287 la sol. Bronzul a revenit rusoaicei Elena Zamolodcikova (37,149 p). azi sunt programate finalele pe aparate, iar Romania are urmatoarele reprezentante: Dana Sofronie (paralele, sarituri), Catalina Ponor (sol, barna), Monica Rosu (sarituri) si Alexandra Eremia (barna).
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mai 02, 2004 10:25 am

He,he. Nu am vazut concursul de ieri, nefiind acasa. Defapt acum am aflat ce si cum. Nu imi vine sa cred cate valori produce scoala romaneasca de gimnastica. Practic...iar au format o echipa de mari vedete care vor ataca toate medaliile de aur la olimpiada.
Ce frumos echipament are romanca, la proba individuala. :)
Campioana europeana absoluta nu imi spune nimic. A fost surpriza ca a castigat sau era de asteptat ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mai 02, 2004 3:16 pm

sarituri : bravo Monica Rosu. :p
paralele : mi-a placut mai mult exercitiul britanicei. niste elemnte noi, ce in trecut le vedeam doar in exercitiile de bara fixa ale baietzilor
barna : superb. Alexandra a facut un exercitiu perfect..ce m-a ridicat in picioare. superba Catalina Ponor !
sol : mi-a placut foarte mult olandeza. a lucrat pe melodia ce a constituit coloana sonora a filmului Piratii din Caraibe. si arata si bine. nu era aschie ca majoritatea sportivelor. nu m-au impresionat italianca si spaniola.
Bravooooooooo Catalinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! :B

3 medalii de aur si una de argint !

Bravo Romania !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde 7vies » Dum Mai 02, 2004 5:18 pm

din cite zicea tzopescu, si la junioare s-au obtinut rezultate bune...din pacate nu stiu amanunte...
ceea ce ma bucura cel mai mult e faptul ca suntem in top atit cu echipa de fete cit si cu cea de baieti (ce s-a ridicat dintr-odata si a devenit o forta).....de abia astept jocurile olimpice...
7vies
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Mai 02, 2004 5:19 pm

Palmaresul echipei Romaniei la acest Campionat European este urmatorul:

CONCURSUL PE ECHIPE
SENIOARE: aur - Dana Sofronie, Monica Rosu, Alexandra Eremia, Silvia Stroescu, Catalina Ponor 112.772 p (sarituri 28.174, paralele 27.875, barna 28.824, sol 27.899).
JUNIOARE: argint - Sandra Izbasa, Steliana Nistor, Rodica Marinescu, Daniela Zbenghea, Alina Stanculescu 106.384

INDIVIDUAL COMPUS
SENIOARE: argint Dana Sofronie 37.224 (sarituri 9.300, paralele 9.425, barna 9.212, sol 9.287)
JUNIOARE: aur Steliana Nistor 37.587 (sarituri 9.287, paralele 9.375, barna 9.575 si sol 9.350); locul 6 Sandra Izbasa 35.324 (sarituri 9.125, paralele 8.862, barna 8.100, sol 9.237).

FINALELE PE APARATE:
SENIOARE
SOL
: aur Catalina Ponor 9.637
BARNA: aur Catalina Ponor 9.725; argint Alexandra Eremia 9.575.
PARALELE: aur Svetlana Horkina 9.662 :D ; locul 6 Dana Sofronie 9.325
SARITURI: aur 9.499 (9.512 si 9.487); locul 5 Dana Sofronie 9.193 (9.087 si 9.300).
JUNIOARE
SOL
: aur Steliana Nistor 9.312, argint Sandra Izbasa 9.237.
BARNA: aur Alina Stanculescu 9.312; locul 4 Sandra Izbasa 8.887
SARITURI: argint Steliana Nistor 9.262; locul 5 Sandra Izbasa 9.075

TOTAL: 7 medalii de aur (4 senioare, 3 junioare) + 5 medalii de argint (2 senioare, 3 junioare) = 12 medalii.
ANTI

baixinho©

Mesajde 7vies » Dum Mai 02, 2004 5:24 pm

stiam eu ca baixinho ne va spune cu lux de amanunte rezultatele complete (inclusiv la junioare) :)
7vies
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Mai 02, 2004 5:30 pm

nu mai stiu pe unde am scris despre rezultatele pe aparate ale junioarelor in concursul pe echipe. dar o sa le gasesc cand ajung acasa si o sa le bag si pe alea.

haideti sa va spun o chestie interesanta: datorita celor trei medalii de aur pe care le-a castigat la aceasta editie a campionatului european, CATALINA PONOR va primi din partea Asociatiei Nationale pentru Sport suma de 650 de milioane de lei.
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mai 02, 2004 5:37 pm

Asta inseamna 16.250 EURO. In lei da senzatia de o multime de bani..dar nu e asa mult, tinand cont ce performantza extraordinara a realizat. Sa ne gandim cat castiga un fotbalist, care nu are nici pe departe asemenea performantze.
Oricum...nici rau nu e. Merita cu varf si indesat...la cat a muncit.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Daemon » Mie Aug 25, 2004 6:39 pm

anyway...eu caut infocat adresa de e-mail a catalinei ponor shi a monicai roshu...vreau sa le felicit personal
Daemon
Junior Member

Mesajde Crazy Babe » Mie Aug 25, 2004 10:15 pm

la cate antrenamente au tu crezi ca mai au timp sa-ti citeasca tie mailurile///
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde Daemon » Joi Aug 26, 2004 8:21 am

asta nu se shtie ...in orice caz....au cantonament peste vreo trei zile shi vreau mailul ala pana atunci...plzzzz
Daemon
Junior Member

Anterior

Înapoi la Sport