10 chestii care-mi plac la tine
Moderator: anjin-san
25 mesaje
• Pagina 1 din 1
10 chestii care-mi plac la tine
Acest subiect isi propune sa tina loc de Top useri 3. Batranii forumului stiu prea'bine threadul de acum aproape 2 ani ..intitulat Top Useri. Iar prin primavara s-a mai facut o tentativa asemanatoare. Acest subiect este destul de diferit fata de precendentele.
Iata pe scurt cam ce trebuie sa facem : vom scrie despre un user zece chestii care ne plac la el. Pe userul respectiv este de preferat sa-l stim si in realitate.
Dupa cum vedetzi am initiat acest subiect pe generalitati, asa ca lasati-o usor cu offtopicurile si comentariile aiurea. Poate comenta doar userul care a fost luat in vizor.
Incep eu. Astfel vetzi avea si un exemplu. Pentru ca ultima intalnire forumista a fos eu vs. Koala, incep cu ea....pentru ca o am proaspat in minte. (cele 10 chestii sunt in ordine aleatoare)
10 chestii care-mi plac la Dia The Koala Bear
1.are o figura foarte expresiva, nemaiintalnita la alti oameni. chiar seamana cu un urs Koala
2.la telefon are o voce incredibil de clara si ferma. imi place cum spune : "DA! "
3.are pantofi sport de firma. spre deosebire de alte fete chiar tine la acest aspect. Adidas si Nike (originali) sunt ceea ce am observat pana acum in labele ursului Koala
4.mereu cand e sa ne intalnim undeva ma intampina cu un zambet pana la urechi.
5.se pricepe intr-o oarecare masura la sport
6.pe yahoo messenger trimite intotdeauna pupici atunci cand ii faci un compliment sau ii spui ceva care o incanta
7.vara se imbraca delicios. seamana perfect cu o tenismena intre locurile 100-150 WTA
8.nu fumeaza si nici nu doreste sa incerce
9.intotdeauna am ce vorbi cu ea. si prostii dar si chestii interesante
10.priveste lumea prin ochii unui copil bun
Iata pe scurt cam ce trebuie sa facem : vom scrie despre un user zece chestii care ne plac la el. Pe userul respectiv este de preferat sa-l stim si in realitate.
Dupa cum vedetzi am initiat acest subiect pe generalitati, asa ca lasati-o usor cu offtopicurile si comentariile aiurea. Poate comenta doar userul care a fost luat in vizor.
Incep eu. Astfel vetzi avea si un exemplu. Pentru ca ultima intalnire forumista a fos eu vs. Koala, incep cu ea....pentru ca o am proaspat in minte. (cele 10 chestii sunt in ordine aleatoare)
10 chestii care-mi plac la Dia The Koala Bear
1.are o figura foarte expresiva, nemaiintalnita la alti oameni. chiar seamana cu un urs Koala
2.la telefon are o voce incredibil de clara si ferma. imi place cum spune : "DA! "
3.are pantofi sport de firma. spre deosebire de alte fete chiar tine la acest aspect. Adidas si Nike (originali) sunt ceea ce am observat pana acum in labele ursului Koala
4.mereu cand e sa ne intalnim undeva ma intampina cu un zambet pana la urechi.
5.se pricepe intr-o oarecare masura la sport
6.pe yahoo messenger trimite intotdeauna pupici atunci cand ii faci un compliment sau ii spui ceva care o incanta
7.vara se imbraca delicios. seamana perfect cu o tenismena intre locurile 100-150 WTA
8.nu fumeaza si nici nu doreste sa incerce
9.intotdeauna am ce vorbi cu ea. si prostii dar si chestii interesante
10.priveste lumea prin ochii unui copil bun
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
zece chestii care imi plac la ayuy
1. tine la poante si nu se supara pe mine daca din cand in cand mai fac cate o gluma nesarata
2. este unul dintre aliatii mei in ceea ce priveste "simpatia" pentru traditiile de-o viata ale sportului romanesc
3. incepe incet incet sa ma aduca pe calea cea buna privind cititul la biblioteca
4. m-a acceptat asa cum sunt, chiar daca am zile in care nimeni nu se intelege cu mine
5. stie cand sa-ti dea un sfat chiar daca aproape de fiecare data incepe cu fraza "nu vreau sa te influentez, dar iti spun parerea mea"
6. stie cand si cum sa ma tempereze atunci cand sar calul pe forum
7. nu a spus niciodata nu atunci cand a fost vorba sa mergem sa citim la biblioteca
8. isi face timp sa vporbeasca la telefon cu mine chiar daca este superocupat la munca
9. nu a facut niciodata misto de mine profitand de o pasa mai proasta de-a mea sau de vreo slabiciune pe care o am
10. face parte din categoria celor pe care daca i-as suna la miezul noptii sa le spun ca trebuie sa ne vedem sa facem nu stiu ce treaba, ar face pe dracu in patru si s-ar intalni cu mine.
in episodul viitor voi scrie despre SODy.
1. tine la poante si nu se supara pe mine daca din cand in cand mai fac cate o gluma nesarata
2. este unul dintre aliatii mei in ceea ce priveste "simpatia" pentru traditiile de-o viata ale sportului romanesc
3. incepe incet incet sa ma aduca pe calea cea buna privind cititul la biblioteca
4. m-a acceptat asa cum sunt, chiar daca am zile in care nimeni nu se intelege cu mine
5. stie cand sa-ti dea un sfat chiar daca aproape de fiecare data incepe cu fraza "nu vreau sa te influentez, dar iti spun parerea mea"
6. stie cand si cum sa ma tempereze atunci cand sar calul pe forum
7. nu a spus niciodata nu atunci cand a fost vorba sa mergem sa citim la biblioteca
8. isi face timp sa vporbeasca la telefon cu mine chiar daca este superocupat la munca
9. nu a facut niciodata misto de mine profitand de o pasa mai proasta de-a mea sau de vreo slabiciune pe care o am
10. face parte din categoria celor pe care daca i-as suna la miezul noptii sa le spun ca trebuie sa ne vedem sa facem nu stiu ce treaba, ar face pe dracu in patru si s-ar intalni cu mine.
in episodul viitor voi scrie despre SODy.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
10 chestii care-mi plac la Hades
1.este foarte expresiv. de fiecare cand merg cu el pe strada...am impresia ca sunt in compania unui personaj din desenele animate
2.cand face un spirit bun trebuie neaparat sa ma apuce de bratz si sa ma zgaltaie
3.aparatul sau Sony de 14 milioane lei
4.coafura afro
5.ii fuge mintea cam in acelasi mod in care imi fuge si mie. Ne inchipuim mereu....lumi paralele si oarecum virtuale. Parerea mea...ca nici el nu mai are scapare.
6.este mare iubitor al mancarurilor si bauturilor fine....desi rareori are posibilitatea de a si le procura (just like me)
7.cunoaste litera Sf. Scripturi si uneori o respecta
8.potzi glumi pe seama lui ca nu se supara
9.e un om corect
10. probabil cel mai important lucru : este un jidan de treaba
2.cand face un spirit bun trebuie neaparat sa ma apuce de bratz si sa ma zgaltaie
3.aparatul sau Sony de 14 milioane lei
4.coafura afro
5.ii fuge mintea cam in acelasi mod in care imi fuge si mie. Ne inchipuim mereu....lumi paralele si oarecum virtuale. Parerea mea...ca nici el nu mai are scapare.
6.este mare iubitor al mancarurilor si bauturilor fine....desi rareori are posibilitatea de a si le procura (just like me)
7.cunoaste litera Sf. Scripturi si uneori o respecta
8.potzi glumi pe seama lui ca nu se supara
9.e un om corect
10. probabil cel mai important lucru : este un jidan de treaba
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Ce imi place mie la Moshu:
1.Ca (cel putzin cu mine) tine la glume.
2.Ca intotdeauna e amator de o bere shi o shaworma.Niciodata nu ar spune nu la asha ceva.
3.Ca e al doilea an consecutiv cand mi-a facut subiect de Lamultzanani de ziua mea.
4.Ca e gras.Imi plac oamenii grasi pentru ca sunt de treaba(la el nu prea e cazu da:D)
5.Ca se pricepe la fotbal shi ca desi tzine cu Poli e in stare sa aprecieze evolutia altor echipe cand e cazul.
6.Ca a fost prima persoana cu care am vorbit pe forumu asta intr-o perioada cand totzi se luau de mine.
7.Ca ii plac trenurile si locomotivele.
8.Ca apreciaza o bere buna.
9.Ca ii place Bajaga i Instruktori:p
10.Din pacate n-am reusit sa gasesc shi al 10 motiv.Nimenu nu-i perfect:D
1.Ca (cel putzin cu mine) tine la glume.
2.Ca intotdeauna e amator de o bere shi o shaworma.Niciodata nu ar spune nu la asha ceva.
3.Ca e al doilea an consecutiv cand mi-a facut subiect de Lamultzanani de ziua mea.
4.Ca e gras.Imi plac oamenii grasi pentru ca sunt de treaba(la el nu prea e cazu da:D)
5.Ca se pricepe la fotbal shi ca desi tzine cu Poli e in stare sa aprecieze evolutia altor echipe cand e cazul.
6.Ca a fost prima persoana cu care am vorbit pe forumu asta intr-o perioada cand totzi se luau de mine.
7.Ca ii plac trenurile si locomotivele.
8.Ca apreciaza o bere buna.
9.Ca ii place Bajaga i Instruktori:p
10.Din pacate n-am reusit sa gasesc shi al 10 motiv.Nimenu nu-i perfect:D
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
10 lucruri care-mi plac la MiG29
1.ca vorbeste foarte,foarte repede. Uneori este imposibil sa-l urmaresc, iar la telefon nu inteleg niciodata ce zice. Dar mi se pare super amuzant
2.este foarte excentric (a se vedea ce mancaruri isi prepara. Combinatii de iaurt cu boabe de porumb, soia , branza topita , ardei iute si rosii)
3.e un nebun frumos...facand pasiune pentru rusi , greci sau sarbi. Multzi oameni isi doresc sa plece in Pacificul de Sud....iar MiG la Moscova, Belgrad sau Novi Sad. Asta-l face special
4.nu e bulangiu...si se straduieste sa imi procure beri rare. Daca nu era MiG nu as fi baut bere portugheza
5.evident locomotivele
6.apreciaza un pantof sport de firma sau un ceas de firma ....nu e genu de om care sa se imbrace din piatza
7.de 2 ani de zile de cand e pe forum...nu am avut nici o cearta cu el
8.e cat de cat un om cult. Adica mai citeste o carte, asculta muzica buna, mai vede si el un film bun
9.se crede un om frumos :p
10.uraste aceleasi categorii de oameni pe care le urasc si eu
2.este foarte excentric (a se vedea ce mancaruri isi prepara. Combinatii de iaurt cu boabe de porumb, soia , branza topita , ardei iute si rosii)
3.e un nebun frumos...facand pasiune pentru rusi , greci sau sarbi. Multzi oameni isi doresc sa plece in Pacificul de Sud....iar MiG la Moscova, Belgrad sau Novi Sad. Asta-l face special

4.nu e bulangiu...si se straduieste sa imi procure beri rare. Daca nu era MiG nu as fi baut bere portugheza
5.evident locomotivele
6.apreciaza un pantof sport de firma sau un ceas de firma ....nu e genu de om care sa se imbrace din piatza
7.de 2 ani de zile de cand e pe forum...nu am avut nici o cearta cu el
8.e cat de cat un om cult. Adica mai citeste o carte, asculta muzica buna, mai vede si el un film bun
9.se crede un om frumos :p
10.uraste aceleasi categorii de oameni pe care le urasc si eu
-
10 lucruri care imi plac la SOD
1 are pleata
2 are tatuaje
3 nu poarta ceasuri de ghiolbani
4 nu poarta ghiuluri de ghiolbani
5 are bermude bun gust, nu ca alti ghioolbani
6 nu vorbeste tare si in plus
7 e obsedat sexual, dar cu bun simt, nu ca alti ghiolbani
8 pune suflet in ceea ce face
9 e rocker
10 nu suporta anumiti ghiolbani

pacat de el ca e maritat
1 are pleata
2 are tatuaje
3 nu poarta ceasuri de ghiolbani
4 nu poarta ghiuluri de ghiolbani
5 are bermude bun gust, nu ca alti ghioolbani
6 nu vorbeste tare si in plus
7 e obsedat sexual, dar cu bun simt, nu ca alti ghiolbani
8 pune suflet in ceea ce face
9 e rocker
10 nu suporta anumiti ghiolbani

pacat de el ca e maritat
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
10 chestii care-mi plac la Nightmare
1-modestia,este unul din cuvintele care o caracterizeaza
2-seamana cu mine:e mereu vesela,nebunatica si glumeatza
3-este unua dintre perasoanele in fata careia imi pot deschide linistita sufletul,fara ca ea sa comenteze
4-avem acelasi gusturi
5-este o prietena de nadejde
6-nu face parte din randul snoabelor de varsta noastra
7-pot discuta absolut orice cu ea
8-e copilaroasa si pune suflet in absolut tot ceea ce face
9-e diplomata
10-intruneste toate calitatile unei prietene PERFECTE
1-modestia,este unul din cuvintele care o caracterizeaza
2-seamana cu mine:e mereu vesela,nebunatica si glumeatza
3-este unua dintre perasoanele in fata careia imi pot deschide linistita sufletul,fara ca ea sa comenteze

4-avem acelasi gusturi
5-este o prietena de nadejde
6-nu face parte din randul snoabelor de varsta noastra
7-pot discuta absolut orice cu ea
8-e copilaroasa si pune suflet in absolut tot ceea ce face
9-e diplomata
10-intruneste toate calitatile unei prietene PERFECTE
- Catzelusha
bon, hai ca ma bag si eu. si scriu in ordinea numerelor de pe tricou
10 chestii de eyewitness
1. ca are principii solide pe care si le respecta
2. ca, desi statutul social i-ar impune anumite fitze, el nu le prezinta si nu le dezvolta
3. sociabilitatea
4. el face banii si nu banii pe el
5. este un bun ascultator si un sfatuitor priceput. nu se baga unde nu cunoaste. nu mananca cacat aiurea.
6. este capabil sa accepte sfaturi de altzii mai mici si mai neexperimentatzi ca el
7. ca e un mare cititor. a devorat biblioteci intregi provenite din toate podgoriile tzarii
8. are gusturi rafinate in materie de muzici. poseda o colectzie as zice mai barosana ca a mea.
9. e un mistocar de calibru mare
10 . intr-un cuvant, e un flacau de isprava.
si ca o cireasa postata in varf de tort, e un mare jucator de iams.
10 chestii de eyewitness
1. ca are principii solide pe care si le respecta
2. ca, desi statutul social i-ar impune anumite fitze, el nu le prezinta si nu le dezvolta
3. sociabilitatea
4. el face banii si nu banii pe el
5. este un bun ascultator si un sfatuitor priceput. nu se baga unde nu cunoaste. nu mananca cacat aiurea.
6. este capabil sa accepte sfaturi de altzii mai mici si mai neexperimentatzi ca el
7. ca e un mare cititor. a devorat biblioteci intregi provenite din toate podgoriile tzarii
8. are gusturi rafinate in materie de muzici. poseda o colectzie as zice mai barosana ca a mea.
9. e un mistocar de calibru mare
10 . intr-un cuvant, e un flacau de isprava.
si ca o cireasa postata in varf de tort, e un mare jucator de iams.
-
SOD - Mesaje: 6035
10 chestii care-mi plac la Nanuka
1-este un izvor de povesti,care nu va seca niciodata :T
2-ne asemanam din TOATE punctele de vedere
3-stie sa se faca placuta
4-are un corp de invidiat :drool:
5-o doare in 14 de comentariile impertinente ale cm-istilor si nu numai. ;b
6-are un chip expresiv
7-e mereu vesela
8-e ambitioasa
9,10==>prefer sa-i spun pe privat. :T
1-este un izvor de povesti,care nu va seca niciodata :T
2-ne asemanam din TOATE punctele de vedere
3-stie sa se faca placuta
4-are un corp de invidiat :drool:
5-o doare in 14 de comentariile impertinente ale cm-istilor si nu numai. ;b
6-are un chip expresiv
7-e mereu vesela
8-e ambitioasa
9,10==>prefer sa-i spun pe privat. :T
- Catzelusha
10 d-astea care-mi plac la animaloo:
1 - e umpic mai mare ca mine
2 - e un om important(i se iau o gramada de intervie)
3 - ii place Manowar
4 - e singuru cuacavete de pe-acilea
5 - nu e bucureshtean get-beget
6 - e in urma mea la airbus:D
7 - e primul sau al II-lea care mi-a raspuns la un post
8 - nu e betziv:D (are 4 litri de vin intr-un bidon,de care nu s-a atins)
9 - nu-l cunosc
10 - cu toate ca are un singur neuron,shtie sa-l foloseasca
11 - aaaa...s-a terminat!
1 - e umpic mai mare ca mine
2 - e un om important(i se iau o gramada de intervie)
3 - ii place Manowar
4 - e singuru cuacavete de pe-acilea
5 - nu e bucureshtean get-beget
6 - e in urma mea la airbus:D
7 - e primul sau al II-lea care mi-a raspuns la un post
8 - nu e betziv:D (are 4 litri de vin intr-un bidon,de care nu s-a atins)
9 - nu-l cunosc
10 - cu toate ca are un singur neuron,shtie sa-l foloseasca
11 - aaaa...s-a terminat!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
zece chestii care-mi plac la SODilicutzilicu
1. prima data cand ne-am vazut face to face s-a purtat cu mine excelent, desi pe pm fusesem cam mitocan
2. avem puncte de vedere comune in ceea ce priveste comportamentul femeilor in societate
3. de fiecare data cand a putut m-a ajutat, uneori chiar si fara sa apelez la el
4. nu a facut misto de mine nici in gluma cand echipa din Giulesti a pierdut, cu toate ca eu dat de cateva ori cu bata in balta in ceea ce priveste simpatiile lui fotbalistice
5. are o cultura generala foarte vasta, lucru care m-a uimit in sensul bun al cuvantului
6. de fiecare data cand am fost la ele acasa a facut in asa fel incat sa ma simt excelent
7. momentele traite in zilele in care mergeam la terasa unde lucra el erau extraordinare
8. are un vin excelent
9. este tipul de om cu care poti sta linistit pe o insula pustie fara sa-ti fie teama ca nu ai ce sa mananci si sa bei (sunt convins ca si acolo ar face rost de alcool
)
10. are o colectie de cd-uri cu muzica de calitate (toate genurile) care m-a dat pe spate.
10 bis. m-a scos de multe ori din starea proasta in care eram folosind fie un sfat fie o gluma buna (desi cand nu sunt in apele teritoriale proprii greu imi intra cineva in gratii)
10 prim. a avut momente mai dificile, dar a stiut sa treaca peste ele.
1. prima data cand ne-am vazut face to face s-a purtat cu mine excelent, desi pe pm fusesem cam mitocan
2. avem puncte de vedere comune in ceea ce priveste comportamentul femeilor in societate
3. de fiecare data cand a putut m-a ajutat, uneori chiar si fara sa apelez la el
4. nu a facut misto de mine nici in gluma cand echipa din Giulesti a pierdut, cu toate ca eu dat de cateva ori cu bata in balta in ceea ce priveste simpatiile lui fotbalistice
5. are o cultura generala foarte vasta, lucru care m-a uimit in sensul bun al cuvantului
6. de fiecare data cand am fost la ele acasa a facut in asa fel incat sa ma simt excelent
7. momentele traite in zilele in care mergeam la terasa unde lucra el erau extraordinare
8. are un vin excelent

9. este tipul de om cu care poti sta linistit pe o insula pustie fara sa-ti fie teama ca nu ai ce sa mananci si sa bei (sunt convins ca si acolo ar face rost de alcool

10. are o colectie de cd-uri cu muzica de calitate (toate genurile) care m-a dat pe spate.
10 bis. m-a scos de multe ori din starea proasta in care eram folosind fie un sfat fie o gluma buna (desi cand nu sunt in apele teritoriale proprii greu imi intra cineva in gratii)
10 prim. a avut momente mai dificile, dar a stiut sa treaca peste ele.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
bine ba baicsule, tu ai vrut.
1. are omu asta un bun simtz de te scoate din sarite cate-odata.cel mai mare bun simt pe care il cunosc eu in viatza.
2. extrem de politicos, cate-odata extrem de politicos.
3. stie mult fotbal si sport in general. asta ma si enerveaza la culme.
4. E AUTODIDACT ! poate ca asa ar fi trebuit sa incep. il respect pentru asta !
5. e un bun familist, in sensul clasic al cuvantului. greu se mai gasesc asa oameni. adicalea isi ajuta mult bunicii. din nou respect.
6. ca in sfarsit a renuntzat la boraturile alea de ciocolate/ciocolatzi calde si a descoperit adevarata cale. alcolu !!!!! ma cam simt vinovat, da macar acu ie barbatzel si el.
7. e de nadejde. te potzi baza pe el cand ai nevoie, nu ca pe alte tinichele de oameni.
8. tzine la misto si raspunde cu misto. e foarte rabdator
9. pasiunea. tot ce face el face cu pasiune. aici e mult de vorbit.
10. e usor nebun. s-a apucat de inca o facultate la varsta lui.
ce nu-mi place :
da cu limba pe tzigareta cand o aprinde
sapca lui comunista.
1. are omu asta un bun simtz de te scoate din sarite cate-odata.cel mai mare bun simt pe care il cunosc eu in viatza.
2. extrem de politicos, cate-odata extrem de politicos.
3. stie mult fotbal si sport in general. asta ma si enerveaza la culme.
4. E AUTODIDACT ! poate ca asa ar fi trebuit sa incep. il respect pentru asta !
5. e un bun familist, in sensul clasic al cuvantului. greu se mai gasesc asa oameni. adicalea isi ajuta mult bunicii. din nou respect.
6. ca in sfarsit a renuntzat la boraturile alea de ciocolate/ciocolatzi calde si a descoperit adevarata cale. alcolu !!!!! ma cam simt vinovat, da macar acu ie barbatzel si el.
7. e de nadejde. te potzi baza pe el cand ai nevoie, nu ca pe alte tinichele de oameni.
8. tzine la misto si raspunde cu misto. e foarte rabdator
9. pasiunea. tot ce face el face cu pasiune. aici e mult de vorbit.
10. e usor nebun. s-a apucat de inca o facultate la varsta lui.
ce nu-mi place :
da cu limba pe tzigareta cand o aprinde
sapca lui comunista.
-
10 chestii care-mi plac la Catelusha:
1: Are imaginatie,este spontana, stie sa raspunda cu aceiashi moneda si de multe ori reusheshte..cam greu sa te intreci la vorbe cu ea(Vezi threadu Catelusha..lol)
2: Are personalitate, nu-i place sa fie luata peste picior, isi cunoaste valoarea
3: Este amuzanta si placuta..
4.Se exprima bine, are un limbaj foarte frumos si elevat...cand vrea hahaha..
5. Pe cat este de a naibii pe forum, pe-atat este si de buna..( cand am vb prima data cu ea in pvt,am ramas un pic shocata pt faptul ca nu o recunosteam, ziceam nu este ea..imposibil)
6. Nu e plictisitoare, ash vb ore-ntregi cu ea si nu m-ar face sa adorm cu capul pe keyboard:yD
7. Ii place sa fie gaita, haha la fel ca mine, sa faca comentarii...Y;D
8. Melancolica si indragostita:yD
9. Corp frumos, slabutza si finuta..
10. Da clasa multora de pe forum, Catelusha te pup you..muahhhh..
1: Are imaginatie,este spontana, stie sa raspunda cu aceiashi moneda si de multe ori reusheshte..cam greu sa te intreci la vorbe cu ea(Vezi threadu Catelusha..lol)
2: Are personalitate, nu-i place sa fie luata peste picior, isi cunoaste valoarea
3: Este amuzanta si placuta..
4.Se exprima bine, are un limbaj foarte frumos si elevat...cand vrea hahaha..
5. Pe cat este de a naibii pe forum, pe-atat este si de buna..( cand am vb prima data cu ea in pvt,am ramas un pic shocata pt faptul ca nu o recunosteam, ziceam nu este ea..imposibil)
6. Nu e plictisitoare, ash vb ore-ntregi cu ea si nu m-ar face sa adorm cu capul pe keyboard:yD
7. Ii place sa fie gaita, haha la fel ca mine, sa faca comentarii...Y;D
8. Melancolica si indragostita:yD
9. Corp frumos, slabutza si finuta..
10. Da clasa multora de pe forum, Catelusha te pup you..muahhhh..
That's my ShiT
-
Nanuka - Mesaje: 1510
10 chestii care imi place la nanuka:
1. fetele ca ea stie sa se faca placute
2. este foarte supla si bine construita
3. fetele ca ea este foarte active social
4. este o persoana deosebit de spontana
5. fetele ca ea este genul de persoane care are mereu un sfat, o vorba buna la necaz ca sa zic asa
6. mi-a demonstrat in cateva discutii in contradictoriu ca are un mare caracter
7. fetele ca ea are o verticalitate de invidiat si nu ar incerca niciodata sa para ceea ce nu sunt
8. desi e plecata de mult din tara, a ramas o persoana foarte rationala
9. le da clasa (eventual cu ea in cap) la fraieri
10. intelege intotdeauna ceea ce doreste oamenii a spune, deci este foarte perspicace.
1. fetele ca ea stie sa se faca placute
2. este foarte supla si bine construita
3. fetele ca ea este foarte active social
4. este o persoana deosebit de spontana
5. fetele ca ea este genul de persoane care are mereu un sfat, o vorba buna la necaz ca sa zic asa
6. mi-a demonstrat in cateva discutii in contradictoriu ca are un mare caracter
7. fetele ca ea are o verticalitate de invidiat si nu ar incerca niciodata sa para ceea ce nu sunt
8. desi e plecata de mult din tara, a ramas o persoana foarte rationala
9. le da clasa (eventual cu ea in cap) la fraieri
10. intelege intotdeauna ceea ce doreste oamenii a spune, deci este foarte perspicace.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
10 chestii care-mi plac la monk
1. Este singurul homosexual declarat pe care-l cunosc
2. Nu ii este rushine sa ishi recunoasca orientarea
3. Deshi nu ii este rushine, se afisheaza de dragul parintzilor sai in public cu persoane de sex opus, dar cei care-l cunoastem stim ca este doar de fatzada
4. Il iubeste in secret pe Hades
5. L-am rugat o luna sa-mi faca un cd shi cand mi l-a facut mi-a pus shi un virus pe el ca era super oferta
6. Isi pune tot timpul pe YM statusuri din Parazitzii, fiind un fin fan al acestora, deshi Ombladon spune clar "am boala pe barbatzii care se freaca cu barbatzii"
7. La inceput parea sa semene cu moshu dar s-a schimbat lasand pe umerii lui Hades aceasta grea povara de a fi Padawan-ul marelui "maestru" Jedi, Moshu-One Neghiobi
8. Deshi este cu aproape 3 ani mai mic decat mine ma complexeaza cu inaltzimea sa
9. Asemeni iubirii sale ascunse nu se tunde prea des
Iar motivul zece este dedicat exclusiv sculii sale....a se citi telefon...
1. Este singurul homosexual declarat pe care-l cunosc
2. Nu ii este rushine sa ishi recunoasca orientarea
3. Deshi nu ii este rushine, se afisheaza de dragul parintzilor sai in public cu persoane de sex opus, dar cei care-l cunoastem stim ca este doar de fatzada
4. Il iubeste in secret pe Hades
5. L-am rugat o luna sa-mi faca un cd shi cand mi l-a facut mi-a pus shi un virus pe el ca era super oferta
6. Isi pune tot timpul pe YM statusuri din Parazitzii, fiind un fin fan al acestora, deshi Ombladon spune clar "am boala pe barbatzii care se freaca cu barbatzii"
7. La inceput parea sa semene cu moshu dar s-a schimbat lasand pe umerii lui Hades aceasta grea povara de a fi Padawan-ul marelui "maestru" Jedi, Moshu-One Neghiobi
8. Deshi este cu aproape 3 ani mai mic decat mine ma complexeaza cu inaltzimea sa
9. Asemeni iubirii sale ascunse nu se tunde prea des
Iar motivul zece este dedicat exclusiv sculii sale....a se citi telefon...
-
cutuma© - Mesaje: 3047
10 chestii care-mi plac la D€CR€T
1. crede ca sunt poponar si se insala ...
2. se da in spectacol zicand ca sunt homosexual cand defapt el imi zice ca el stie ca nu sunt poponar
3. dupa ce i-am dat CDul ala l-am rugat sa imi aduca si mie un CD cu niste mp3uri pe care bineinteles ca nu mi l-a adus
4. se imbata repede
5. este baiatul cuminte si rebel
6. daca si-ar lasa parul lung ar seamana cu Jasmina
7. e anti CNA
8. e credincios si tine tot timpul post
9. nu il agreeaza pe moshu
10. arata bine :yD
1. crede ca sunt poponar si se insala ...
2. se da in spectacol zicand ca sunt homosexual cand defapt el imi zice ca el stie ca nu sunt poponar
3. dupa ce i-am dat CDul ala l-am rugat sa imi aduca si mie un CD cu niste mp3uri pe care bineinteles ca nu mi l-a adus
4. se imbata repede
5. este baiatul cuminte si rebel
6. daca si-ar lasa parul lung ar seamana cu Jasmina
7. e anti CNA
8. e credincios si tine tot timpul post
9. nu il agreeaza pe moshu
10. arata bine :yD
-
monk - Mesaje: 2747
e randul lui zoso vali.
1. e un porc lipsit de scrupule. ador calitatea asta la barbatzi
2. stie cu rockul
3. e saritor la nevoie
4. pasionat de ceea ce face. cred ca merita mai mult
5. poseda si el o colectie destul de consistenta. de muzici vorbesc
6. cocheteaza cu hackereaka, ceea ce ma distreaza copios
7. in replica, si el e un mare obsedat sexual. desigur, nu are bun simtz ca mine
8. e pe picioarele lui, chiar daca e tinerel. adica are o etate scazuta
9. cand altzi oamini rai ne jeneaza psihic, el incearca sa medieze si ne tine partea
10. mai lasa-m adracu in pace, ca nu mai stiu ce sa zic
ce ma enerveaza cumplit e ca s-a tuns. ma intristeaza cand vad o pleata hotarata cum cade la pamant ca si brazii seculari sub securea hotzilor. sau daca vretzi, ca halbele de bere sub dominatzia eyewitnessiana.
1. e un porc lipsit de scrupule. ador calitatea asta la barbatzi
2. stie cu rockul
3. e saritor la nevoie
4. pasionat de ceea ce face. cred ca merita mai mult
5. poseda si el o colectie destul de consistenta. de muzici vorbesc
6. cocheteaza cu hackereaka, ceea ce ma distreaza copios
7. in replica, si el e un mare obsedat sexual. desigur, nu are bun simtz ca mine

8. e pe picioarele lui, chiar daca e tinerel. adica are o etate scazuta
9. cand altzi oamini rai ne jeneaza psihic, el incearca sa medieze si ne tine partea
10. mai lasa-m adracu in pace, ca nu mai stiu ce sa zic
ce ma enerveaza cumplit e ca s-a tuns. ma intristeaza cand vad o pleata hotarata cum cade la pamant ca si brazii seculari sub securea hotzilor. sau daca vretzi, ca halbele de bere sub dominatzia eyewitnessiana.
-
10 motive pentru care dark_soul este forumista mea preferata:
1. Este foarte deschisa si prietenoasa, ea m-a "abordat" prima pe forum.
2. Cand colegele ei se stropesc cu apa sau fac alte glume de copilashi, ea reuseste sa ramana matura.
3. Ii place sa citeasca, si a citit foarte mult, lucru mai rar intalnit in ziua de azi, cand doar Net-ul mai e in voga.
4. Se imbraca discret si cu bun-gust.
5. Are un mic amanunt fizic care mie mi-e simpatic, dar nu vreau sa-l mentionez pe forum, pentru ca pe ea o enerveaza.
6. E prima forumista pe care am intalnit-o.
7. Dark_soul seamana cu mine cand eram la varsta ei, doar ca se descurca mult mai bine.
8. Imi trimite zilnic multe PM-uri dragute.
9. Dark_soul scrie si spre deosebire de mine, chiar are talent. Am citit o poezie foarte interesanta scrisa de ea.
10. Ce mai, sufletzelul intunecat este cea mai buna prietena de-a mea de pe forum
.
2. Cand colegele ei se stropesc cu apa sau fac alte glume de copilashi, ea reuseste sa ramana matura.
3. Ii place sa citeasca, si a citit foarte mult, lucru mai rar intalnit in ziua de azi, cand doar Net-ul mai e in voga.
4. Se imbraca discret si cu bun-gust.
5. Are un mic amanunt fizic care mie mi-e simpatic, dar nu vreau sa-l mentionez pe forum, pentru ca pe ea o enerveaza.
6. E prima forumista pe care am intalnit-o.
7. Dark_soul seamana cu mine cand eram la varsta ei, doar ca se descurca mult mai bine.
8. Imi trimite zilnic multe PM-uri dragute.
9. Dark_soul scrie si spre deosebire de mine, chiar are talent. Am citit o poezie foarte interesanta scrisa de ea.
10. Ce mai, sufletzelul intunecat este cea mai buna prietena de-a mea de pe forum

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-
Shaki - Mesaje: 7089
I).10 chestii care-mi plac la Necko:
1. e 'nana' mea
2.una dintre cele mai de treaba persoane pe care le cunosc
3.sfaturile ei
4.daca ma preocupa ceva ce nu ii pot spune mamei pot sa ii spun ei
5.cand sunt suparata doar prin faptul ca vorbesc cu ea ma simt mai bine
6.vorbim de la egal la egal desi diferenta varstei e destul de mare
7.o respect pentru cine este
8.ciar daca ma prostesc uneori, ea nu se supara
9.cateodata chiar imi rspunde la astfel de'provocari'
10.stie ce sa zica, cum sa zica, cand sa zica
II)10 chestii care-mi plac la Mosh
1.he's the man :yD
2.facem echipa buna
3.e glumetz
4.ii place sa manance(si mie!!!)
5.avem apelativele noatre(the man/the girl)
6.una din primele intrebari care mi-a adresat-o a fost daca vin la o intalnire forumista(nush dc, dar mi-a placut)
7.faptul ca ne-am certat de multe ori pe high sore-ul la bombjack
8.faptul ca pana la urma am ajuns sa lucram in echipa pentru el(jocul)
9.imi aminteste uneori de un bun prieten
10.e 'pesti'
III)10 chestii care-mi plac la Catzelusha
1.e super de treaba daca ajungi sa o cunosti
2.imi aminteste de mine de multe ori
3.unele faze ale noastre
4.unele glume
5.faptul ca imi mai cere uneori ajutorul
6.desi e capricorn, ne intelegem bine
7.ma intreaba de fiecare data ce mai fac cu alex
8.desi o afecteaza unele chestii, trece peste
9.se poate sa vina vara asta in bucuresti sa ma vada
10.este ea!!!
1. e 'nana' mea
2.una dintre cele mai de treaba persoane pe care le cunosc
3.sfaturile ei
4.daca ma preocupa ceva ce nu ii pot spune mamei pot sa ii spun ei
5.cand sunt suparata doar prin faptul ca vorbesc cu ea ma simt mai bine
6.vorbim de la egal la egal desi diferenta varstei e destul de mare
7.o respect pentru cine este
8.ciar daca ma prostesc uneori, ea nu se supara
9.cateodata chiar imi rspunde la astfel de'provocari'
10.stie ce sa zica, cum sa zica, cand sa zica
II)10 chestii care-mi plac la Mosh
1.he's the man :yD
2.facem echipa buna
3.e glumetz
4.ii place sa manance(si mie!!!)
5.avem apelativele noatre(the man/the girl)
6.una din primele intrebari care mi-a adresat-o a fost daca vin la o intalnire forumista(nush dc, dar mi-a placut)
7.faptul ca ne-am certat de multe ori pe high sore-ul la bombjack
8.faptul ca pana la urma am ajuns sa lucram in echipa pentru el(jocul)
9.imi aminteste uneori de un bun prieten
10.e 'pesti'
III)10 chestii care-mi plac la Catzelusha
1.e super de treaba daca ajungi sa o cunosti
2.imi aminteste de mine de multe ori
3.unele faze ale noastre
4.unele glume
5.faptul ca imi mai cere uneori ajutorul
6.desi e capricorn, ne intelegem bine
7.ma intreaba de fiecare data ce mai fac cu alex
8.desi o afecteaza unele chestii, trece peste
9.se poate sa vina vara asta in bucuresti sa ma vada
10.este ea!!!
- kahlan
- Junior Member
10 chestii care-mi plac la tanara necko.
1. este tanara indiferent de anotimp
2. este vie indiferent de epoca
3. este pasionala indiferent de ora
4. este carismatica indiferent de situatie
5. este talentata indiferent de eseu
6. este mama indiferent de copilul in care se metamorfozeaza
7. este echilibrata indiferent de gravitate
8. este mama dolores si calul balan in acelasi timp indiferent de persoana
9. este calda si iubitoare si primitoare indiferent de modul in care o privesc altii
10. pentru ca este printre noi.
~)
1. este tanara indiferent de anotimp
2. este vie indiferent de epoca
3. este pasionala indiferent de ora
4. este carismatica indiferent de situatie
5. este talentata indiferent de eseu
6. este mama indiferent de copilul in care se metamorfozeaza
7. este echilibrata indiferent de gravitate
8. este mama dolores si calul balan in acelasi timp indiferent de persoana
9. este calda si iubitoare si primitoare indiferent de modul in care o privesc altii
10. pentru ca este printre noi.
~)
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
10 chestii care-mi plac la Shaki
1.este deschisa
2.daca cineva greseste, nu ii da imediat in cap
3.persoana care este
4.o consider o prietena
5.m-a ascultat cand am avut probleme, chiar m-a ajutat sa le rezolv
6.mi-a facut cunostiinta cu alte persoane
7.mi-as dori sa fiu ca ea cand o sa fiu de varsta ei
8.e suuper de treaba
9.felul in care gandeste
10.printre putinele persoane cu adevarat bune la suflet
10 chestii care-mi plac la dark_soul
1.din prima zi cand am vorbit, ne-am facut 'vorbele noastre(fam. Lol)
2.ne gasim ceva de care sa ne amuzam de fiecare data cand vorbim
3.desi o cunosc de doo zile, o consider o prietena
4.gandeste altfel celorlalti de varsta ei
5.uneori imi aminteste de mine
6.avem cam aceleasi gusturi in muzica
7.mi-a suportat afonismele, chiar a zis ca nu sunt afona
8.in ciuda varstei, ramane ea!(nu se ia dupa altii)
9.este suuper de treaba
10.avem ce discuta cam de fiecare data
1.este deschisa
2.daca cineva greseste, nu ii da imediat in cap
3.persoana care este
4.o consider o prietena
5.m-a ascultat cand am avut probleme, chiar m-a ajutat sa le rezolv
6.mi-a facut cunostiinta cu alte persoane
7.mi-as dori sa fiu ca ea cand o sa fiu de varsta ei
8.e suuper de treaba
9.felul in care gandeste
10.printre putinele persoane cu adevarat bune la suflet
10 chestii care-mi plac la dark_soul
1.din prima zi cand am vorbit, ne-am facut 'vorbele noastre(fam. Lol)
2.ne gasim ceva de care sa ne amuzam de fiecare data cand vorbim
3.desi o cunosc de doo zile, o consider o prietena
4.gandeste altfel celorlalti de varsta ei
5.uneori imi aminteste de mine
6.avem cam aceleasi gusturi in muzica
7.mi-a suportat afonismele, chiar a zis ca nu sunt afona
8.in ciuda varstei, ramane ea!(nu se ia dupa altii)
9.este suuper de treaba
10.avem ce discuta cam de fiecare data
- kahlan
- Junior Member
10 chestii care-mi plac la katzy who's the girl?
1. e mereu vesela
2. are o fire foarte deschisa si prietenoasa
3. cand suntem pe ym, uneori imi canta
4. are o pisica si iubeshte pisicile, ca si mine
5. e foarte politicoasa, mereu imi multumeste cand o ajut cu ceva
6. are un limbaj al ei, simplu si amuzant
7. mi-as fi dorit sa fi fost k ea, cand aveam varsta ei
8. e sensibila si scrie poezii dragutze
9. e plina de viatza
10. ... fata care este
2. are o fire foarte deschisa si prietenoasa
3. cand suntem pe ym, uneori imi canta

4. are o pisica si iubeshte pisicile, ca si mine
5. e foarte politicoasa, mereu imi multumeste cand o ajut cu ceva
6. are un limbaj al ei, simplu si amuzant
7. mi-as fi dorit sa fi fost k ea, cand aveam varsta ei
8. e sensibila si scrie poezii dragutze
9. e plina de viatza
10. ... fata care este

aliatzi, right? 

-
Shaki - Mesaje: 7089
Intrebare:
Asta e thread de pupat in c*r sau de agatzat?
Ontopic:
10 chestii care imi plac la Black Eyes
1. Sanii
2. Tzatzele
3. Balcoanele
4. Air-bag-urile
5. Frontu de inaintare
6. Pieptul
7. Formele rotunde ce apasa cutia toracica
8. Fundul (inca nu l-am vazut da vreau sa cred ca e tot frumos)
9. Ochii
10. Caracterul (dezvoltat si rotund al sanilor)
Asta e thread de pupat in c*r sau de agatzat?
Ontopic:
10 chestii care imi plac la Black Eyes
1. Sanii
2. Tzatzele
3. Balcoanele
4. Air-bag-urile
5. Frontu de inaintare
6. Pieptul
7. Formele rotunde ce apasa cutia toracica
8. Fundul (inca nu l-am vazut da vreau sa cred ca e tot frumos)
9. Ochii
10. Caracterul (dezvoltat si rotund al sanilor)
human being/being human
-
basstard - Junior Member
10 chestii care imi plac la shaki
1. e foarte sincera
2. sufletista
3 . sensibila
4. e mereu pe net cand am nevoie de ea
5. bea bere
6. e foarte draguta
7. ii place fire
8. are mereu replici
9 animalutul ei de pe forum(vreau si eu unul)
10. imi place de shaki cand e nervoasa
si mai sunt ateva dar tre doar 10
)
1. e foarte sincera
2. sufletista
3 . sensibila
4. e mereu pe net cand am nevoie de ea
5. bea bere
6. e foarte draguta
7. ii place fire
8. are mereu replici
9 animalutul ei de pe forum(vreau si eu unul)
10. imi place de shaki cand e nervoasa
si mai sunt ateva dar tre doar 10

don t hate me....
-
shakti - Mesaje: 560
Pentru ca azi e ziua lui Sinner (un user foarte prolific - 8 mesaje- de la trupa 9,7 Richter) ii fac cadou aceste zece chestii care-mi plac la el.
1. Pleata aia lunga si undolata care ma face sa-mi amintesc si eu de a mea...pe unde-o fi acum
2. Cum face el solo-urile cu doua degete si cateodata cu trei.
3. Cum asculta el rockareli si cand e cate un pasaj mai dur exlama: Coi frate
4. Cum se supara el ca pacala pe sat atunci cand pierde sau nu-i convinge ceva
5. Cum spune el lucrurilor pe nume chiar daca stie ca unele dor
6. Orgoliul lui nemasurat de mare, ca la toti leii
7. Imi place cum se cearta cu toata lumea chiar daca nu are dreptate
8. Ca vrea mereu sa castige si ca se oftica atunci cand n-o face
9. Ca e leu ca si mine
10. ca e prietenul meu, cu bune si cu rele
1. Pleata aia lunga si undolata care ma face sa-mi amintesc si eu de a mea...pe unde-o fi acum
2. Cum face el solo-urile cu doua degete si cateodata cu trei.

3. Cum asculta el rockareli si cand e cate un pasaj mai dur exlama: Coi frate
4. Cum se supara el ca pacala pe sat atunci cand pierde sau nu-i convinge ceva
5. Cum spune el lucrurilor pe nume chiar daca stie ca unele dor
6. Orgoliul lui nemasurat de mare, ca la toti leii
7. Imi place cum se cearta cu toata lumea chiar daca nu are dreptate
8. Ca vrea mereu sa castige si ca se oftica atunci cand n-o face
9. Ca e leu ca si mine
10. ca e prietenul meu, cu bune si cu rele
-
Tanase - Mesaje: 1238
25 mesaje
• Pagina 1 din 1